2 κρατούμενοι ανταλλάσσουν ναρκωτικά μέσω του παραθύρου του αυτοκινήτου

2 κρατούμενοι ανταλλάσσουν ναρκωτικά μέσω του παραθύρου του αυτοκινήτου

Συνελήφθησαν οι Ιερεμία Μωυσής Μόφτατ και Μπουράκ Σαρίγια, που βρέθηκαν να ασχολούνται με ναρκωτικά στην Αμμόχωστο.

2 κρατούμενοι ανταλλάσσουν ναρκωτικά μέσω του παραθύρου του αυτοκινήτου

Αποφασίστηκε ότι ο Ιερεμίας Μωυσής Μόφτατ έριξε ναρκωτικά στον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου του Μπουράκ Σαρίγια στην Αμμόχωστο.

Και τα δύο άτομα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μετά την ειδοποίηση που δόθηκε στις ομάδες ναρκωτικών.

Μετά τη σύλληψη των υπόπτων εναντίον των οποίων ξεκίνησε έρευνα για κατηγορίες «παράνομης λήψης, διάθεσης και διάσωσης ναρκωτικών», δεν μπορούσαν να προσαχθούν ενώπιον του δικαστηρίου χθες λόγω της αποτυχίας των αποτελεσμάτων του τεστ PCR.

Στην αίτηση κράτησης απουσία των υπόπτων, το δικαστήριο διέταξε τους υπόπτους να κρατούνται από την αστυνομία για 3 ημέρες.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ 1 ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΛΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΝ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ

Ο αστυνομικός Hüseyin Özdesoy, ο οποίος διενήργησε τη διερεύνηση του περιστατικού, δήλωσε στο δικαστήριο ότι πληροφορήθηκε ότι ένα άτομο που κατέβηκε από το όχημα πλάκας RR 789 άφησε κάτι στους υαλοκαθαριστήρες της πινακίδας RU 060 στο χώρο στάθμευσης ενός ιστοσελίδα στο Sakarya στις 8 Φεβρουαρίου 2021, και πληροφορήθηκε ότι υποψιάστηκε ότι ήταν ναρκωτικά. Ο Özdesoy σημείωσε ότι η ουσία που έμεινε στο γυαλί του οχήματος με την πινακίδα RU 060 δεν βρέθηκε στον έλεγχο που διενήργησαν οι ομάδες ναρκωτικών την ίδια μέρα και δήλωσε ότι το όχημα με την πινακίδα RR 789 ήταν αποφασισμένος να ανήκει στον Jeremiah Moses Moffat . Ο Özdesoy, ο οποίος δήλωσε ότι 1 γραμμάριο ναρκωτικών τύπου κάνναβης εντοπίστηκε στην κατοχή του υπόπτου κατά την έρευνα που έγινε κατά τον προσδιορισμό της κατοικίας του ύποπτου Moffat, δήλωσε ότι το όχημα βρέθηκε να ανήκει στον Burak Sarıkaya στον έλεγχο εγγραφής του το όχημα με την πινακίδα RU 060, και στην αναζήτηση που έγινε στην κατοικία του, βρισκόταν στο μύλο. Εξήγησε ότι περίπου 400 χιλιοστόγραμμα ναρκωτικών τύπου κάνναβης και 1 τσιγάρο περιτυλίγματος, το οποίο είναι ύποπτο ότι είναι ναρκωτικό αναμεμειγμένο με καπνό, ήταν εντοπίστηκε και ελήφθησαν τα αποδεικτικά στοιχεία.

Δηλώνοντας ότι οι ύποπτοι έδωσαν ομολογίες στην αστυνομία εθελοντικά, ο Özdesoy επεσήμανε ότι η έρευνα που ξεκίνησε ήταν νέα και απαιτούσε τους υπόπτους να κρατηθούν στην αστυνομία για 3 ημέρες.

Άλλες ειδήσεις FORENSIC NEWS

.Source