21 Απριλίου ανακοινώθηκε ο πίνακας Coronavirus … Ποιος ήταν ο αριθμός των περιπτώσεων ιών κορώνας της τελευταίας στιγμής;

Το Υπουργείο Υγείας δημοσιεύει τα τελευταία στοιχεία σχετικά με τον ιό της κορώνας στον επίσημο ιστότοπό του. Ο υπουργός Υγείας Fahrettin Koca δημοσιεύει τον τρέχοντα πίνακα στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο αριθμός των υποθέσεων αυξήθηκε σε 4.384.624 σύμφωνα με χθες τις δηλώσεις της Τουρκίας. Συνολικά 36.613 πολίτες πέθαναν λόγω του κοροναϊού. Εδώ είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες του πίνακα Turkey Coronavirus …

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ CORONA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Υπουργός Υγείας Fahrettin Koca, 21 Απριλίου Καθημερινά Ο πίνακας Coronavirus της Τουρκίας αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα το απόγευμα στις 19.00 από τον Υπουργό Υγείας.

20 ΑΠΡΙΛΙΟΣ CORONA VIRUS ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ

Η Τουρκία στις 20 Απριλίου δημοσιεύτηκε χθες από τον κοραναϊό Daily Chart. Εδώ είναι τα επίσημα δεδομένα?

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο καθημερινός πίνακας Turkey Coronavirus, “covid19.saglik.gov.t” εκτελείται κάθε βράδυ στις.

Οι σοβαρά άρρωστοι ήταν 3.000 375 άτομα, ο αριθμός των ατόμων που αναρρώθηκαν από το τέλος της θεραπείας / καραντίνας Kovid-19 55 χιλιάδων 592 ατόμων αυξήθηκε σε 3 εκατομμύρια 792 χιλιάδες 129.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΚΟΡΩΝΑΒΙΡΟΥ

ΝΕΑ CORONAVIRUS ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Στο νέο είδος επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19) παγκοσμίως, ο αριθμός των περιπτώσεων υπερέβη τα 142 εκατομμύρια 477 χιλιάδες, ο αριθμός εκείνων που έχασαν τη ζωή τους ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια 38 χιλιάδες και ο αριθμός εκείνων που ανέκαμψαν ξεπέρασε τα 120 εκατομμύρια 912 χιλιάδες .

Ο αριθμός των υποθέσεων αυξήθηκε σε 32 εκατομμύρια 413 χιλιάδες στις ΗΠΑ, 15 εκατομμύρια 271 χιλιάδες στην Ινδία, 13 εκατομμύρια 943 χιλιάδες στη Βραζιλία και 5 εκατομμύρια 296 χιλιάδες στη Γαλλία.

Στις ΗΠΑ, η εφαρμογή εμβολίου έχει επεκταθεί σε όλη τη χώρα για να συμπεριλάβει ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω από σήμερα.

Στη Γερμανία, ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν λόγω της επιδημίας Kovid-19 ξεπέρασε τις 80 χιλιάδες. Ενώ 92 άτομα πέθαναν στη χώρα λόγω του Kovid-19, η συνολική απώλεια ζωής αυξήθηκε σε 80 χιλιάδες 6.

Η Γερμανική Κεντρική Τράπεζα (Bundesbank) ανέφερε επίσης ότι η γερμανική οικονομία συρρικνώθηκε το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, καθώς εφαρμόστηκαν αυστηρότεροι και μακρύτεροι περιορισμοί για την αποτροπή της εξάπλωσης της επιδημίας που επιβράδυνε την ιδιωτική κατανάλωση.

Η απόφαση για την απαγόρευση περιττών ταξιδιών που ελήφθησαν τον Ιανουάριο για την καταπολέμηση της επιδημίας Kovid-19 στο Βέλγιο καταργήθηκε από σήμερα.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι ακύρωσε την επίσκεψή του στην Ινδία στις 26 Απριλίου, η οποία σημείωσε σοβαρή αύξηση στις υποθέσεις και τους θανάτους του Κόβιτς-19.

Πριν από την επερχόμενη τουριστική σεζόν, η Ελλάδα αποφάσισε να αφαιρέσει την 7-ημερήσια υποχρεωτική καραντίνα που εφαρμόστηκε στη χώρα στον αγώνα κατά του Kovid-19 για ορισμένες χώρες.

