2021 προφητείες από τον Μπάμπα Βάνγκα | Η φωνή του νησιού

Παρόλο που έχασε τη ζωή του πριν από χρόνια, ο «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», ο οποίος προέβλεψε τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, το θάνατο της πριγκίπισσας Ντιάνα, την καταστροφή του Τσερνομπίλ και το Brexit, έκανε επίσης ενδιαφέρουσες προφητείες για το έτος 2021.

Ισχυρίζοντας ότι ο κόσμος θα τελειώσει το 5079, ο Μπάμπα Βάνγκα ισχυρίστηκε ότι ο καρκίνος θα θεραπευτεί το 2021 πριν πεθάνει.

Σύμφωνα με την έκθεση της βρετανικής εφημερίδας Metro, ο Vanga είπε σε δήλωση λίγο πριν από το θάνατό του, «21. “Στις αρχές του αιώνα, η ανθρωπότητα θα απαλλαγεί από τον καρκίνο.”

Επιπλέον, σύμφωνα με την προφητεία του Μπάμπα Βάνγκα, προτάθηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει μια μυστηριώδη ασθένεια που θα τον αναγκάσει να γίνει κωφός και να υποστεί εγκεφαλικό τραύμα.

Το διάσημο μαντείο τράβηξε την περισσότερη προσοχή με την «προφητεία του δράκου». Υποστηρίχθηκε ότι πριν από το θάνατο του Μπάμπα Βάνγκα, είπε ότι ένας ισχυρός δράκος θα αναλάβει την ανθρωπότητα.

Η δήλωση ανέφερε επίσης, «Τρεις γίγαντες θα ενωθούν. Μερικοί άνθρωποι θα έχουν κόκκινα χρήματα. Βλέπω 100, 5 και πολλά μηδενικά ». Οι άνθρωποι σχολίασαν ότι ο «δυνατός δράκος» μπορεί να είναι η Κίνα.

Οι τρεις γίγαντες προβλεπόταν να είναι Ρωσία, Ινδία και Κίνα.

Source