“2021 Αφήστε να υπάρχει υγεία, ας υπάρξει ειρήνη, ας υπάρξει ευτυχία!”

Η απαγόρευση εξόδου θα εφαρμοστεί από τις 22:00 απόψε. Η μονάδα ταφής και καθαρισμού θα συνεχίσει τις υπηρεσίες της. Η μονάδα υδραυλικών έργων θα λειτουργεί σε περίπτωση δυσλειτουργίας. Το εστιατόριο πικνίκ του δήμου Iskele και ο μπουφές babutsa είναι κλειστοί. Η αστυνομία Alo θα είναι υπεύθυνη για καταγγελίες. Ο Sadıkoğlu επέστησε την προσοχή στον coronavirus στο νέο του μήνυμα

Η προβλήτα είναι έτοιμη για το νέο έτος. Ο Δήμος Iskele έλαβε όλα τα μέτρα για να αποτρέψει το κοινό να υποστεί οποιαδήποτε θυματοποίηση την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου, καθώς είναι επίσημη αργία σήμερα. Λαμβάνοντας υπόψη την απαγόρευση κυκλοφορίας που θα τεθεί σε ισχύ από τις 22:00 απόψε και θα συνεχιστεί έως τις 05:00 το πρωί, ο Δήμος İskele μοιράστηκε τους αριθμούς που μπορούν να επιτευχθούν σε περίπτωση αρνητικής κατάστασης. Ο δήμαρχος Iskele Hasan Sadıkoğlu δημοσίευσε επίσης ένα μήνυμα για το νέο έτος. Εφιστώντας την προσοχή στην επιδημία του κοροναϊού στο μήνυμά του, ο Πρόεδρος Sadıkoğlu προειδοποίησε τους πολίτες για μάσκες, απόσταση και καθαριότητα. Εφιστώντας την προσοχή στις αυξανόμενες περιπτώσεις, ο Πρόεδρος Sadıkoğlu τόνισε ότι ο κοροναϊός δεν είναι ισχυρότερος από τα μέτρα που έχουν ληφθεί.

İSKELE, ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, İ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΕΛΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ

Δήμος Iskele; Δεδομένου ότι είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα είναι κλειστό από τις 11:00 σήμερα (31 Δεκεμβρίου) έως τη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου. Ωστόσο, ορισμένες μονάδες θα συνεχίσουν τη λειτουργία ρουτίνας τους, έτσι ώστε ο πολίτης να μην υποστεί καμία θυματοποίηση. Λόγω του γεγονότος ότι είναι αργία, την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021, το τμήμα ταφής και καθαρισμού θα συνεχίσει να παρέχει αδιάλειπτη εξυπηρέτηση. Οι πολίτες θα μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 0548 810 11 05 για εργασίες ταφής και καθαρισμού.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΣΕΡΒΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΦΟΡΤΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΣΩ PAYPOINT

Ο Δήμος Iskele, ο οποίος εξάλειψε την έλλειψη νερού που βίωσαν οι πολίτες στις διακοπές και άνοιξε το σύστημα πληρωμής των σημείων πληρωμής τους τελευταίους μήνες, επιτρέποντας στους πολίτες να πάρουν νερό 24/7, θα εξυπηρετήσει σε περίπτωση δυσλειτουργίας την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου. Οι πολίτες θα μπορούν να φτάσουν στη Μονάδα Υδάτων του Δήμου Iskele στο 0548 810 11 09 και στις Τεχνικές Υποθέσεις στο 0548 810 12 29 σε περίπτωση δυσλειτουργίας.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ISKELE ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΤ ΜΠΑΜΠΟΥΤΣ

Το Picskele Municipality Picnic Restaurant, το οποίο είναι ανοιχτό μέχρι τις 21:00 λόγω της πανδημίας και του μπουφέ Babutsa που βρίσκεται στη δημόσια παραλία του İskele, θα παραμείνει κλειστό την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου. Ενώ το Babutsa Buffet θα ανοίξει το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, το Piknik Restaurant θα ανοίξει ξανά τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ZABITA

Η Αστυνομική Μονάδα του Δήμου Iskele, η οποία βρίσκεται σε εγρήγορση από τον Μάρτιο και διεξάγει συνεχείς επιθεωρήσεις για την υγεία του κοινού, θα δραστηριοποιείται στη γραμμή της Αστυνομίας Alo σε περίπτωση αρνητικής κατάστασης στο Iskele και στα χωριά του. Οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Επόπτη Αστυνομίας του Δήμου İskele καλώντας τον αριθμό τηλεφώνου 0548 810 11 16 ή γράφοντας μέσω WhatsApp με την υπηρεσία Alo Police.

