2020 Hope Panorama – Ανάρτηση Ανάστασης

Το υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία των 405 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων εξερεύνησης φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα που εκτελεί την Τουρκία, όπως η συνεργασία στον τομέα της ενέργειας με τον γίγαντα bugüntürkak ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Τα εγχώρια και εθνικά όπλα της Τουρκίας με «ένα έθνος, δύο κράτη» υποστηρίζονται από την πεποίθηση ότι ο «Γκάρντασλικ» ο νόμος έφερε νίκη στον Καραμπάχ και την Αρμενία υπέστη τη μεγαλύτερη ήττα του περασμένου αιώνα απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν. καταδικάστηκε σε σχίσιμο του ιμπεριαλιστικού χάρτη κατοχής που δείχνει ότι η Τουρκία, ανέβαινε όλο και περισσότερο την εξημέρωση και τις υπηρεσίες μέσα στο μπαρ. Οι hazzetmes είναι τοπικοί συνεργάτες της παγκόσμιας αποικιακής νοοτροπίας στην Τουρκία, σημείωσαν και πάλι ένα ιστορικό επίτευγμα που αιχμαλωτίζει τον κόσμο πέρυσι.

Οι βαλβίδες άνοιξαν στο TurkStream. (8 Ιανουαρίου)

Το καθεστώς χτυπήθηκε με την επιχείρηση Spring Shield στο Idlib. (1η Μαρτιου)

Το Başakşehir Pine και το νοσοκομείο Sakura City τέθηκαν σε λειτουργία. (21 Μαΐου)

Τα θεμέλια του οικιακού εργοστασίου αυτοκινήτων τέθηκαν. (18 Ιουλίου)

Μετά από 86 χρόνια, οι αλυσίδες του τζαμιού της Αγίας Σοφίας έσπασαν. (24 Ιουλίου)

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη φυσικού αερίου στην ιστορία πραγματοποιήθηκε στη Μαύρη Θάλασσα. (21 Αυγούστου)

Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο της Τουρκίας έγειρε το Cezeri. (15 Σεπτεμβρίου)

Το Αζερμπαϊτζάν δήλωσε τη νίκη του Καραμπάχ νικώντας την Αρμενία με τους Τούρκους SİHAs. (10 Νοεμβρίου)

Η Varosha TRNC με την υποστήριξη της Τουρκίας για την 46ετή ποινή τελείωσε. (15 Νοεμβρίου)

Παραδόθηκε το πρώτο National Helicopter Engine TEI-TS1400. (11 Δεκεμβρίου)

Το πρώτο εξαγωγικό τρένο προς την Κίνα έφτασε στο Ξι Αν. (23 Δεκεμβρίου)

Η παρουσία 3,5 εκατομμυρίων ουγγιών χρυσού εντοπίστηκε στο ορυχείο στο Bilecik. (22 Δεκεμβρίου)

Άνοιξε η πρώτη εγκατάσταση παραγωγής λιθίου της Τουρκίας. (26 Δεκεμβρίου)

Δίπλα-πλάι και βάζοντας το πείσμα των ειδήσεων για τις καταστροφές το 2020 και προσπαθώντας να αλείψει την πατρίδα του, η Τουρκία υπέγραψε ένα ιστορικό επίτευγμα πέρυσι. Οι ενεργειακοί γίγαντες που ετοιμάστηκαν να πάνε στο πρωτάθλημα, από το τοπικό και εθνικό έπος που αιχμαλωτίζει τον κόσμο με όπλα και εθνικά έργα στην Τουρκία το 2021, θα συνεχίσει αναμφίβολα να ακολουθεί το σωστό δρόμο προς νέες επιτυχίες.

1. Οι βαλβίδες άνοιξαν στο TurkStream (8 Ιανουαρίου)

Το φυσικό αέριο της Ανατολικής Μεσογείου θεωρείται η πιο οικονομική οδός για την παροχή τρεχουσών κινήσεων από την Τουρκία στην Ευρώπη. Η Τουρκία μετατρέπεται σε ενεργειακή βάση.

2. Το καθεστώς χτυπήθηκε στο Idlib (1 Μαρτίου)

Ενώ η ύπουλη επίθεση που σκότωσε 33 στρατιώτες μας στο Idlib, η Συρία αποκρίθηκε με την επιχείρηση Spring Shield, χιλιάδες στοιχεία του καθεστώτος εξουδετερώθηκαν.

3. Η 4η επιστημονική αποστολή της Ανταρκτικής πραγματοποιήθηκε (7 Μαρτίου)

Επιστήμονες που συμμετείχαν στην 4η Εθνική Αποστολή Επιστήμης της Ανταρκτικής, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Προεδρίας, ολοκλήρωσαν 15 έργα που πραγματοποίησαν στη Λευκή Ήπειρο.

