2050 Τουρκία Χάρτης World Lift Foot

2050 Τουρκικός χάρτης Μεγάλωσε τον κόσμο

Γνωστό ως το Shadow CIA StratforΤο 2050, όπως προβλέπεται από τις περιοχές αντίκτυπου της Τουρκίας, δημοσίευσε μια υπόθεση χαρτών.

Η Μέση Ανατολή της Τουρκίας και η αύξηση της δραστηριότητάς τους σε μια περιοχή που εκτείνεται από τη Μεσόγειο έως την Κεντρική Ασία, η περιοχή άρχισε πολύ ανήσυχη κατάσταση των δυτικών δυνάμεων.

STRATFOR’UN ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ

Προηγουμένως κατακερματισμένος χάρτης της Τουρκίας από τις πρώτες δημοσιεύσεις έφτασε ο Stratfor ιδρυτής του Τζορτζ Φρίντμαν, δεξαμενές σκέψης που πραγματοποιήθηκαν στο βιβλίο των 100 χρόνων, η Τουρκία που προέβλεψε το 2050 είναι αυτή που έχει δείξει ότι οι χάρτες τομέα άρχισαν να μοιράζονται στα κοινωνικά μέσα από αλλοδαπούς. .

ΤΟΜΕΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 2050

Ο Αμερικανός πωλεί κρίσιμη νοημοσύνη σε ιδιωτικά ιδρύματα με τη μονάδα του Υπουργείου Άμυνας, αλλά επίσης ένας χάρτης ανεπίσημος CIA είναι επίσης γνωστός ως οργανισμός που είπε ο Stratfor, χώρες που ανήκουν στην Τουρκία το 2050 περιλαμβάνουν:

“Η λεκάνη της Κασπίας όπου Ελλάδα, Νότια Κύπρος, Λιβύη, Αίγυπτος, Συρία, Ιράκ, Λίβανος, Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Ομάν, Υεμένη, χώρες του Κόλπου, Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Κριμαία, Τουρκμενιστάν και Καζακστάν.”

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΦΟΡ

Η Stratfor είναι μια εταιρεία «παγκόσμιας νοημοσύνης» με έδρα το Τέξας. Με την Dow Chemical στο Bhopal της Ινδίας και με μεγάλες εταιρείες, όπως οι κατασκευαστές μαχητικών αεροσκαφών Lockheed Martin, Northrop Grumman και Raytheon, παρέχει επίσης μυστική μυστική πληροφορία σε αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες όπως το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, η Διοίκηση του Ναυτικού Σώματος και η Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών .

.Source