22 χιλιάδες TL πρόστιμο για Τούρκους τουρίστες που παραβιάζουν το Σύστημα Παρακολούθησης Καραντίνας στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου

Σοκαριστική τιμωρία για τουρκική παραβίαση της καραντίνας στην ΤΔΒΚ

Στο TRNC, η εφαρμογή καραντίνας στο σπίτι με ηλεκτρονικά βραχιολάκια ξεκίνησε στις 12 Απριλίου ως μέρος της καταπολέμησης της επιδημίας Kovid-19. και μπήκε στη χώρα από την Τουρκία χθες “Απαίτηση καραντίνας στο σπίτι για παιδιά κάτω των 12 ετών και τους γονείς τους” Αποφασίστηκε ότι ο τουρίστας με την ονομασία Büşra Topan Yaldızsal, ο οποίος περιλαμβάνεται στο πεδίο εφαρμογής, παραβίασε τις απαγορεύσεις περισσότερες από μία φορές. Αποφασίστηκε ότι ο τουρίστας με την ονομασία Büşra Topan Yaldızsal εξαιρέθηκε από την κατοικία που καθορίζεται στη δήλωση που υπογράφηκε στο αεροδρόμιο στην είσοδο της χώρας εντός του πεδίου εφαρμογής της αίτησης. Από τον λογαριασμό σας στο Instagram “στη πεθερά του” Ο Γιαλντζίλ, ο οποίος δημοσίευσε μια ανάρτηση με τη δήλωσή του, είπε στους οπαδούς του στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πώς έσπασε την απαγόρευση.

ΠΟΛΥΠΛΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΝΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Παρατηρώντας την κατάσταση, οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Υγείας της ΤΔΒΚ ανέφεραν την κατάσταση στην αστυνομία. Επιβλήθηκε συνολικά 22 χιλιάδες TL πρόστιμο στη Yaldızsal, για την οποία ξεκίνησε μια συναλλαγή και τοποθετήθηκε καραντίνα στο κέντρο που καθορίστηκε από το Υπουργείο Υγείας της ΤΔΒΚ. Στο νόμο για την εφαρμογή καραντίνας στο σπίτι με ηλεκτρονικά βραχιολάκια στο πλαίσιο της καταπολέμησης της επιδημίας Kovid-19 στην ΤΔΒΚ “Όσοι δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες της δήλωσης ή / και των δεσμεύσεων στο περιεχόμενο της δέσμευσης που υπέγραψε το Υπουργείο Υγείας παραβιάζοντας τις διατάξεις της παραγράφου (2) του άρθρου 36 του Νόμου περί Μεταδοτικών Νόσων, οι οποίοι δεν συμμορφώνονται με τον κανόνα απομόνωσης ή δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες καραντίνας, θα διαπράξει έγκλημα και σε περίπτωση καταδίκης, το μηνιαίο ακαθάριστο ελάχιστο Μπορεί να καταδικαστεί σε πρόστιμο έως 5 (πέντε) φορές το ποσό του μισθού ή φυλάκιση 1 (ένα) έτος ή και τα δύο. ” συμπεριλάβετε αντικείμενα.

224 ΑΤΟΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΟ

Από την άλλη πλευρά, ως μέρος της καταπολέμησης της επιδημίας Kovid-19 στη χώρα, η καραντίνα στο σπίτι με ηλεκτρονικά βραχιολάκια κυκλοφόρησε στις 12 Απριλίου. Από σήμερα, 224 άτομα στην ΤΔΒΚ αναφέρονται ότι ελέγχονται 24 ώρες την ημέρα με ηλεκτρονικά βραχιολάκια.

Source