4. Το νοσοκομείο Pine and Sakura άνοιξε (21 Μαΐου)

8 νέα νοσοκομεία τέθηκαν σε λειτουργία μαζί με το Istanbul Başakşehir City Hospital, το οποίο έχει έκταση έκτασης περίπου 1 εκατομμυρίου τετραγωνικών μέτρων και χωρητικότητα 2.000 682 κρεβατιών.

5. Τα θεμέλια του τοπικού εργοστασίου αυτοκινήτων τέθηκαν (18 Ιουλίου)

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το πρώτο γηγενές αυτοκίνητο της Τουρκίας tOGGer με τη συμμετοχή της ίδρυσης του εργοστασίου τοποθετήθηκε στην Προύσα, θα παραχθεί ο Gemlik.

Η Αγία Σοφία άνοιξε μετά από 86 χρόνια (24 Ιουλίου)

Η πρώτη προσευχή έγινε στο Τζαμί της Αγίας Σοφίας 86 χρόνια αργότερα. Εκατοντάδες χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στην προσευχή όπου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Ερντογάν και ο Πρόεδρος του MHP Μπαχτσέλι.

7. Μετά από 75 χρόνια, το τζαμί Kariye άνοιξε για λατρεία (22 Αυγούστου)

Το τζαμί Kariye στο Fatih, το οποίο μετατράπηκε σε μουσείο πριν από 75 χρόνια με την απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών, άνοιξε ξανά ως τζαμί.

8. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη φυσικού αερίου στην ιστορία στη Μαύρη Θάλασσα (21 Αυγούστου)

Η πρώτη ανακάλυψη της Τουρκίας σε βαθιά νερά στη Μαύρη Θάλασσα στο πηγάδι του Δούναβη-1 αφαιρέθηκε το ονομαστικό ποσό των 405 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων εφεδρικών ημερών.

9. Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο της Τουρκίας απογειώθηκε από το Cezeri (15 Σεπτεμβρίου)

Το πρώτο αεροσκάφος της Τουρκίας, έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τις αρχικές δοκιμές πτήσης. Το προ-πρωτότυπο 230 kg, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από Τούρκους μηχανικούς, αυξήθηκε κατά 10 μέτρα σε δοκιμές πτήσης.

10. Το Αζερμπαϊτζάν δήλωσε τη νίκη του στο Καραμπάχ (10 Νοεμβρίου)

Ο πόλεμος του Καραμπάχ, ο οποίος ξεκίνησε με τη λειτουργία του Αζερμπαϊτζάν με την απόφαση να σταματήσει η κατοχή και η καταπίεση για 30 χρόνια, τελείωσε με τη νίκη του Αζερμπαϊτζάν την 42η ημέρα.

11. Το κλειστό Varosha άνοιξε στην ΤΔΒΚ (15 Νοεμβρίου)

Μέρος της περιοχής Maraş, το οποίο έκλεισε για 46 χρόνια στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, έχει ανοίξει στο κοινό. Η Varosha για την απόφαση έναρξης επανεγκατάστασης και είχε δει μεγάλες προσπάθειες υποστήριξης από την Τουρκία.

Ο Έρσιν Τατάρ κέρδισε τις προεδρικές εκλογές στην ΤΔΒΚ (19 Νοεμβρίου)

Ο υποψήφιος του Τατάρ υποστηρίχθηκε από την Τουρκία και έλαβε το 51,69% των ψήφων στην προεδρική έδρα.

13. Η πρώτη εθνική μηχανή ελικοπτέρων TEI-TS1400 παραδόθηκε (11 Δεκεμβρίου)

TAI Engine Industries (TEI), Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικός Διευθυντής Mahmut Faruk Aksit, ο πρώτος εθνικός κινητήρας ελικοπτέρου της Τουρκίας παραδόθηκε στο TAI, TEI-ts1400.

14. 3,5 εκατομμύρια ουγγιές χρυσού εντοπίστηκαν στο Bilecik (22 Δεκεμβρίου)

Ανακοινώθηκε ότι η αγοραία αξία του χρυσού πόρου που αναδύεται στο χρυσό πεδίο Söğüt ανήλθε σε περίπου 6 δισεκατομμύρια δολάρια.

15. Η πρώτη εγκατάσταση παραγωγής λιθίου της Τουρκίας άνοιξε (26 Δεκεμβρίου)

Τα φυτά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε μπαταρίες λιθίου σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η σανίδα θα κατασκευαστεί τοπικά για πρώτη φορά στην Τουρκία.

16. Το πρώτο εξαγωγικό τρένο προς την Κίνα έφτασε στο Σιάν (23 Δεκεμβρίου)

Η Τουρκία, η Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, το Τουρκμενιστάν και η Κασπία Θάλασσα και στη συνέχεια τα 8 χιλιάδες 693 χιλιόμετρα του δρόμου 593 χιλιομέτρων ολοκλήρωσαν 6 χιλιάδες Εξαγωγές τρένο 2 ηπείρους, οι θάλασσες ήταν τώρα 2 και 5 χώρες.

Source