170 χιλιάδες πληθυσμοί αυξήθηκαν σε 900 χιλιάδες

Πλημμύρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μπόντρουμ: πληθυσμός 170 χιλιάδων αυξήθηκε σε 900 χιλιάδες

Εκμεταλλευόμενοι την απαγόρευση των 4 ημερών στις αρχές του έτους, οι ιδιοκτήτες της 2ης κατοικίας και οι ντόπιοι τουρίστες έφτασαν στο Bodrum. Καθώς η κίνηση στην περιοχή σταμάτησε, οι ουρές οχημάτων αυξήθηκαν για χιλιόμετρα.

Πλημμύρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μπόντρουμ: πληθυσμός 170 χιλιάδων αυξήθηκε σε 900 χιλιάδες

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Εκμεταλλευόμενοι την απαγόρευση των 4 ημερών στις αρχές του έτους, οι καλοκαιρινοί κάτοικοι και οι ντόπιοι τουρίστες συγκεντρώθηκαν στο Bodrum. 2 ημέρες πριν από την έναρξη της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, η κυκλοφορία στην περιοχή σταμάτησε λόγω χιλιάδων οχημάτων που συρρέουν στο Bodrum. Η πυκνότητα του οχήματος βιώθηκε σε όλες τις οδικές διαδρομές ξεκινώντας από την είσοδο του Bodrum και κατευθυνόταν προς Turgutreis, Yalıkavak και Göltürkbükü.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με 6 μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις ανοιχτές στο Μπόντρουμ, τοπικοί τουρίστες συρρέουν στα ξενοδοχεία για να περάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μπόντρουμ. Οι ξενώνες, ακόμη και οι επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες διαμονής χωριστού τύπου έχουν φτάσει το ποσοστό πληρότητας 70 τοις εκατό. Χιλιάδες πολίτες που προτιμούσαν το Bodrum λόγω περιορισμών άρχισαν να εισέρχονται στην περιοχή.

Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΡΟΣΑΡΧΕΙ 900 ΧΙΛΙΑ

Πριν από την απαγόρευση της κυκλοφορίας, η οποία θα ξεκινήσει στις 21:00 την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, ο αριθμός των πολιτών που εισέρχονται στην περιοχή έφτασε τις 300 χιλιάδες περίπου. Λόγω της πανδημικής περιόδου, ο περιφερειακός πληθυσμός των 170 χιλιάδων είχε φτάσει τις 600 χιλιάδες. Έμαθε ότι αυτός ο αριθμός έφτασε τις 900 χιλιάδες με τους ντόπιους τουρίστες και τους δεύτερους ιδιοκτήτες σπιτιών να φτάνουν στο Νέο Έτος.

Άλλες ειδήσεις της Τουρκίας

.Source