2021 δενδρύλλια διανεμήθηκαν στο Manavgat – General

Καθώς ξεκίνησε η νέα χρονιά στην περιοχή Manavgat, η ANTALYA, το 2021 κυπαρίσσι και τα κυπριακά δενδρύλλια magnolia διανέμονται για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να φυτέψουν δενδρύλλια.

Διεύθυνση Διαχείρισης Δασών Manavgat, η οποία ξεκίνησε από τις διακοσμήσεις πεύκων που έγιναν σύμβολο στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς, διανέμει δενδρύλλια στους ανθρώπους με το σύνθημα «Κόψτε δέντρα και φυτά δενδρυλλίων στο Νέο Έτος», προκειμένου να ενθαρρύνετε τη φύτευση δενδρυλλίων αντί να κόβετε το πεύκο το νέο έτος. Στη διανομή που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο στην πλατεία Cumhuriyet, όλα τα δενδρύλλια εξαντλήθηκαν εντός μισής ώρας. Τα παιδιά καθώς και οι αλλοδαποί έδειξαν ενδιαφέρον για τη διανομή κυπαρισσιών 2021 και κυπριακών μανολιών.

Ο διευθυντής διαχείρισης δασών Manavgat Sedat εργάζεται, τη νέα χρονιά Manavgat, την Αττάλεια και την Τουρκία, ενώ ελπίζουμε να φέρετε όχι, “ευχόμαστε τα νέα πεύκα του λαού μας να φυτεύουν αντί να κόβουν. Εκδηλώνουμε στους ανθρώπους μας τα δέντρα και τα δάση μας στοργή με στόχο να δημιουργήσουμε έναν εμβολιασμό και ευαισθητοποίηση. Διανείμαμε δενδρύλλια το 2021 καθώς μπαίνουμε στο 2021. Θα συνεχίσουμε να αναδάσουμε το Manavgat και να επεκτείνουμε τις δασικές περιοχές με τα έργα που θα κάνουμε όλο το χρόνο. Θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθειά μας για τα δάση μας », είπε.

έδωσε

Source