(2. BLM BR ZAMANLAR KIBRIS ZLE) TRT 1 HD ζωντανή μετάδοση ενιαίο νόμισμα Once Once a Time Kbrs ρολόι

Once Upon a Time Kbrs 2ο μέρος παίρνει τη θέση του στις οθόνες ρολογιών. Στο δεύτερο μέρος της μεγάλης πολυαναμενόμενης σειράς Bir Zamanlar Kbrs, συναρπαστικά γεγονότα θα συναντηθούν με το κοινό με τη μορφή προσαρμογών από τη ζωή. Οι εκδηλώσεις στο δεύτερο μέρος της σειράς, οι οποίες θα μεταδοθούν ζωντανά στο TRT 1 στις 20:00, θα παρακολουθηθούν με ενδιαφέρον. Προετοιμασμένο με βάση τις εκδηλώσεις, το “Once Upon a Time” θα είναι απαραίτητο για τις βραδιές της Πέμπτης με το δυνατό καστ, την ιστορία του sarsc και την επιτυχημένη παραγωγή του που αντικατοπτρίζει όλες τις λεπτομέρειες της περιόδου.

ΩΡΑ ΚΥΠΡΟΣ 2. BLM ΚΛΙΚ Ν ΠΡΟΣ ΡΟΛΟΙ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;

Χαμένες ζωές, θρυμματισμένες εξυπνάδες, και αγώνας για ύπαρξη Το 1963, η οικογένεια εμπόρων τσίχλας Dereli, η οποία συνέχισε την ευτυχισμένη ζωή τους στην ποιμαντική γεωγραφία του νησιού, δέχτηκε επίθεση όπως και άλλες τουρκικές οικογένειες με την έναρξη των γεγονότων που ήταν γνωστά ως Bloody Christmas. Ενώ τα αποσπασμένα μέλη της οικογένειας εγκαταλείπουν τις πόλεις τους και κάνουν μια αναγκαστική μετάβαση, ο Κεμάλ Ντερέλι στην οικογένεια γίνεται ο ηγέτης χιλιάδων Τρακ στο δρόμο με την οικογένειά του. Ενώ ο αγώνας ζωής συνεχίζεται στο Kbrs, η Άγκυρα, η οποία στάλθηκε στο νησί από την Τουρκία με μυστική απεργία, άλλαξε την πορεία των γεγονότων στη Λευκωσία. Συνδυασμένη με τη λαχτάρα και τον αγώνα της ζωής του Ankaral, που στράφηκε στον κρυφό ήρωα του νησιού, και τη λαχτάρα των συμπατριωτών της, η ak έρχεται επίσης να δουλέψει με την ιστορία της οικογένειας Dereli.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ BLM ZET ΚΥΠΡΟΥ

Με το πρώτο μέρος της τηλεοπτικής σειράς Once Upon a Time Kbrs που θα έρθει σε οθόνες TRT:

“Το πρωί της 21ης ​​Δεκεμβρίου 1963 … Όπως όλοι οι Ελληνοκύπριοι και ο Κύπρος Trkler, η οικογένεια Dereli ξύπνησε χωρίς να ξέρει ότι δεν θα ξανασυναντούσαν ξανά εκείνο το πρωί. στην ιστορία ως αιματηρά Χριστούγεννα. Η ζωή της χώρας της Δημοκρατίας έχει επίσης αλλάξει με τρόπο που “δεν θα είναι ποτέ το ίδιο” ξανά.
Το μεγάλο δράμα του λαού της Κύπρου, που είναι ένα σημαντικό τμήμα της ιστορίας μας, και η μοναδική και ένδοξη αντίσταση του λαού της Κύπρου και η νίκη και η μπάρα στην περίπτωση της επιβίωσης με την Τουρκία, το “Once Upon a Time” θα διεγείρει μεγάλο ενθουσιασμό στο κοινό.

Ο BARN PLAYER PELN KARAHAN λέει στο NC KARAKTERN

Η σύζυγος του Kemal Dereli (Ahmet Kural), μητέρα δύο κόρων, θα γίνει σύμβολο της ισχυρής γυναίκας που αγωνίζεται στον υπάρχοντα αγώνα του νησιού στην τρίτη σειρά. Εκφράζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος που αναζωογονεί τον τρίτο του χαρακτήρα, ο Karahan συνεχίζει με τα λόγια του. “Ο κινούμενος χαρακτήρας μου είναι στην πραγματικότητα μια από τις πολλές οικογένειες, μία από τις πολλές γυναίκες που ήταν εκείνη την περίοδο. Με τον δικό του τρόπο, είναι μια από τις οικογένειες της οικογένειας που σπουδάζει, σπουδάζει, στο νησί. είναι παντρεμένος με τον Κεμάλ και έχει δύο παιδιά. Έχουν ένα όμορφο ευτυχισμένο σπίτι. Όλα αισθάνονται ευχάριστα και όμορφα, αλλά τη νύχτα που ονομάζουμε Bloody Christmas και τα γεγονότα στα επόμενα χρόνια δακρύζουν και καταστρέφουν την οικογένεια. Η κατάσταση του nth είναι πολύ σημαντικό για μένα εδώ. Θα είναι ευεργετικό για το έθνος, την κατάστασή του. Είμαι πολύ χαρούμενος που δίνω ζωή στο τρίτο. Γνωρίζοντας ότι αυτά τα γεγονότα είναι απαραίτητα και ότι είναι αληθινά με κάνει να νιώθω πολύ διαφορετικός όταν παίζω. Γι ‘αυτό Νομίζω ότι το κοινό θα το λατρέψει και θα το εκτιμήσει. “

ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ;

Το σενάριο της σειράς σκηνοθετήθηκε από τον Emre Zdr, τον Baar Baaran και τον Hakan Nan.

Στο πλαίσιο των ιστορικών απαιτήσεων, η σειρά “Once Upon a Time in Cyprus”, η οποία θα φέρει τον υπάρχοντα αγώνα των Κυπριακών φορτηγών στην οθόνη, με βάση τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο νησί, άρχισε να συζητείται το 1963, και θα εμφανιστεί στην οθόνη από το 1963.

Κάντε κλικ για να δείτε τους χρόνους των BLMS της Κύπρου

ΚΥΠΡΟΣ ΩΡΑ 1. ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ BLM;

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η νέα σειρά TRT 1 Once Upon a Time Kbrs στις οθόνες του 1ου μέρους. Το πρώτο μέρος της σειράς Once Upon a Time Kbrs θα μεταδοθεί την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 και θα το παρακολουθήσει το κοινό.

Source