18 νέες περιπτώσεις Kovid-19 εντοπίστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στην ΤΔΒΚ


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΤουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNCΟ υπουργός Υγείας Αλί Πίλι, σε γραπτή δήλωση, δήλωσε 768 τις τελευταίες 24 ώρες. Kovid-19 Σημείωσε ότι έγινε το τεστ, βρέθηκαν 18 θετικά περιστατικά, 9 εκ των οποίων ήταν τοπικά και 1 άτομο πέθανε.

Δηλώνοντας ότι 2 από τα θετικά κρούσματα έφτασαν στην ΤΔΒΚ αεροπορικώς, ο Πίλι δήλωσε ότι 7 άτομα ήταν οι επαφές των περιπτώσεων που είχαν προηγουμένως εντοπιστεί.

Αναφέροντας ότι ο αριθμός των ατόμων που έλαβαν θεραπεία στην ΤΔΒΚ αυξήθηκε σε 230, ο Πίλι ανακοίνωσε ότι υπάρχει ένας ασθενής σε εντατική θεραπεία.

Στην ΤΔΒΚ, όπου εμφανίστηκε η πρώτη υπόθεση Kovid-19 στις 10 Μαρτίου, 7 άτομα πέθαναν λόγω του ιού.

Σε γραπτή δήλωση του Υπουργείου Υγείας, αναφέρεται ότι το άτομο που πέθανε σήμερα ήταν 84 ετών και είχε χρόνιες ασθένειες.

167 νέες υποθέσεις στο ελληνικό μέρος

Σύμφωνα με τα νέα στον ελληνικό τύπο, 167 νέες περιπτώσεις Kovid-19 εντοπίστηκαν ως αποτέλεσμα 3.000 226 δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στο ελληνικό τμήμα της Κύπρου και 2 άτομα πέθαναν.

Το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι ο αριθμός των περιπτώσεων αυξήθηκε σε 22.818 και ο αριθμός των θανάτων σε 127.

Τα νέα που παρουσιάζονται στους συνδρομητές μέσω του AA News Flow System (HAS) δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Anadolu Agency με συνοπτικό τρόπο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για εγγραφή.

.Source