«2021 ας κρατήσουμε απλώς την ατμόσφαιρα καλή» »TechnoCodex

Η Olivia Jade Giannulli εξέφρασε έντονα τις μεγάλες ελπίδες για το 2021 σε μια ανάρτηση στο Instagram της Πρωτοχρονιάς, όπου χορεύει με χαρά σε ένα κατάστρωμα παραλίας με ένα ποτό στο χέρι.

Λιγότερο από μια εβδομάδα αφότου η μητέρα της, η αστέρι “Full House”, Lori Loughlin, απελευθερώθηκε από τη φυλακή μετά την εκτίμησή της για δίμηνη ποινή για το σκάνδαλο δωροδοκίας στο κολέγιο, ο μοναδικός φοβερός επηρεαστής του YouTube Olivia Jade δημοσίευσε την 1η Ιανουαρίου στο Instagram Θέση.

«2021 ας κρατήσουμε απλώς την ατμόσφαιρα καλή, ε;» η ακτινοβολούσα Olivia Jade, 21 ετών, έγραψε στην ανάρτηση βίντεο, όπου έβγαινε με φίλους – συμπεριλαμβανομένου του φίλου Τζάκσον Γκούτι – στο πολυτελές παραθαλάσσιο σπίτι, τα κύματα του ωκεανού πέφτουν κάτω.

Μαμά Λόρι Λόφλιν:Απελευθερώθηκε από τη φυλακή μετά από ποινή δύο μηνών στο σύστημα δωροδοκίας στο κολέγιο

Olivia Jade:Λέει ότι «δεν γνώριζε» τις ενέργειες των γονέων

Τον Αύγουστο, η Loughlin καταδικάστηκε σε δύο μήνες και ο σύζυγός της σχεδιαστής μόδας, Mossimo Giannulli, πήρε πέντε μήνες για να πληρώσει μισό εκατομμύριο δολάρια σε δωροδοκίες για να πάρει τις δύο κόρες τους, την Olivia Jade και την Isabella Giannulli, που έγιναν δεκτές στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας ως πλήρωμα. νεοσύλλεκτοι – παρόλο που ούτε οι δύο έπαιξαν το άθλημα.

Η Jade, 21 ετών, της οποίας η τελευταία ανάρτηση στο YouTube ήταν πριν από ένα χρόνο, είπε σε ένα επεισόδιο του Δεκεμβρίου του «Red Talk Table» ότι δεν γνώριζε πλήρως τις ενέργειες που έλαβε για να εξασφαλίσει την είσοδό της στο USC. «Δεν ήξερα τι συνέβαινε», είπε. «Δούλεψα σκληρά και όταν βγήκε αυτό, ήμουν λίγο μπερδεμένος… Αν μόνο οι άνθρωποι ήξεραν πόσο άσχημα αισθάνομαι ότι συνέβη».

Θυμήθηκε να ανακαλύψει τα νέα για τη σύλληψη των γονιών της στο επεισόδιο. «Καθόμουν με μια ομάδα φίλων και ήξερα ότι κάθε δευτερόλεπτο όλοι θα ήξεραν επίσης, αν δεν το είχαν ήδη. Και θυμάμαι ακριβώς όπως το πάγωμα και νιώθω τόσο ντροπιασμένος, πήγα σπίτι και έκρυψα για πιθανότατα τρεις ή τέσσερις μήνες ».

Η ηθοποιός Lori Loughlin αφέθηκε ελεύθερη από τη φυλακή μετά την εκτίμησή της για δίμηνη ποινή για το ρόλο της στο σκάνδαλο εισαγωγής στο κολέγιο.

Είπε ότι δεν είχε μιλήσει στους γονείς της κατά τη διάρκεια της φυλάκισης λόγω των πρωτοκόλλων COVID-19.

«Ανεξάρτητα από την κατάσταση, δεν θέλετε να δείτε τους γονείς σας να πηγαίνουν στη φυλακή», είπε η Olivia Jade. «Αλλά επίσης νομίζω ότι είναι σημαντικό για εμάς να προχωρήσουμε και να προχωρήσουμε».

Οι περισσότεροι θαυμαστές απάντησαν θετικά στη δημοσίευση της Πρωτοχρονιάς, που γράφτηκε μετά τη διακοπή της χώρας κατά τη διάρκεια των διακοπών κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας COVID-19 εκτός ελέγχου. Υπήρχαν συχνές κλήσεις στα σχόλια για τον Jade να επιστρέψει στο YouTube.

Source