175ο έτος έναρξης της γεωργικής εκπαίδευσης

Ο εορτασμός της 175ης επετείου από την έναρξη της γεωργικής εκπαίδευσης, η οργάνωση του Επιμελητηρίου Γεωργικών Μηχανικών πραγματοποιήθηκε στο Διαδίκτυο, που φιλοξενήθηκε από τη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών και Τεχνολογιών στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο του Lefke.

Στην ομιλία του στην τελετή έναρξης, ο Erkut Uluçam, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γεωργικών Μηχανικών, μοιράστηκε ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις σχολές γεωργίας στην ΤΔΒΚ και το Τμήμα Γεωργίας στο Επαγγελματικό Γυμνάσιο Güzelyurt.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Επιμελητηρίου Γεωργικών Μηχανικών, ο Υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων Nazim Çavuşoğlu, πρόσφατα πτυχιούχος γεωργικός μηχανικός Şeyda Aldağ, Πρόεδρος του KTMMOB Seran Aysal International Cyprus University University Faculty of Agricultural Sciences and Technologies Dean Prof. Δρ. İbrahim Baktır, Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Lefke Γεωπονικών Επιστημών και Τεχνολογιών Καθ. Δρ. Mehmet Atilla Aşkın, Αντιπρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Lefke Καθ. Δρ. Ο Sadık Ülker έκανε ομιλία.

Στην εκδήλωση, Μέλος της Σχολής της LAU Asst. Ανάδοχος Δρ. Ahimbrahim Kahramanoğlu Βιώσιμη γεωργία και νέες τεχνολογίες και Asst. Ανάδοχος Δρ. Ο Murat Helvacı παρουσίασε το θέμα “Βιολογικός έλεγχος και σημασία του”.

Source