17 εκατομμύρια λεπτά μίλησαν από την BiP για 2 ημέρες

Πολίτες που δεν μπορούσαν να συναντηθούν φυσικά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ 17 εκατομμύρια λεπτά BiP μίλησαν για δύο ημέρες, 600 χιλιάδες λεπτά βίντεο …

Πολίτες που δεν μπορούσαν να συναντηθούν φυσικά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ 17 εκατομμύρια λεπτά BiP μίλησαν για δύο ημέρες, πραγματοποιήθηκαν 600 χιλιάδες λεπτά βιντεοκλήσεων και ήχου. Ο αριθμός των μηνυμάτων που γιορτάζουν το νέο έτος στην πλατφόρμα ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο. Περίπου 22 εκατομμύρια GB δεδομένων χρησιμοποιήθηκαν τη νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου και την πρώτη ημέρα του έτους. Όλο το χριστουγεννιάτικο απόγευμα της Τουρκίας σε σύγκριση με πέρυσι λόγω της χρήσης δεδομένων σε σπίτια έχει αυξηθεί κατά 12 εκατομμύρια GB.

Οι συνδρομητές του Turkcell, οι οποίοι εισήλθαν στη νέα χρονιά στο σπίτι στο πλαίσιο των απαγορεύσεων κυκλοφορίας, βίωσαν μία από τις πιο έντονες περιόδους συνομιλίας και ανταλλαγής μηνυμάτων. Σύμφωνα με τις παρεχόμενες πληροφορίες, οι συνδρομητές της Turkcell είχαν συνολικά 884 εκατομμύρια λεπτά συνομιλίας με τους συγγενείς τους. Η τελευταία ημέρα του έτους ήταν η πιο συζητημένη ημέρα με 521 εκατομμύρια 566 χιλιάδες λεπτά. Οι πόλεις που μίλησαν περισσότερο ήταν η Κωνσταντινούπολη, η Άγκυρα, η Σμύρνη, η Προύσα, η Αττάλεια, η Γκαζιαντέπ, η Άδανα, ο Ντιγιαρμπακίρ και ο Κοκαέλι. Ενώ η Κωνσταντινούπολη μίλησε για σχεδόν 123 εκατομμύρια λεπτά, η Άγκυρα έφτασε τα 51 εκατομμύρια, ο Σμύρνη 29 εκατομμύρια και η Bursa έψαξε σχεδόν στα 25 εκατομμύρια λεπτά. Ακολούθησαν αυτές οι επαρχίες η Αττάλεια με 23 εκατομμύρια 373 χιλιάδες λεπτά, η Γκαζιαντέπ με 19 εκατομμύρια 480 χιλιάδες λεπτά, η Αδάνα, ο Ντιγιαρμπακίρ και ο Κοκαέλι με περίπου 19 εκατομμύρια λεπτά χρόνου ομιλίας. Ο Turkcell μίλησε επίσης στο εξωτερικό για περίπου 795 χιλιάδες λεπτά.

Αναζητήθηκαν τα περισσότερα Τουρκμενιστάν προς Τουρκία, Κύπρος, Αφγανιστάν, Γερμανία, Ουζμπεκιστάν και Βουλγαρία. Στις περισσότερες χώρες, η Τουρκία αναζητά από το εξωτερικό στη Γερμανία, η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, το Ιράκ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κατατάχθηκε ως Ουκρανία και Σερβία.

Η διεύθυνση της ψυχαγωγίας της Πρωτοχρονιάς ήταν BiP

Η BiP ήταν μια από τις επιλογές εκείνων που δεν μπορούσαν να συναντηθούν φυσικά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στις αρχές του νέου έτους. Η πλατφόρμα εσωτερικής ζωής και επικοινωνίας της Τουρκίας με 17 εκατομμύρια λεπτά φωνητικών κλήσεων πραγματοποιήθηκαν σε 600 χιλιάδες λεπτά με βιντεοκλήσεις. Πάνω από 1 δισεκατομμύριο νέα συγχαρητήρια μηνύματα εστάλησαν στην πλατφόρμα, ενώ 200 χιλιάδες χρήστες έκαναν 130 εκατομμύρια μηνύματα σε ομάδες συνομιλίας που συμπεριλήφθηκαν.

Η χρήση του Διαδικτύου για κινητά έχει πολλαπλασιαστεί

Οι συνδρομητές του Turkcell, που ζούσαν τη χαρά της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι, χρησιμοποίησαν σχεδόν 22 εκατομμύρια GB δεδομένων για δύο ημέρες. Όλο το χριστουγεννιάτικο απόγευμα της Τουρκίας σε σύγκριση με πέρυσι λόγω της χρήσης δεδομένων σε σπίτια έχει αυξηθεί κατά 12 εκατομμύρια GB. Η Κωνσταντινούπολη κατατάσσεται πρώτη μεταξύ των κορυφαίων πόλεων στην κυκλοφορία δεδομένων. Οι Άγκυρα, Σμύρνη, Προύσα, Κοκαέλι, Αττάλεια, Γκαζιαντέπ, Χατάι, Μερσίν και Şanlıurfa ακολούθησαν την Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα.

Η πλατφόρμα ψηφιακής τηλεόρασης TV + γνώρισε το κοινό με τις παραγωγές της που επιλέχθηκαν για το νέο έτος. Όσοι προτιμούν να μπουν στην Πρωτοχρονιά παρακολουθώντας τηλεόραση παρακολούθησαν 396 εκατομμύρια λεπτά TV +.

Source