14 νέες περιπτώσεις σε 24 ώρες στην ΤΔΒΚ – World News

Ο υπουργός Υγείας της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) Ali Pilli14 τις τελευταίες 24 ώρες στη χώρα νέος τύπος ιού κορώνας (Covid-19) εντοπίστηκαν περιπτώσεις και ο συνολικός αριθμός των περιπτώσεων αυξήθηκε σε 499 χιλιάδες.

Ο Battery, στη γραπτή του δήλωση, ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκαν 2 χιλιάδες 203 δοκιμές τις τελευταίες 24 ώρες, 13 από τις οποίες ήταν τοπικές 14 θετικός δήλωσε ότι η υπόθεση αντιμετωπίστηκε και 10 άτομα απολύθηκαν.

Υπογραμμίζοντας ότι μία από τις θετικές περιπτώσεις είναι μια επαφή μιας υπόθεσης που είχε ήδη εντοπιστεί, ο Pilli δήλωσε ότι ο αριθμός των ατόμων των οποίων η θεραπεία συνεχίζεται είναι 202.

Ο Πίλι σημείωσε ότι υπήρχε ένας ασθενής σε εντατική θεραπεία.

751 ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΡΟΥΜ

751 νέες περιπτώσεις Covid-19 εντοπίστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στο ελληνικό τμήμα της Κύπρου, ένα άτομο πέθανε λόγω του ιού.

Σύμφωνα με τα νέα στον ελληνικό τύπο, το ελληνικό Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκαν 13 χιλιάδες 482 δοκιμές τις τελευταίες 24 ώρες και παρατηρήθηκαν 751 περιπτώσεις.

Ενώ ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στο ελληνικό τμήμα αυξήθηκε σε 20 χιλιάδες 408, η απώλεια ζωής από τον ιό αυξήθηκε σε 113.

Από την άλλη πλευρά, στο ελληνικό τμήμα της Κύπρου, όπου ξεκίνησε χθες η διαδικασία εμβολιασμού, ο Έλληνας ηγέτης Νίκος Αναστασιάδης εμβολιάστηκε σήμερα το πρωί.

Source