2 εκατομμύρια TL τι γίνεται αν!

πανό99

Αχμέτ UÇAR

ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΛΟΤΕΡΙΑ…. Οι πολίτες και οι έμποροι, που έπρεπε να ζήσουν κατά τη διάρκεια της πανδημικής διαδικασίας που επικράτησε με την οικονομική κρίση, έθεσαν τις ελπίδες τους στο τζάκποτ που θα βγει από τη λαχειοφόρο αγορά. Το τζακπότ των 2 εκατομμυρίων TL στο λαχείο της Πρωτοχρονιάς του State Lottery είναι τα όνειρα πολλών ανθρώπων.

Πολίτες και έμποροι, οι οποίοι έπρεπε να ζήσουν κατά τη διάρκεια της πανδημικής διαδικασίας που επικράτησε με την οικονομική κρίση, έδεσαν τις ελπίδες τους στο τζάκποτ που θα έβγαινε από τη λαχειοφόρο αγορά.

Το μεγάλο τζάκποτ 2 εκατομμυρίων TL στη λαχειοφόρο αγορά της Πρωτοχρονιάς του State Lottery είναι τα όνειρα πολλών ανθρώπων.

Οι έμποροι και οι πολίτες είπαν στην ΚΥΠΡΟΣ τι ονειρεύονται να κάνουν αν τους δοθεί η λαχειοφόρος αγορά.

Τα όνειρα περιλαμβάνουν την αγορά ενός σπιτιού, ενός αυτοκινήτου. Οι άνθρωποι λένε ότι ενώ θα εξασφαλίσουν το μέλλον τους με 2 εκατομμύρια TL, λένε επίσης ότι σκέφτονται να βοηθήσουν άτομα που έχουν ανάγκη και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Εξηγώντας ότι η οικονομική κρίση με την πανδημία προκάλεσε μεγάλη καταστροφή, οι έμποροι και οι πολίτες δήλωσαν ότι 2 εκατομμύρια TL σε μια τέτοια περίοδο θα ήταν πολύ άνετα για όλους.

Μερικοί πολίτες και καταστηματάρχες που ρωτήθηκαν από την ΚΥΠΡΟΣ δήλωσαν ότι δεν αγόρασαν εισιτήρια επειδή δεν πίστευαν ότι το μεγάλο τζάκποτ της λαχειοφόρου αγοράς θα έρθει σε αυτούς και δεν ήθελαν να δώσουν χρήματα στο εισιτήριο λαχειοφόρων αγορών μάταια.

πανό134

Ο Halil Bilener, ο οποίος πωλεί εισιτήρια στην περιοχή Metropolitan στο Taşkınköy στη Λευκωσία για χρόνια, δήλωσε ότι οι πωλήσεις εισιτηρίων είναι πολύ χαμηλές σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια και ότι ενδέχεται να υπάρξει δυναμισμός στις πωλήσεις εισιτηρίων με την πληρωμή των μισθών τις επόμενες ημέρες.

Δηλώνοντας ότι οι πωλήσεις εισιτηρίων δεν είναι καλές, ο Halil Bilener σημείωσε ότι οι 13οι μισθοί δεν αντικατοπτρίζονται στις πωλήσεις εισιτηρίων.

Τι είπαν οι έμποροι και οι πολίτες;

Saffet Reis:

«Αν μου δοθεί το μπόνους των 2 εκατομμυρίων TL της λαχειοφόρου αγοράς, θα δημιουργήσω ένα μεγάλο αγρόκτημα. Όλα τα είδη πουλερικών θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το αγρόκτημα. Χήνα, πάπια, κοτόπουλο, γαλοπούλα, ορτύκια, πέρδικα, στρουθοκάμηλοι … Θα υπάρχει ακόμη και μια καμήλα. Θα υπάρξουν μερικά από αυτά. Μπορούμε να το ονομάσουμε εμπορικό αγρόκτημα, μισό ζωολογικό κήπο, μισό αγρόκτημα. Συνήθιζα να νοικιάζω μια γη κάτω από τα βουνά Beşparmak από το κράτος. Αυτό είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου. Τι άλλο είναι αρκετό για 2 εκατομμύρια ούτως ή άλλως; Ένα σπίτι ήταν 1 εκατομμύριο TL, ένα πολυτελές αυτοκίνητο ήταν 500 χιλιάδες TL. Για αυτόν τον λόγο, μπορείτε να αγοράσετε ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο για 2 εκατομμύρια TL, εάν δεν έχετε όνειρο για ένα αγρόκτημα. Εάν έχετε ένα όνειρο για ένα αγρόκτημα, 1 εκατομμύριο TL πηγαίνει στο αγρόκτημα. Θα βοηθούσα επίσης λίγο αριστερά και δεξιά, θα βοηθούσα επίσης ένα ή δύο παιδιά να διαβάσουν. “

Χασάν Ουτσάρ:

