100.000 € δωρεά από τον Όμιλο Louis

Κατά τη διάρκεια μιας μέτριας τελετής στο Hilton Nicosia Hotel στις 29 Δεκεμβρίου, ο Όμιλος Louis έδωσε το ήμισυ των 100.000 ευρώ στο Πολιτικό Συμβούλιο Χρυσοχούς και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Πύργου.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Η δωρεά του τουριστικού ομίλου πραγματοποιείται στο πλαίσιο των προσπαθειών της για ενίσχυση του έργου των κρατικών νοσοκομείων σε απομακρυσμένες περιοχές του νησιού μας.

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών του Αγροτικού Κέντρου του Κάτω Πύργου του Νοσοκομείου Χρυσόστομου της Κωνσταντινούπολης. Οι ανάγκες των δύο νοσοκομείων εντοπίστηκαν μετά από διαβούλευση μεταξύ του ομίλου Louis και του οργανισμού δημόσιας υγείας (ΟΚΥΠΥ). Στην επόμενη περίοδο, μεταξύ άλλων, οι τοπικές αρχές θα αγοράσουν ιατρικό εξοπλισμό, εργαλεία, οθόνες, σφυγμομανόμετρα, δάπεδα, οχήματα κ.λπ. υπό την επίβλεψη της ΟΚΥΠΥ.

Παραδίδοντας τις επιθεωρήσεις, ο κ. Jason Perdios, Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hotels, μέλος του ομίλου Louis, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, ως Louis Hotels և Louis Group, συμμετέχουμε ενεργά στις προσπάθειες από κράτος σε κράτος για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών. εμφανίζονται στον τομέα της υγείας. Σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις σας μαζί σας, τις τοπικές αρχές και τους πολίτες, με στόχο την ενίσχυση του έργου των νοσοκομείων σε απομακρυσμένες περιοχές, όπως η Πόλη Χρυσοχούς και ο Κάτω Πύργος. Πάντα κοντά στο κοινό, η Ομάδα μας αποκαθιστά την αιώνια εμπιστοσύνη του κοινού. Θα ήταν παράλειψη αυτή τη στιγμή να ευχαριστήσω τον κ. Louis Costuis Loizou, Πρόεδρο του Ομίλου Louis, καθώς αυτή η δωρεά δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη δημιουργική του συμβολή. “

Αφού έλαβε τις επιταγές, ο Γιώτης Παπαχριστόφη, ο Δήμαρχος Χρυσοχούς και ο Νίκος Σλεχάνθος, Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Cato Pirgos Tilirias, ευχαρίστησαν τον Όμιλο Louis για την πολύτιμη συμβολή του και διαβεβαίωσαν ότι τα χρήματα θα καλύψουν τις βασικές ανάγκες. εξυπηρετούν περισσότερες από 30 κοινότητες.

Οι δωρεές αποτελούν μέρος μιας σειράς δραστηριοτήτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των εταιρειών Louis Group που αναγνωρίζουν την ανάγκη για ενεργή συμβολή στην κοινωνία.

Σχετικά με την ομάδα: Λούις

Το Louis Group είναι ένας από τους κορυφαίους ομίλους στον τουριστικό κλάδο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν τη διαχείριση της Κύπρου սեփական Ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες և διαχείριση, πλοήγηση, ταξιδιωτικά γραφεία της ΙΑΤΑ στην Κύπρο, υπηρεσίες τροφοδοσίας, μεταφορά φορτίου և αεροπορική μεταφορά προς Λάρνακα International Διεθνή αεροδρόμια Πάφου

Source