1983 Το Beyoğlu Çikolata συνεχίζει να αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας | Γαστρονομία Τουρκία από την Rafine | Γαστρονομία Τουρκία | Ειδήσεις γαστρονομίας

1983 Η σοκολάτα Beyoğlu συνεχίζει να αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου

Ιδρύθηκε το 1983 από μια νεαρή γυναίκα επιχειρηματία στην Αττάλεια μόλις πριν από 5 χρόνια, το Beyoğlu Çikolata είναι ένα σημαντικό σημείο εκκίνησης για όσους θέλουν να κάνουν τη δική τους επιχείρηση. Η εταιρεία, η οποία έφτασε σε 15 καταστήματα σε διάφορες επαρχίες σε σύντομο χρονικό διάστημα, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο εξωτερικό στο Ιράκ.

Ιστορία και νοσταλγία Ο Beyoglu ιδρύθηκε κυρίως για να προωθήσει τις γεύσεις του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης όλης της Τουρκίας στην Αττάλεια το 1983, το 2015 Beyoğlu Chocolate and Coffee, γράφει μια μεγάλη ιστορία επιτυχίας. Φτάνοντας σε 15 καταστήματα franchise σε διαφορετικές επαρχίες σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο εξωτερικό στο Erbil του Ιράκ. Η Seda Sezer Şahin, ο νέος ιδρυτικός συνεργάτης της εταιρείας, αξιολόγησε το 2020 και έκανε σημαντικές δηλώσεις σχετικά με τους στόχους του 2021.

Υπάρχει μεγάλη ευκαιρία

Δηλώνοντας ότι άνοιξαν δύο νέα υποκαταστήματα κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου, ο inahin είπε, «Οι καφετέριές μας χρησιμεύουν ως« αφαίρεση », αλλά συνεχίζονται οι συναντήσεις μας με επενδυτές που μετατρέπουν την πανδημική περίοδο σε ευκαιρία. Τα ενοίκια καταστημάτων βρίσκονται επί του παρόντος σε πτώση. “Οι υποψήφιοι επενδυτές μας μπορούν να ανοίξουν ένα κατάστημα 20 τοις εκατό κάτω από το κόστος των καταστημάτων που άνοιξαν πριν από την πανδημία με πλεονεκτικές συναλλαγές μίσθωσης και διακόσμησης.”

Έξοδα 2 ετών

Δηλώνοντας ότι τα δικαιώματα επωνυμίας είναι τώρα 75 χιλιάδες TL, ο ,ahin έδωσε τις ακόλουθες πληροφορίες: «Πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον 150 τετραγωνικά μέτρα ανοιχτού χώρου. Αν και το κόστος ανοίγματος του υποκαταστήματος ποικίλλει ανάλογα με το τετραγωνικό μέτρο, ένα υποκατάστημα 150 τετραγωνικών μέτρων μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 450 χιλιάδες TL. Αυτή η επένδυση παρέχει συνήθως απόδοση εντός δύο ετών. Υπάρχουν εκείνοι που ανοίγουν τα υποκαταστήματά τους με την υποστήριξη του KOSGEB. ”

Υποστήριξη κοινωνικών μέσων

Δηλώνοντας ότι αυτό το σύστημα είναι ένα σοβαρό άνοιγμα για τους επενδυτές, ο Şahin συνέχισε ως εξής: «Η αμοιβή των δικαιωμάτων δεν εισπράττεται από το μοντέλο του κιόσκι του τραμ και δίνεται στον επενδυτή για 250 χιλιάδες TL με βάση το κλειδί στο χέρι. Παρέχουμε υποστήριξη διαφήμισης, δημοσίων σχέσεων και διαχείρισης κοινωνικών μέσων στο πλαίσιο των franchise. Ο μηνιαίος κύκλος εργασιών των καταστημάτων μας κυμαίνεται ανά τετραγωνικό μέτρο, αλλά κυμαίνεται μεταξύ 100 χιλιάδων TL και 350 χιλιάδων TL. Στόχος μας είναι να φτάσουμε σε 25 καταστήματα μέχρι το τέλος του 2021. ”

Κύπρος και Αζερμπαϊτζάν

Η Seda Sezer Şahin δήλωσε ότι έχει υποκαταστήματα στα Adana, Silifke, Karabük, Konya, Kütahya, Şanlıurfa, Milas, Afyon, Batman, Siirt και Kayseri μαζί με την Antalya και είπε: «Σοκολάτα στο Kocaeli, Bursa, Eskişehir, Samsun και Isparta και στο δικό μας οι συνομιλίες συνεχίζουν να συναντούν τους λάτρεις του καφέ. Οι επαφές μας συνεχίζονται για το TRNC και το Αζερμπαϊτζάν στο εξωτερικό. Μακροπρόθεσμα, θέλουμε να είμαστε σε όλες τις επαρχίες ».

Μόνο ειδικές συνταγές …

Η Seda Sezer Şahin τόνισε ότι η μεγαλύτερη διαφορά τους είναι ότι παράγουν με μια ειδική συνταγή. Ο Sezer είπε: «Με την ισχυρή εφοδιαστική μας, στέλνουμε τακτικά τα προϊόντα μας στους αντιπροσώπους μας. Η ομάδα σοκολάτας μας είναι εντελώς χειροποίητα και χύμα προϊόντα. Δεν πουλάμε συσκευασμένη σοκολάτα. Η διάρκεια ζωής των σοκολατών μας είναι 1 μήνα. ”

Βασίλισσα του Beyoğlu

Η Sezer τόνισε επίσης ότι είναι η πρώτη μάρκα που συνδυάζει την έννοια της σοκολάτας και του καφέ στην Αττάλεια και τα προσφέρει στον καταναλωτή, λέγοντας: «Είμαστε διαφορετικοί από τους ανταγωνιστές μας με τους καφέδες μας κατάλληλους για τη διάσημη σοκολάτα Beyoğlu, επιδόρπια όπως το Beyoğlu Queen , Sweet Pot και Beyoğlu Tower που ετοιμάζουμε από λιωμένη σοκολάτα ».

www.1983beyoglu.com

.Source