Στην Ελβετία, οι περιορισμοί Kovid-19 είναι χαλαροί, από σήμερα Μετά την απόφαση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, οι βεράντες και οι ανοιχτοί χώροι εστιατορίων, καφέ και μπαρ άρχισαν να εξυπηρετούν το κοινό στη Γενεύη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Μια ομάδα ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων στην Ιταλία διαμαρτυρήθηκε για τα μέτρα ενάντια στο ξέσπασμα του Kovid-19 κλείνοντας την κυκλοφορία του αυτοκινητόδρομου Α1, μιας από τις κύριες αρτηρίες της χώρας.

Αναφέρθηκε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) αγόρασε άλλα 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Kovid-19 που αναπτύχθηκαν από την Pfizer και την BioNTech.

Η Ιορδανική κυβέρνηση εισήγαγε μια εξαίρεση για τις προσευχές της Παρασκευής στην ολοκληρωμένη απαγόρευση κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο (Παρασκευή) που έλαβε από τις 10 Μαρτίου. Στην απόφαση που ελήφθη στο Συμβούλιο Υπουργών, δηλώθηκε ότι επιτρέπεται στους πολίτες να πάνε στα τζαμιά με τα πόδια και να κάνουν προσευχές την Παρασκευή εντός μίας ώρας, υπό τον όρο ότι συμμορφώνονται με τις αρχές προστασίας από την επιδημία.

Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής στο Ιράν, Καθ. Δρ. Ο Mesud Merdani δήλωσε ότι δεν υπάρχει χώρος στις υπηρεσίες του Kovid-19 λόγω της πυκνότητας στα νοσοκομεία της χώρας του.

276.000 δόσεις του εμβολίου Kovid-19, που διανεμήθηκαν στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Προγράμματος Πρόσβασης των εμβολίων Kovid-19 (COVAX), το οποίο στοχεύει στην παροχή ίσης πρόσβασης σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), μεταφέρθηκαν στο Περού .

Έχει αναφερθεί ότι θα υπάρξει πρόσκληση για κατάσταση έκτακτης ανάγκης (OHAL) ενόψει των περιπτώσεων Kovid-19 που δείχνουν αυξανόμενη τάση στις πόλεις της Ιαπωνίας στο Τόκιο και την Οζάκα.

Η ισραηλινή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με την Pfizer για την αγορά του εμβολίου Kovid-19 το 2022.

Στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ), άρχισαν να εφαρμόζονται πρόσθετα μέτρα κατά της επιδημίας από σήμερα. Κατά συνέπεια, θα επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές και τα Σάββατα μεταξύ 21.00-05.00 από σήμερα έως 26 Απριλίου.

Στο Μαλάουι, ο υπουργός Εργασίας Καν Καντόντο διακόπηκε από τη θέση του με την αιτιολογία ότι έκανε κατάχρηση πόρων για την καταπολέμηση του Κόβιντ-19 και πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι συνελήφθησαν.

Αξιωματούχοι υγείας στις Φιλιππίνες ανακοίνωσαν ότι η χρήση αυτού του εμβολίου, το οποίο είχε διακοπεί μετά την ανίχνευση της πήξης του αίματος σε νέους στους οποίους χορηγήθηκε εμβόλιο AstraZeneca, χορηγήθηκε ξανά σε άτομα κάτω των 60 ετών.

Ο Ferhat Hüseyin, Υφυπουργός Υπεύθυνος για τη Δημόσια Διοίκηση του Μπαγκλαντές, ανακοίνωσε την κήρυξη απαγόρευσης κυκλοφορίας στις 22-28 Απριλίου λόγω της αύξησης του αριθμού των υποθέσεων τις τελευταίες εβδομάδες.

Η μερική απαγόρευση κυκλοφορίας στο Κουβέιτ στο πλαίσιο των μέτρων Kovid-19 παρατάθηκε μέχρι το τέλος του Ραμαζανιού.

Η εταιρεία κοινωνικών μέσων ενημέρωσης Facebook ανέφερε ότι οι υπάλληλοί της μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι μετά το τέλος της επιδημίας.

Αναφέρθηκε ότι η Παγκόσμια Τράπεζα ενέκρινε άλλο δάνειο 8 εκατομμυρίων δολαρίων στη Γκάμπια ως μέρος της καταπολέμησης της επιδημίας.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Source