Ο SADIKOĞLU ΤΡΑΠΕΖΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΒΙΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΤΟΣ

Ο δήμαρχος Iskele Hasan Sadıkoğlu δημοσίευσε επίσης ένα μήνυμα για το νέο έτος. Γιορτάζοντας το νέο έτος ολόκληρου του λαού εξ ονόματος των μελών της συνέλευσης, διευθυντής και προσωπικό, ο Πρόεδρος Sadıkoğlu επέστησε την προσοχή στην επιδημία του κοροναϊού στο μήνυμά του: «Δυστυχώς, τελειώνουμε το έτος 2020, το οποίο καλωσορίζουμε με ελπίδα, ενθουσιασμό και νέα όνειρα, με ασυνήθιστο τρόπο. Ωστόσο, πιστεύουμε απόλυτα ότι θα ξεπεράσουμε την επιδημία του κοροναϊού, η οποία επηρέασε ολόκληρο τον κόσμο και άρχισε να εμφανίζεται τον Μάρτιο στη χώρα μας το πρώτο τρίμηνο του 2020, χάρη στα μεμονωμένα μέτρα που έχουμε λάβει. Συνεχίστε να εφαρμόζετε τα μεμονωμένα μέτρα σας λόγω της αύξησης των περιπτώσεων. Όλοι πρέπει να συνεχίσουν να λαμβάνουν τις προσωπικές τους προφυλάξεις, να αποφεύγουν όσο το δυνατόν περισσότερα περιβάλλοντα και να συνεχίζουν να χρησιμοποιούν μάσκες φροντίζοντας την προσωπική μας υγιεινή. Τα μέτρα που έχουμε λάβει ως Δήμος του Iskele λόγω της επιδημίας Covid-19 που επηρέασε ολόκληρο τον κόσμο συνεχίζουν με τη συνειδητή συμπεριφορά σας, των ανθρώπων μας. Επειδή γνωρίζουμε ότι ο κοροναϊός δεν είναι ισχυρότερος από τα μέτρα που έχουμε λάβει, ενώ στέλνουμε το έτος 2020 με αρνητικότητα, τα μέτρα που λάβαμε το 2020 είναι επίσης Είναι πολύ σημαντικό τόσο η ατομική όσο και η δημόσια υγεία να συνεχίσουμε χωρίς να ανησυχούμε και να εφαρμόζουμε τις μεθόδους προστασίας που προτείνουν τα εξουσιοδοτημένα ιδρύματα. Με αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις, συγχαίρω το νέο έτος σας, εύχομαι το νέο έτος να φέρει υγεία, ευτυχία και ειρήνη στη χώρα μας και σε όλη την ανθρωπότητα, και να σας στείλω τους χαιρετισμούς και την αγάπη μου σε όλους. “

ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΟΥ

Γενική δήλωση προβλήματος: 0548 810 11 77

Γενική μονάδα εξυπηρέτησης υπεύθυνη: 0548 810 11 05

Νερό Έργα: 0548 810 11 09/0548 810 12 29

Έργα ταφής: 0548 810 11 05

Εργασίες καθαρισμού: 0548 810 11 05

Γεια σας Αστυνομία : 0548 810 11 16

Άλλοι αριθμοί που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο Pier είναι οι εξής:

Δασική πυρκαγιά: 177

Αστυνομική κατάσταση έκτακτης ανάγκης: 155

Υπηρεσία έκτακτης ανάγκης: 112

Φωτιά: 199

Τμήμα Αστυνομίας Pier: 371 23 33

Κέντρο Υγείας Iskele: 371 23 19

.Source