200 δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στο Mormenekşe, όλες αρνητικές

200 δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στο Mormenekşe, όλες αρνητικές

Με την πρωτοβουλία του δημάρχου Yeniboğaziçi Mustafa Zurnacıları, ξεκίνησαν δοκιμές PCR στην περιοχή. Ανακοινώθηκε ότι 200 ​​άτομα δοκιμάστηκαν την πρώτη ημέρα και όλα είχαν αρνητικά αποτελέσματα.

200 δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στο Mormenekşe, όλα αρνητικά

Σε δήλωση του Δήμου Yeniboğaziçi, η χώρα αυξάνεται Κορωνοϊός Ως αποτέλεσμα των προσπαθειών του δημάρχου Mustafa Zurnacılar λόγω των υποθέσεων του. Ανακοινώθηκε ότι μια τεράστια δοκιμή PCR για τους κατοίκους της πόλης πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σήμερα στο Mormenekşe Culture Hall σε συνεργασία με τον Δήμο Yeniboğaziçi, το Υπουργείο Υγείας και το Κρατικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Στη δήλωση, αναφέρεται ότι όλα τα αποτελέσματα των δοκιμών ήταν αρνητικά, κάνοντας τους πολίτες της περιοχής να πάρουν μια βαθιά ανάσα. Ο δήμαρχος Mustafa Zurnacılar δήλωσε ότι ξεκίνησαν μια πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή δοκιμών PCR στο Yeniboğaziçi και σε άλλα δημοτικά χωριά. Ο Δήμαρχος Zurnacılar ευχαρίστησε όλο το προσωπικό υγείας που εργάστηκε με αφοσίωση σε αυτή τη διαδικασία, ειδικά τον Υπουργό Υγείας και τον Επικεφαλής Ιατρό του Κρατικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Άλλες ειδήσεις YENİBOĞAZİÇİ

.Source