22 Απριλίου 2021 Πέμπτη Μετάδοση TRT1 | Once Once a Time in Cyprus με το νέο επεισόδιο του στο TRT 1

22 Απριλίου 2021 Πέμπτη Τι είναι η ροή εκπομπής TRT 1; Ποιες τηλεοπτικές σειρές βρίσκονται στις οθόνες TRT 1 σήμερα; Ενώ η νοσταλγική σειρά με τίτλο “Dr. Yerebakan and the Rhythm of Life” θα πραγματοποιηθεί στην μπάντα της ημέρας, το “Ezgi Sertel and the Other Harm” θα μεταδοθεί αμέσως μετά. Το βράδυ, το “Once Upon a Time in Cyprus” θα πάρει τη θέση του στις οθόνες με το ολοκαίνουργιο επεισόδιο. Ποια άλλα προγράμματα και σειρές υπάρχουν στις οθόνες TRT 1; Εδώ είναι η ροή μετάδοσης του TRT 1 την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 …

22 Απριλίου 2021 Πέμπτη Μετάδοση TRT1 | Once Once a Time in Cyprus με το νέο επεισόδιο του στο TRT 1

TRT1 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

08:25 Ταξίδι με τα πουλιά
09:05 Ο ρυθμός της ζωής με τον Δρ Yerebakan
10:15 Αρχοντικό Türkan Hanım
12:00 Περισσότερες ζημιές με τον Ezgi Sertel
14:45 Ιστορίες καλοσύνης
15:00 Νέες Μητέρες
16:15 Mavera
18:00 Κύρια νέα
18:25 Τι γίνεται;
18:30 Διαγωνισμός καλής ανάγνωσης του Ειδικού Ιφτάρ του Κορανίου
20:30 Κάποτε στην Κύπρο

22 Απριλίου 2021 Πέμπτη Μετάδοση TRT1 | Once Once a Time in Cyprus με το νέο επεισόδιο του στο TRT 1

ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Ο Κεμάλ, ο οποίος πιστεύει ότι η κόρη και η σύζυγός του έχουν σκοτωθεί, τώρα έχει μόνο έναν στόχο: να πάρει τον πατέρα του, του οποίου η κατάσταση επιδεινώνεται, και την ομάδα μετανάστευσης, η οποία σταδιακά μειώνεται, στην πόλη σκηνών που ιδρύθηκε από τους κατοίκους της Άγκυρας , σώος και αβλαβής. Ο Κεμάλ αποφασίζει να θυσιάσει τον εαυτό του για να περάσει από το σημείο ελέγχου. Αλλά υπάρχει κάποιος που το συνειδητοποιεί αυτό.

των συσσωρευμένων τραυματιών στη Λευκωσία, την Άγκυρα και το πτώμα της οικογένειας του κ. Μαγιόρ πηγαίνει σε αποστολή αυτοκτονίας για αποστολή στην Τουρκία · Ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής να πιέσει μόνος του στο νησί, να πάρει τους τραυματίες κατά την εξάλειψη του αεροσκάφους βοήθειας της Τουρκίας θα τους χρησιμοποιήσει σε μια μεγάλη κάρτα ατού στο χέρι. Η πηγή αυτής της κάρτας ατού είναι η Σοβιετική Ένωση. Θα δούμε τον Ankaralı ως Αζερικό Τούρκο όταν υπηρέτησε στη Σοβιετική Ένωση σε αυτό το επεισόδιο.
Ο cinci και ο Müge έφυγαν από τη φυλακή για πρώτη φορά. Ο αρραβωνιαστικός της Ankaralı, Ayşe, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται στα πρόθυρα μιας μεγάλης τρέλας για την αγάπη της.

(ΠΗΓΗ: TRT 1)

.Source