130 εκατομμύρια λίρες ετησίως αγορά από συνεταιρισμούς

Ο ropzmir Metropolitan Municipality αγόρασε περισσότερα από 130 εκατομμύρια λίρες από παραγωγούς συνεταιρισμούς το 2020.

130 εκατομμύρια λίρες ετησίως αγορά από συνεταιρισμούς

BirDay / AEGEAN

Ο μητροπολιτικός δήμος İzmir πραγματοποίησε έργα το 2020 για την ενίσχυση της οικονομίας της πόλης και την αύξηση της γεωργικής παραγωγής.

Ο Μητροπολιτικός Δήμος της Σμύρνης, ο οποίος επανένωσε το τοπικό σιτάρι άνθρακα που εξαφανίστηκε με τα εδάφη της Σμύρνης, φύτεψε σχεδόν χιλιάδες στρέμματα σιταριού Karakilcik σε 13 περιοχές το 2020. Ο Μητροπολίτης όχι μόνο στη Σμύρνη της Τουρκίας σε διάφορες πόλεις, συνεχίζει επίσης να υποστηρίζει το έργο των τοπικών σπόρων στην Κύπρο.

Διανέμοντας 134 ιθαγενείς αγώνες βουβάλου από την Ανατολία στο Selçuk, το Bergama, το Kınık και το Tire, ο Büyükşehir επιτάχυνε τις προσπάθειές του για την αναζωογόνηση της αναπαραγωγής βουβάλου, που πρόκειται να εξαφανιστεί, και να κάνει τη μοτσαρέλα İzmir και να κάνει αυτό το τυρί παγκόσμια μάρκα. Το 2020, 509 αιγοπρόβατα διανεμήθηκαν στο Τορμπίλι και το Κιράζ, 419 εκ των οποίων ήταν τοπική Χίος.

Η Metropolitan ανέθεσε επίσης το έργο υποστήριξης ζωοτροφών το 2020 για τη μείωση του κόστους εισόδου του παραγωγού. Περίπου 250 χιλιάδες κιλά εκτροφής αρνιού και ζωοτροφών διανεμήθηκαν στην Αλία, Μπουκά, Μπόρνοβα, Κινίκ και Κιράζ.

Προκειμένου να ενθαρρυνθεί η φιλική προς το κλίμα καλλιέργεια χορτονομών, 118 χωρικοί και αγρότες στις περιοχές Beydağ και Bergama υποστηρίχθηκαν με ουγγρικό βίκο, κτηνοτροφικά μπιζέλια και σπόρους γαλακτοπαραγωγής και η παραγωγή φιλικών προς το κλίμα φυτών ζωοτροφών ξεκίνησε σε μια έκταση περίπου χίλια στρέμματα.

Συνεχίζοντας τις μελέτες επενδύσεων σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας γάλακτος, γαλακτοκομικών προϊόντων και εγκαταστάσεων ψησίματος, ο Δήμος ropzmir Metropolitan συνέχισε να παρέχει αστικές ανάγκες όπως μέλι, ελιές, γαλακτοκομικά προϊόντα, δενδρύλλια, λουλούδια, μπιζέλια, κουκιά και αγκινάρες από παραγωγικούς συνεταιρισμούς το 2020. Αυξήθηκε ο αριθμός των συνεταιρισμών με τους οποίους υπογράφηκαν συμβόλαια αγοράς προϊόντων, το εύρος των προϊόντων επεκτάθηκε. Το κόστος των αγορών που πραγματοποιήθηκαν φέτος από παραγωγικούς συνεταιρισμούς υπερέβη τα 130 εκατομμύρια λίρες.

Έχουμε μια κλήση
Τα νέα που μόλις διαβάσατε σας παρουσιάστηκαν από ένα ανεξάρτητο κατάστημα πολυμέσων.
Ανεξάρτητη δημοσιογραφία; Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υπεράσπιση του λαού από το κεφάλαιο, την εργασία ενάντια στην εκμετάλλευση, τη δικαιοσύνη ενάντια στην ανισότητα, την ειρήνη κατά των πολέμων, τα θεμελιώδη δικαιώματα κατά της εμπορίας, τη φύση κατά της λεηλασίας, τις γυναίκες κατά της ανδρικής βίας, τα παιδιά κατά της κακοποίησης.
Εάν θέλετε και εσείς να αναλάβετε την ευθύνη για την αύξηση της φωνής της αλήθειας, αφιερώστε λίγα λεπτά. Μπορείτε να εγγραφείτε στο BirGün και ‘#Ημέρα μου‘Μπορείς να πεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων …
Μια μέρα είναι δική μας. όλοι μας.
Κάντε κλικ

.Source