18 χρόνια φυλάκισης … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ένας 18χρονος άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για τα γεγονότα στη Σωτήρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. χθες το απόγευμα.

Δύο άνδρες, ηλικίας 18 έως 20 ετών, συνελήφθησαν στην Αμμόχωστο το Σάββατο το απόγευμα με ένταλμα. Τα προαναφερθέντα άτομα ανακρίθηκαν γραπτώς ամյա Ο 18χρονος άνδρας συνελήφθη, ενώ ο 20χρονος απελευθερώθηκε από την κράτηση αφού έλαβε εντολή εξόδου λόγω παραβίασης του Νόμου περί Λοιμώξεων (μην χρησιμοποιείτε προστατευτική μάσκα).

Θυμηθείτε ότι αμέσως μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, μέλη της αστυνομικής πυροσβεστικής υπηρεσίας πήγαν σε μια περιοχή της πολιτείας της Αμμοχώστου, όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 40 άτομα, οι οποίοι έβαλαν φωτιά σε έναν αριθμό μοτοποδηλάτων, τα οποία μεταφέρθηκαν επί τόπου. Μερικά από τα πρόσωπα των υπόπτων ήταν καλυμμένα με κουβέρτες, ενώ άλλα φορούσαν μάσκες.

Ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά, μερικοί από αυτούς που συγκεντρώθηκαν στη σκηνή άρχισαν να καταραστούν, ρίχνοντας πέτρες στους πυροσβέστες της αστυνομίας.
Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιτέθηκαν στα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα το μέλος της Αστυνομίας να χρησιμοποιεί το όπλο υπηρεσίας του, πυροβολώντας μια προειδοποιητική φωτιά στον αέρα, αποτρέποντας έτσι την επίθεση, αναγκάζοντάς τους να υποχωρήσουν, αλλά συνέχισαν να ρίχνουν από απόσταση. διάφορα είδη για πυροσβέστες և Στο πυροσβεστικό αυτοκίνητο.

Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε ως αποτέλεσμα της ρίψης αντικειμένων. Υποβλήθηκε σε ιατρική εξέταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου βρέθηκε να έχει πρησμένο δεξί πόδι και απολύθηκε μετά τη λήψη πρώτων βοηθειών.

Υπό την πίεση των επεισοδίων, αφού οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν επί τόπου έφυγαν, πραγματοποιήθηκε έρευνα στη σκηνή.

Η αστυνομία ερευνά περιπτώσεις παρενόχλησης, εμπρησμού, επίθεσης κατά της επιβολής του νόμου, κοινής επίθεσης, προκαλώντας πραγματική σωματική βλάβη και υλικές ζημιές.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αμμόχωστο ΤΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source