2 διαφορετικά αιτήματα επείγουσας επιλογής,

Προκλητική εβδομάδα στη Συνέλευση: 2 διαφορετικά αιτήματα επείγοντος για τις εκλογές, αναμένεται κλείδωμα στην Επιτροπή!

Στην ημερήσια διάταξη του κοινοβουλίου αυτήν την εβδομάδα, υπάρχουν δύο διαφορετικά αιτήματα επείγοντος από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για την ημερομηνία των εκλογών. Στη Γενική Συνέλευση, η συμφωνία της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης κατά την ημερομηνία που θα έρθει στην επιτροπή με συνολικά 6 μέλη, η πλειοψηφία των οποίων είναι στην κυβέρνηση, αλλά 3 στην κυβέρνηση και 3 είναι η αντιπολίτευση .. Σε αυτήν την περίπτωση, προβλέπεται ότι θα υπάρξει σύγχυση στο στάδιο της επιτροπής σχετικά με την ιστορία …

Προκλητική εβδομάδα στη Συνέλευση: 2 διαφορετικά αιτήματα επείγοντος για τις εκλογές, αναμένεται κλείδωμα στην Επιτροπή!

Για λίγο, τόσο οι εκλογές όσο και το “ιστορικό” ζήτημα συνεχίζουν να καταλαμβάνουν την πολιτική ατμόσφαιρα …

Στο τελευταίο στάδιο που επιτεύχθηκε σε αυτό το θέμα την περασμένη εβδομάδα, η κυβέρνηση πρότεινε την ημερομηνία της 3ης Απριλίου 2022 στη Συνέλευση της Δημοκρατίας της ΤΔΒΚ.

Ταυτόχρονα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (CTP), το Λαϊκό Κόμμα (HP) και το Κόμμα Κοινωνικής Δημοκρατίας (TDP), συμφώνησαν επίσης στις 29 Αυγούστου 2021, με κοινή απόφαση.

Έτσι, υπάρχουν “2 αιτήματα επείγοντος” στο κοινοβούλιο σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών.

Η κυβέρνηση είναι στην πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης, αλλά αυτές οι προτάσεις θα περιληφθούν στην ημερήσια διάταξη της Επιτροπής Νομικών και Πολιτικών Υποθέσεων.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ 3’E 3…

Αλλά Της Cyprus Post Σύμφωνα με τον παλμό που εξετάζει, δηλώνεται ότι θα υπάρξει σύγχυση σε αυτό το θέμα λόγω της αριθμητικής ισορροπίας στην επιτροπή.

Επιτροπή Νομικών και Πολιτικών Υποθέσεων, Αναπληρωτής UBP Yasemi Ozturk υπό την προεδρία του αναπληρωτή CTP Γέννηση Θάλασσα (Αντιπρόεδρος) και μέλη αναπληρωτής HP Aysegul Baybars, Αναπληρωτής CTP Asim AkansoyΠαρακολούθηση MP UBP Gürçağ Altuğra και Oguzhan Hasipogluαπό λαμβάνει χώρα.

.Source