“14 ομάδες, τέσσερις Κύπριοι, στο κύπελλο χωρίς ομάδες πλέι-οφ”, 24Sports & News

Σε συνέντευξή του στο SPOR FM 95.0, ο πρόεδρος της Ερμής Λουκάς Φανιέρος μίλησε για τη νίκη του αύριο επί της ΑΠΟΕΛ εναντίον της Ντόξα, αλλά τόνισε επίσης τη δική του γνώμη για το πρωτάθλημα, τους παίκτες της έδρας.

Οι λεπτομέρειες για όσα είπε κατά τη διάρκεια της παράστασης “Make a game” με τη Stella Socrates.

Για τη νίκη επί της ΑΠΟΕΛ και των παικτών ποδοσφαίρου “Ο Ερμής αγωνίζεται. “Η νίκη επί του APOEL είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα για εμάς.” Τον βρήκαμε σε μια κατάσταση όπου ο APOEL σκεφτόταν το κύπελλο όσο σκεφτόταν τους παίκτες του. Παίζω με πάθος, είμαι ικανοποιημένος. Τα αποτελέσματα κρίνουν τα πάντα. Όταν δεν παίρνετε πόντους, ακόμη και ο Μουρίνιο έφυγε. Ο προπονητής πρέπει να πάρει πόντους. Λαμβάνετε μέτρα για να βελτιώσετε την ομάδα. Η ψυχολογία του Kayke είχε καταστραφεί, δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει, τα λάθη του ήταν στιγμιαία. Ήταν κακό για εμάς. Ο Holt και ο Kayke έφυγαν. “Ο Σάκης Κίπρου δεν έχει φύγει ακόμα, μπορεί να επιστρέψει.”

Για το παιχνίδι με το Doxa. “Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Είναι τελικό για εμάς. Μιλήσαμε με τους παίκτες μας την περασμένη εβδομάδα και τους εξήγησα κάποια πράγματα. Μιλάμε από μακριά για να τους δώσουμε την ψυχολογία να κερδίσουν το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πάω στην προπόνηση λόγω του κοροναϊού. Και αν θέλω, δεν μπορώ “

Για ομάδες που έχουν προσβληθεί από κοροναϊό. “Ορισμένες ομάδες που έχουν προσβληθεί από κοροναϊό θα πρέπει να έχουν παρηγορητική φροντίδα. Η ομαδική εργασία μειώνεται, և οι παίκτες δεν μπορούν να επιστρέψουν. Χρειάζομαι ένα μπουκάλι. Βλέπω από το κράτος և KOP ότι δεν είναι σοβαροί. Πρέπει να ληφθούν πιο σοβαρά μέτρα. Το αποτέλεσμα των δοκιμών PCR είναι πιο αντιπροσωπευτικό. “

Για 14 Κύπριους παίκτες. Υπάρχουν σκέψεις. Έξω μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει με την UEFA, τη FIFA και το Ευρωπαϊκό Super League. Μερικές ομάδες, ας μην ξεχνάμε από πού ξεκίνησαν. Το ποδόσφαιρο είναι για όλους. Η αδικία περιμένει τα μικρά προς το συμφέρον των ενηλίκων. Ο Ολυμπιακός κάνει αυτό που έκανε ο Ερμής πριν από μερικά χρόνια. Τελειώσαμε 4ος, πήγαμε στην Ευρώπη και χάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου εναντίον του APOEL. Οι μικρές ομάδες πρέπει επίσης να είναι επιτυχημένες. Έξι πρέπει να είναι 8. Όσο περισσότερες ομάδες υπάρχουν στην κατηγορία AIK, τόσο περισσότεροι παίκτες παράγουμε, η χρυσή γενιά παικτών. Πρέπει να πληρώσουμε ποινή όταν δεν χρησιμοποιούνται παίκτες που δεν είναι εγγενείς. Μιλήστε τώρα με τον Loizu για το αν θα ανακάμψει εγκαίρως. Όλοι μιλάνε γι ‘αυτόν γιατί εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία. Η γνώμη μου είναι 14 ομάδες, ίσως περισσότερες χωρίς ομάδες πλέι-οφ. Επιπλέον, η ομάδα μας πρέπει να έχει τέσσερις παίκτες. Τώρα που οι άνθρωποι έχουν φύγει, είναι όλες μικρές ομάδες για μένα. Το πρόβλημα είναι πόσοι Κύπριοι θα πάνε στην Κατηγορία Β. Ο παίκτης Anorthosis πήρε την ευκαιρία χθες όταν κηρύχθηκε άκυρος. Το πρόβλημα δεν είναι εάν το APOEL ή το Omonia θα λάβουν περισσότερα χρήματα, αλλά οι ευκαιρίες που μπορούμε να δώσουμε στους τοπικούς παίκτες. “Οι Κύπριοι παίκτες είναι το μόνο κέρδος που υπάρχει.”

,Source