17 Ιανουαρίου Survivor 2021 Ποιος ήταν ο υποψήφιος προσόντων; Πώς να ρίξετε 1890 Survivor Sms;

Finansajans.com – Ποιος κέρδισε την ασυλία του Survivor 2021; Ποιος ήταν ο υποψήφιος που πληροί τις προϋποθέσεις; Το πρόγραμμα ανταγωνισμού Survivor 2021, το οποίο έσπασε το ρεκόρ για το κανάλι TV8, αγωνίστηκε για ατιμωρησία μεταξύ ομάδων εθελοντών διασημοτήτων. Σε αυτές τις μέρες, όταν οι διαγωνιζόμενοι που συνηθίζουν στις δύσκολες συνθήκες του νησιού αγωνίζονται με την πείνα, ο υψηλός διαγωνισμός που παρουσίασαν στα παιχνίδια συνεχίζει να μαγεύει το κοινό. Το ερώτημα ποιας ομάδας κέρδισε τη 2η ασυλία του Survivor στις 17 Ιανουαρίου, ποιος κέρδισε την απάντηση. Ποιος ήταν λοιπόν ο δεύτερος υποψήφιος στο Survivor απόψε;

Ποιος κερδίζει το πλεονέκτημα του παιχνιδιού;

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, το πλεονέκτημα της επιλογής του παιχνιδιού ανοσίας πήγε στην πίστα, τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Στους άντρες, οι Poyraz, Reşat και Emin βγήκαν από τους εθελοντές σε αντάλλαγμα για τα διάσημα ονόματα mailsmail, Barış και Batuhan. Στις γυναίκες, η Merve in Ünlüler, Öykü, Ayşe εναντίον της Melis, Sancakay και Aleyna πήραν τη θέση τους στην πίστα. Όταν οι εθελοντές κέρδισαν και τα δύο παιχνίδια, έγινε η ομάδα που κέρδισε το πλεονέκτημα.

κενό

17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΕΠΙΘΕΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟ 2021;

Ο Survivor, ο οποίος έχει διαφορετικό ενθουσιασμό με κάθε επεισόδιο, ήρθε ξανά στην οθόνη απόψε με υψηλό ρυθμό και δύσπνοια. Στο παιχνίδι της ασυλίας, το κομμάτι ξεκίνησε με τη νεροτσουλήθρα και την πισίνα. Οι ανταγωνιστές χρησιμοποίησαν τα δαχτυλίδια για να ξεπεράσουν διάφορα εμπόδια και να χτυπήσουν τρία μπαστούνια στον τελικό. Ο διαγωνιζόμενος που ανέτρεψε τα πέντε μπαρ με δαχτυλίδια κέρδισε πρώτους πόντους για την ομάδα του. Η ομάδα που κέρδισε συνολικά δέκα πόντους θα κέρδισε ασυλία. Ο Ünlüler, ο οποίος ξεκίνησε γρήγορα το παιχνίδι ασυλίας στον αγώνα όπου ο ενθουσιασμός ήταν στο αποκορύφωμά του, έκανε τη διαφορά και προχώρησε 3-1. Οι εθελοντές που σημείωσαν δύο πόντους αργότερα πέτυχαν 3-3. Στη συνέχεια, το παιχνίδι πέρασε μεταξύ δύο ομάδων. Στον τελικό, ο Ünlüler άνοιξε ξανά το κενό και έγινε η ομάδα που κέρδισε ασυλία με σκορ 10-6.

κενό

Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προβολής 17 Ιανουαρίου;

Στο νέο τμήμα του Survivor, το συμβούλιο του νησιού θα συνεδριάσει μετά το παιχνίδι ασυλίας που θα παιχτεί στο τμήμα της ημέρας. Η ομάδα, η οποία έχασε την ασυλία, θα ψηφίσει στο συμβούλιο του νησιού και θα καθοριστεί το δεύτερο όνομα που θα μπει στο προκριματικό pot.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ;

