2021: Το έτος του «διλήμματος» στην ψηφιοποίηση – KEREM ALKİN

Πρόκειται να ολοκληρώσουμε έναν μήνα, εβδομάδα κατά την οποία μπήκαμε στο 2021 με πλήρη ταχύτητα. Αφήνοντας πίσω από τα ίχνη της βαριάς οικονομικής, ψυχολογικής και κοινωνικής βλάβης που προκλήθηκε από την παγκόσμια επιδημία του ιού Kovid-19 και την πανδημία, αφήσαμε πίσω το 2020, όπου δισεκατομμύρια άνθρωποι ήταν πεπεισμένοι να δεχτούν ότι ήταν σχεδόν «μη έμπειρο» και αρχίζουμε το 2021 με την ελπίδα του «εμβολίου». Το 2021 θα είναι επίσης μια χρονιά κατά την οποία η «υπερηχητική» ψηφιοποίηση που προκαλείται από την πανδημία συνεχίζεται αμετάβλητα. Ωστόσο, η περιοχή όπου η ψηφιοποίηση καταλαμβάνει γρήγορα την ανθρώπινη ζωή, την ευκολία και ευκαιρίες που προκαλείται από ‘απειλές’ επίσης λόγω ‘δίλημμα’Προκαλεί e (δίλημμα).

Μπορείτε να ακούσετε αυτήν τη στήλη κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Κερέμ Άλκιν | 2021: Το «δίλημμα» στην ψηφιοποίηση

Το δίλημμα δεν περιορίζεται στο πώς 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι αντιλαμβάνονται την ψηφιοποίηση. Η δημόσια αρχή σε όλο τον κόσμο, αφενός, οι κανονισμοί που θα βελτιώσουν την ψηφιακή ζωή. αφενός, που προκαλείται από την ψηφιοποίηση ‘μονοπώλιο’, «κινητή παρακολούθηση» και «κατάχρηση προσωπικών δεδομένων» Πρέπει να εφαρμόσουν κανονισμούς που θα αποτρέψουν ευαίσθητα ζητήματα όπως αυτά και να «συγκρατήσουν» εταιρείες ψηφιακής ζωής και τεχνολογίας από κοινού. 2021, η τεχνολογία στα σπίτια μας όπου περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας λόγω της πανδημίας κάνει τη δουλειά μας πιο εύκολη. Ωστόσο, ενάντια στην πιθανή κατάχρηση από εταιρείες τεχνολογίας εποπτεία και εποπτεία θα είναι ένα έτος κατά το οποίο οι διαδικασίες θα ενταθούν επίσης.
Στην πραγματικότητα, το 2020 ABD, αυτός ο ΕυρώπηΠεράσαμε ένα χρόνο κατά τον οποίο η δημόσια αρχή ενέτεινε τους ελέγχους και τους κανονισμούς για να σπάσει την αυξανόμενη δύναμη εταιρειών όπως το Facebook, το Amazon, η Apple και το Alphabet στην αγορά. Στις αρχές Δεκεμβρίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε ένα νέο σχέδιο νόμου σχετικά με τον τρόπο ελέγχου και παρακολούθησης μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας, ώστε να μην στραφούν στο μονοπώλιο. Αγγλία βάζοντας παράλληλα τον μηχανισμό επιβολής κυρώσεων σε αυτές τις εταιρείες Ομοσπονδιακές αρχές στις ΗΠΑ και 45 πολιτείες κατήγοροςΚατηγόρησε το Facebook ότι διέπραξε παράνομες ενέργειες για εξαγορά ανταγωνιστών και αποτροπή ανταγωνισμού.
Από την άλλη πλευρά, οι εταιρείες στα τέλη του 2020 και του 2021, αεροπορία Με τρία νέα σχέδια με υδρογόνο από την Airbus στο πεδίο και βήματα προς την ανάπτυξη ενός νέου μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος. Επιπλέον, η Rolls-Royce θα δημιουργήσει ρεκόρ ταχύτητας το 2021 πρώτο πετώντας ηλεκτρικό αέρα εργαλείοετοιμάζεται να εισαγάγει. Το Amazon έφτασε τα 20 στις ΗΠΑ κατάστημα χωρίς μετρητά Ο αριθμός θα αυξηθεί το 2021 και προβλέπεται να ανοίξει ένα κατάστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Με το γεγονός ότι θα απασχολούν το προσωπικό τους από το σπίτι το 2021, θα επιταχύνουν τις επενδύσεις τους σε ψηφιακές πλατφόρμες για κοινά έργα. Το 2021 θα είναι επίσης η χρονιά στην οποία εντείνεται ο ανταγωνισμός για αυτόνομα οχήματα. αυτόνομα οχήματα και λογισμικόΘα είναι μια χρονιά που θα έρθουν πολλά διαφημιστικά νέα. Σε ένα περιβάλλον όπου κατατέθηκε αγωγή 180 εκατομμυρίων ευρώ εναντίον της Apple, η οποία φέρεται να επιβραδύνει τις έξυπνες συσκευές, στον Καναδά, όπου εντοπίστηκε ότι ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο όχημα της Tesla που ταξιδεύει με 150 km / h με αυτόματο πιλότο, η ανθρώπινη νοημοσύνη είναι το 2021 για αυτόν τον μεγάλο τεχνολογικό μετασχηματισμό. θα συνεχίσει να περνάει ένα βαρύ τεστ.

.Source