101 χρόνια αργότερα! – Εφημερίδα Sözcü

Πού είναι η δημοκρατία, πού είναι η ελευθερία σκέψης και σκέψης, πού είναι οι υποσχεθείσες νομικές μεταρρυθμίσεις;

Ηλεκτρονικοί σφιγκτήρες που συνδέονται με συνταξιούχους θαυμαστές μόνο και μόνο επειδή έκαναν πατριωτική δήλωση δεν ταιριάζουν σε μια χώρα που ονομάζεται δημοκρατική!

“Φορούσα στολή για 43 χρόνια” συνταξιούχος λέγοντας Ο Αντιναύαρχος Atilla Kıyat είπε: «Γίνετε βετεράνος της Κύπρου, υπερασπιστείτε τους φίλους σας περιπλανώμενοι στο κανάλι στο Sledgehammer και στο Ergenekon, πείτε ότι είστε ενάντια στο πραξικόπημα και στη συνέχεια πάρτε χειροπέδες στο πόδι σας για όλη την υπηρεσία σας! Ο άνθρωπος είναι λυπημένος! “ εκφράζει την αντίδρασή του.

Ο συνταξιούχος ναύαρχος αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην εγκαταλείψει την πόλη Ο Türker Ertürk έδειξε τις ηλεκτρονικές χειροπέδες που ήταν προσκολλημένες στο πόδι του ζωντανά, λέγοντας «Αφήστε τον τουρκικό λαό να το δει» και είπε, «Αυτή είναι η ηλεκτρονική χειροπέδες για 31 χρόνια που υπηρετεί αυτή τη χώρα. Δεν είναι ντροπή για μένα, είναι μετάλλιο τιμής » είπε.

Αυτές οι εικόνες είναι πραγματικά λυπηρές!

★★★

Τι συνέβη σε συνταξιούχους θαυμαστές μου ανώτατος αρχηγός Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ‘Φήμη 31 Ιουλίου 1920 μέρα του Διοίκηση σώματος AfyonkarahisarΤου υπενθύμισε την ομιλία που έκανε στους αξιωματικούς. Ποιο είναι ένα ιστορικό γεγονός και 10 Αυγούστου 1920 χρονολογημένος Εφημερίδα Yenigün στην Ανατολία “Συνοψίζω αυτήν τη σημαντική ομιλία που δημοσιεύτηκε στο:

«Δάσκαλοι… Νιώθω μεγάλη χαρά συνείδησης που έχω τόσο στενή και ειλικρινή επαφή με τους παλιούς συντρόφους μου…

Οι φιλοι! Βρετανοί και οι βοηθοί του αποφάσισαν να καταστρέψουν την ανεξαρτησία του έθνους μας. Τα έθνη οφείλουν την ανεξαρτησία τους στη χάρη και την απόδοση κανενός.

Ένα έθνος που δεν έχει δύναμη και επομένως δεν μπορεί να πολεμήσει βρίσκεται σε αιχμαλωσία και σε αιχμαλωσία. Η ανεξαρτησία ενός τέτοιου έθνους σφετερίζεται.

Η δύναμη είναι στρατός. Η πηγή της ζωής και της ευτυχίας του στρατού είναι η συνείδηση ​​πίστη του έθνους που το πιστεύει. “

★★★

«ΒρετανοίΠροκειμένου να στερήσουν την ανεξαρτησία του έθνους μας, προσπάθησαν πρώτα να την στερήσουν από τον στρατό. Με την εφαρμογή των όρων ανακωχής, προσπάθησαν πρώτα να πάρουν τα όπλα μας από εμάς.

Στη συνέχεια άρχισαν να βιάζουν και να επιτίθενται στους διοικητές και τους αξιωματικούς μας. Προσπάθησαν να καταργήσουν εντελώς τον στρατό μας και να στερήσουν το έθνος από τη βάση του για ανεξαρτησία.

Ο στρατός ήταν ο πρωταρχικός στόχος των εχθρών μας!

Για να καταστρέψει το στρατό, είναι απαραίτητο να καταστρέψει και να ταπεινώσει τους αξιωματικούς. Το επιχείρησαν επίσης αυτό. Από τώρα και στο εξής, δεν θα υπάρχει εμπόδιο για τη σφαγή του έθνους σαν ένα κοπάδι προβάτων! “

★★★

«Ενόψει αυτού του γεγονότος, η φύση, η σημασία και η αξία του καθήκοντος των αξιωματικών μας αποκαλύπτονται αυτόματα.

Ο στρατός δημιουργείται μόνο χάρη στην επιτροπή των αξιωματικών. Η ψυχή του στρατού είναι οι αξιωματικοί. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αξιωματικοί μας θα επιδιορθώσουν και θα αναζωογονήσουν τον στρατό μας, που θέλει να καταστραφεί από τους εχθρούς μας, και να διατηρήσουν την ανεξαρτησία του στρατού μας και του έθνους μας.

Το έθνος αναμένει την προστασία της ανεξαρτησίας από το στρατό, από τους αξιωματικούς που παρέχουν το πνεύμα του στρατού. Αυτό είναι το ανώτατο καθήκον των αξιωματικών.

Οι εχθροί μας σκοτώνουν, ταπεινώνουν και τους περιφρονούν μπροστά σε οποιονδήποτε άλλο.

Έτσι για τον αξιωματικό «Είτε ανεξαρτησία είτε θάνατος» έχει.

Αλλά φίλοι, δεν θα πεθάνουμε! Θα ζήσουμε διατηρώντας την ανεξαρτησία μας και θα είμαστε πάντα χαρούμενοι που βλέπουμε το έθνος μας ως ανεξάρτητο. “

★★★

Μεγάλη ΑτατούρκΤα λόγια που μίλησαν οι αξιωματικοί στους αξιωματικούς 101 χρόνια αργότερα Παραμένει φρέσκο ​​ακόμη και σήμερα.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ

“Δεν μου αρέσουν τέτοια πράγματα!”

Ο Temel, δείχνοντας την ξανθιά γυναίκα που μιλά πολύ ειλικρινά σε έναν άνδρα στο πάρκο:

“Κοίτα, αυτή η όμορφη ξανθιά είναι η αγάπη μου” ο.

Ο Ντουρσούν ρίχνει το στέμμα:

«Ula Temel, δεν μου αρέσει κάτι τέτοιο. Δεν είναι σωστό να αφήσεις τον εραστή σου μόνος με έναν άλλο άνδρα για μεγάλο χρονικό διάστημα! ”

Με τη βασική βιασύνη:

“Αγαπούν τους” ο “Αυτός ο άντρας είναι ο σύζυγος της γυναίκας!”

ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Όταν δεν ακολουθούμε το μυαλό μας, τα πάντα γίνονται βρώμικα!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

.Source