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, ο Ünlüler και οι Volunteers προσπάθησαν να χτυπήσουν τον κάδο πιέζοντας τον αντίπαλό τους σε έναν μεγάλο μηχανισμό. Σε αυτό το παιχνίδι με βάση τη δύναμη, οι ανταγωνιστές και των δύο ομάδων έμειναν από ανάσα και άσκησαν μεγάλη δύναμη. Στο τέλος της ημέρας, οι εθελοντές, που έφτασαν τους 10 πόντους, έγιναν η ομάδα που κέρδισε ασυλία.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΛΗΤΗ;

Όταν ο Survivor έχασε το παιχνίδι ασυλίας που έπαιξε στο επεισόδιο 6, έπρεπε να κάνει έναν υποψήφιο που πληροί τις προϋποθέσεις στο συμβούλιο του νησιού. Στην ψηφοφορία τους, το όνομα της Dilara γράφτηκε 6 φορές. Έτσι, η Dilara Şeker έγινε ο πρώτος υποψήφιος αποκλεισμού αυτήν την εβδομάδα.

Τι είναι το Survivor 1890;

Για να υποστηρίξει έναν διαγωνιζόμενο, μπορεί να γραφτεί το όνομα που καθορίζεται για αυτόν τον διαγωνιζόμενο και μπορεί να σταλεί ένα μήνυμα στο 1890 για να ψηφίσει τον διαγωνιζόμενο. Είναι μια υπηρεσία συμμετοχής SMS όπου οι χρήστες μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα στο πρόγραμμα Survivor γράφοντας το σχετικό κανάλι και το καθορισμένο όνομα στην αρχή.

Προς τους προημιτελικούς, οι ανταλλαγές Berkan και Yunus Emre εξισορρόπησαν επίσης τη δύναμη μεταξύ Ünlüler και Volunteers.

Εκείνοι που θέλουν να ψηφίσουν τον υποψήφιο που υποστηρίζουν στο Survivor αναρωτιούνται πώς να ψηφίσουν και το τέλος sms.

Πώς να στείλετε sms Survivor;

Πόσο ήταν το τέλος sms στο Survivor 2020; Πώς να στείλετε sms στο Survivora; Το πρόγραμμα διαγωνισμού που διοργανώνει η Acun Ilıcalı σπάει τα ρεκόρ βαθμολογίας κάθε χρόνο.

Στο διαγωνισμό, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020, η ψηφοφορία μέσω sms χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει ότι οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να φτάσουν σε προχωρημένα επίπεδα.

Όλοι θέλουν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία sms για να υποστηρίξουν τον διαγωνιζόμενο που τους αρέσει με τα ήθη και τη στάση τους.

Ποια είναι η χρέωση Survivor 2020 sms;

Survivor 2020 SMS αποστέλλονται από θεατές στην Τουρκία, όπου το κόστος λαμβάνεται μόνο από 2,90 £ SMS Αν όμως τα sms αποστέλλονται από την Κύπρο, χρεώνεται 2,96 TL. Η ψηφοφορία μπορεί επίσης να γίνει από την πλαϊνή εφαρμογή του tv8. Στη συνέχεια, οι μισθοί ανεβαίνουν στα 3 TL.

Πώς να στείλετε το Survivor SMS;

Μπορείτε να στείλετε ένα SMS στο 1890 πληκτρολογώντας το όνομα του διαγωνιζόμενου που υποστηρίζετε.

Παράδειγμα: Μπορείτε να ψηφίσετε πληκτρολογώντας το Aycan και στέλνοντας ένα SMS στο 1890.

Επίσης ανέπτυξε μια εφαρμογή για την ψηφοφορία και την αποστολή sms στο TV8. Όταν ξεκινά η ψηφοφορία Survivor, μπορείτε να ψηφίσετε από αυτήν την εφαρμογή. Το όνομα της εφαρμογής αναφέρεται ως “Πλευρική οθόνη TV8”.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συσκευές iOS και Android. Όταν ξεκινήσει ο διαγωνισμός, μπορείτε να ψηφίσετε τον διαγωνιζόμενο που υποστηρίζετε κατεβάζοντας την εφαρμογή. Επιπλέον, η χρέωση sms επιζώντος και πού να στείλετε sms περιλαμβάνονται επίσης στην εφαρμογή.

Source