22 Φεβρουαρίου, Scout Thinking Day

Ο Hakkı Başar, Διευθυντής του Τμήματος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού και ο Προϊστάμενος της Εκτελεστικής Επιτροπής Προσκόπων, γιόρτασε την Ημέρα Σκέψης Προσκόπων όλων των προσκόπων, των ηγετών προσκόπων και όσων αφοσιώθηκαν στον προσκοπισμό και ευχήθηκαν επιτυχία σε όλα τα μελλοντικά έργα .
Η Hakkı Success δημοσίευσε ένα μήνυμα με την ευκαιρία της «22ης Φεβρουαρίου Scout Thought Day». Στο μήνυμα, η επιτυχία ανέφερε ότι παρόλο που το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού γιορτάζει την 22η Φεβρουαρίου της Σκέψης της Προσκοπής, η οποία έχει μεγάλη σημασία για αυτούς, σε περιοχές και σχολεία, φέτος δεν μπορεί να γιορταστεί λόγω της πανδημίας Covid-19 .
Συνέχισε το μήνυμα επιτυχίας του ως εξής:

έμβλημα69

«Από το 1926 και μετά, στις 22 Φεβρουαρίου, τα γενέθλια των ιδρυτών του Scouting Baden Powell και της συζύγου του Olave Powell, γιορτάζεται ως« Scout Thought Day », για να συμβολίσει τη φιλία, την αγάπη και να βοηθήσει τις σκέψεις των παγκόσμιων προσκόπων μεταξύ τους.
Οι Πρόσκοποι είναι άνθρωποι που έχουν ισχυρή προσωπικότητα και χαρακτήρα, έχουν υψηλά εθνικά και ανθρώπινα συναισθήματα και σκέψεις, είναι ερευνητές, εποικοδομητικοί, συνδεδεμένοι με την κοινωνία και σεβασμοί, έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες πληροφορίες για την ανάπτυξη της ζωής και της κοινωνίας τους, και έχουν καθήκον να μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες με όλους.
Οι πρόσκοποι της χώρας μας και του κόσμου, με τα συναισθήματα της αγάπης, της φιλίας, της αδελφότητας, της εμπιστοσύνης, της αλληλεγγύης και της σύγχρονης σκέψης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που λαμβάνουν, στις 22 Φεβρουαρίου, η Scout Thought Day, αναδεικνύουν για άλλη μια φορά τα έργα που σκέφτηκαν και πραγματοποιήθηκε καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους για να μοιραστεί με τους ανιχνευτικούς αδελφούς και τις κοινωνίες τους.

Source