«Αν μου έρθουν 2 εκατομμύρια TL, θα δημιουργήσω πρώτα μια επιχείρηση, θα αγοράσω 2 ή 3 διαμερίσματα και θα νοικιάσω αυτά τα διαμερίσματα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορώ να κερδίσω χρήματα και να φροντίζω την επιχείρησή μου κάθε μήνα. Αλλά πριν έρθω σε αυτά, αν έχω χρέη, θα τα πληρώσω και θα καλύψω τις ανάγκες μου. Οι μικροί έμποροι βίωσαν το μεγαλύτερο σοκ με την πανδημική διαδικασία. Θα ήταν υπέροχο αν βγήκε σε έναν από τους 2 εκατομμύρια εμπόρους σε μια τέτοια περίοδο, η ζωή του θα βελτιωνόταν. Αλλά πού είναι αυτή η ευκαιρία για εμάς; “

Tolga Yürükoğlu:

«Αν 2 εκατομμύρια TL εξαρτώνται από εμένα, θα επενδύσω. Επενδύουν κυρίως σε ακίνητα αυτή τη στιγμή. Τα χρήματα γίνονται στην επιχείρηση ακινήτων. Θα επενδύσω επίσης στην αγορά ακινήτων. Θα αγοράσω ένα αυτοκίνητο, αν έχετε ήδη αυτοκίνητο, 2 εκατομμύρια λίρες, δεν θα κάνει πολλά. 2 εκατομμύρια μεγάλα δολάρια παρηγορούν όλους. Αλλά είναι δύσκολο να βγει, οπότε απλά φανταζόμαστε, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουμε. “

Nihat Üstünel:

«Ξέρετε, δεν θέλω να μου βγει το λαχείο. Δεν το θέλω γιατί φοβάμαι ότι ο χαρακτήρας μου θα χαλάσει. Είμαι καλύτερα έτσι. Έχω μάθει να ζω χωρίς χρήματα. Υποθέτω ότι πολλά χρήματα με κάνουν διαφορετικό. Γι ‘αυτό δεν θέλω 2 εκατομμύρια για μένα. Αλλά αν μου έρθει ποτέ, πρώτα απ ‘όλα, θα βρω κάποιον που αξίζει αυτά τα χρήματα. Βρίσκω κάποιον που αγωνίζεται και δεν μπορεί να φτάσει πουθενά, αλλά θέλει να ξεκινήσει μια επιχείρηση. Βοηθώντας κάποιον σαν αυτό θα με έκανε πολύ χαρούμενο. Βοηθάω επίσης άτομα που θέλουν να σπουδάσουν και έχουν κακή οικονομική κατάσταση, ώστε να μπορούν να σπουδάσουν μέχρι το τέλος του πανεπιστημίου. Έχω όλα τα χαρακτηριστικά του ζώδιο μου. Είμαι Ζυγός, τα σημάδια Ζυγός δεν έχουν καμία σχέση με τα χρήματα »

Şehmus Deniz:

«Αν τα δικά μου 2 εκατομμύρια, θα βάλω πρώτα ένα καλό ποσό στη γωνία για το μέλλον, την εκπαίδευση και την υγεία των παιδιών μου. Μετά από αυτό, θα ξεκινήσω μια επιχείρηση για τη σύζυγό μου και θα τη διανείμουν στα δεξιά και αριστερά μου. Αν παραμείνει πάρα πολύ, θα το δωρίσω σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο λόγος μου είναι υπόσχεση, αρκεί να μου έρχεται. Τέτοια χρήματα χρειάζονται πάρα πολύ αυτήν την περίοδο. Ειδικά σε αυτήν την περιοχή, μετά την πανδημία, υπήρχαν πολλοί περιορισμοί, υπήρχαν περιορισμοί στην εργασία. Αυτοί οι περιορισμοί επηρέασαν τον κόσμο. Όλοι βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, δεν παραπονιόμαστε, αλλά είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι. Επειδή οι έμποροι του Vakıflar Pasajı ήρθαν σε επαφή με τους στρατιώτες. Εάν δεν υπάρχει στρατιώτης, δεν θα λειτουργήσει. Σχεδόν μόλις ξεκινάμε. Τα μάτια μας δεν είναι πολύ ψηλά, ακόμη και αν δεν είναι 2 εκατομμύρια TL, αλλά μικρότερο ποσό, όσο μας έρχεται ».

Şevkettin Akay:

«Εάν 2 εκατομμύρια TL εξαρτώνται από εμένα, θα βοηθήσω τους μαθητές που έχουν ανάγκη. Νομίζω ότι. Έχω ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο, δεν χρειάζομαι τέτοια πράγματα, οπότε αν η κλήρωση με χτυπήσει, θα βοηθήσω τους μαθητές και την εκπαίδευση. «

Χακάν Ακ:

«Αν μου έρθουν 2 εκατομμύρια TL σε μια τόσο δύσκολη μέρα, θα ευχαριστούσα πρώτα τους φτωχούς. Αγοράζω ένα σπίτι για όσους δεν έχουν σπίτι, βοηθάω άτομα που έχουν ανάγκη. Χτίζω μια καλή επιχείρηση για τον εαυτό μου. Κάνω ό, τι είναι καλύτερο όσο μπορώ. Σίγουρα δεν το βάζω στην τράπεζα ή στους τόκους. Διότι, καθώς ξέρω τι είναι το ενδιαφέρον, ξέρω ότι το ενδιαφέρον δεν θα είναι επωφελές. Τότε αγοράζω ένα σπίτι και αγοράζω ένα αυτοκίνητο. Αν μπορώ να το αντέξω, θα στήσω εργοστάσια και θα πω στους άνεργους να «αγοράσουν ψωμί».

Source