19 θάνατοι κοροναϊού στην τουρκική γλώσσα την τελευταία εβδομάδα

Ο αριθμός των περιπτώσεων και των θανάτων από κοροϊούς συνεχίζει να αυξάνεται ραγδαία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν από την εφημερίδα του Λονδίνου, 19 άτομα έχασαν τη ζωή τους στην τουρκική κοινωνία σε μια εβδομάδα λόγω του κοροναϊού.

Ο υψηλότερος αριθμός ημερήσιων περιπτώσεων από την εμφάνιση του κοροναϊού ξεκίνησε τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου. Με την ανίχνευση ενός νέου τύπου κοροναϊού (Covid-19) σε 41 χιλιάδες 385 άτομα τις τελευταίες 24 ώρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, καταγράφηκε ο «υψηλότερος αριθμός ημερήσιων περιπτώσεων από την αρχή της επιδημίας».

Στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, στο Λονδίνο, 19 μέλη της κοινότητας υπέκυψαν στην επιδημία κοραναϊού την τελευταία εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από την εφημερίδα London London, οι 2-19 προέρχονταν από την Τουρκία και 17 Τουρκοκύπριοι χάθηκαν λόγω της ζωής του Κοβιντέν. Αυτοί οι αριθμοί είναι γνωστοί με ακρίβεια, υποστηρίχθηκε ότι μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις θανάτου.

«Ο ΠΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ»

Μιλώντας στην εφημερίδα του Λονδίνου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ισλαμικής Εταιρείας και ο δάσκαλος τζαμιών Χούσιν Χασίμ Ελ Μπακάιι δήλωσε ότι από τις 24 Δεκεμβρίου, 16 Τουρκοκύπριοι υπέκυψαν στον κοροναϊό. Ο El Bakayi έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτή η επιδημία συνεχίζει να συναντά γρήγορα την κοινωνία μας και το νέο στέλεχος που εντοπίστηκε είναι εξαιρετικά ανησυχητικό. Σύμφωνα με τη δήλωση των αρχών, ένα είδος Covid-19 εξαπλώθηκε 70% ταχύτερα στη χώρα. Αυτή η επιδημία δεν είναι μόνο μεταδοτική, προκαλεί επίσης το θάνατο των αγαπημένων μας προσώπων. Υπάρχουν 16 Τουρκοκύπριοι θάνατοι που γνωρίζουμε από τις 24 Δεκεμβρίου. Τα περισσότερα από τα νεκρά μέλη της κοινότητάς μας είναι άνω των 70 ετών. Ο πόνος μας είναι μεγάλος, ας υπακούμε στους κανόνες, ας μην αφήσουμε τα μέτρα. Για την υγεία, για όλους μας. ”

Το τζαμί Suleymaniye, ο σκηνοθέτης κηδείας Muzaffer Bey 2 1 Τουρκία και η τουρκοκυπριακή καταγωγή την περασμένη εβδομάδα πέθανε από την ανακοίνωση του London Gazette. Ο κ. Muzaffer ζήτησε προσοχή στην επαφή, την απόσταση και την απομόνωση χωρίς να αφήσει τις προφυλάξεις στη διαδικασία Covid-19.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ 4

Ο διευθυντής ειδήσεων της Παροικιακής, ο οποίος ενημέρωσε την εφημερίδα του Λονδίνου, πέθανε την τελευταία εβδομάδα λόγω 4 ελληνοκυπριακού κοροναϊού.

Source