23 Απριλίου Η Εθνική Κυριαρχία και η Ημέρα του Παιδιού θα γιορτάσουν αύριο

23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού θα γιορτάσει αύριο.

Οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν με την ομιλία του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού, Olgun Amcaoğlu, στο έθνος στις 08:00 από το BRT.

23 Απριλίου Οι τελετές της Εθνικής Κυριαρχίας και της Ημέρας του Παιδιού θα πραγματοποιηθούν σε στενό πεδίο φέτος λόγω της επιδημίας του κοροναϊού, όπως και το προηγούμενο έτος. Στεφάνια θα τοποθετηθούν σε μνημεία Atatürk σε περιοχές και υπο-περιοχές.

Ο Πρόεδρος Ersin Tatar θα παρευρεθεί επίσης στην τελετή μπροστά από το Μνημείο της Λευκωσίας Atatürk.

ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ”

Ο υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Mature Amcaoğlu, στις 23 Απριλίου και το άνοιγμα των μαθητών του Κοινοβουλίου για 101η χρονιά, ο ενθουσιασμός των εταίρων, κάνοντας κλήσεις προς οικογένειες και πολίτες, την Κύπρο και την Δημοκρατία της Τουρκίας κρέμονται στο μπαλκόνι της σημαίας τους, τον εθνικό ύμνο, ήθελε να ειπωθούν μαζί.

CEREMONIES

Στο πλαίσιο της 23ης Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού, οι τελετές θα πραγματοποιηθούν σε περιοχές και υποζώνες.

Κατά συνέπεια, οι τελετές μπροστά από το μνημείο Atatürk στη Λευκωσία, το μνημείο της νίκης στην Αμμόχωστο, το μνημείο Güzelyurt Atatürk και το μνημείο Lefke Atatürk στις 09:00 · Η τελετή μπροστά από το Μνημείο Atatürk στην Κερύνεια είναι στις 08.40. Η τελετή μπροστά από το μνημείο Pier Atatürk θα πραγματοποιηθεί στις 10:00. Οι τελετές μπροστά από τα μνημεία Geçitkale και Akdoğan Atatürk θα ξεκινήσουν επίσης στις 09:00.

Στις τελετές, στεφάνια θα παρουσιαστούν στα μνημεία σύμφωνα με τη σειρά του πρωτοκόλλου και θα σηκωθούν σημαίες μετά από μια στιγμή σιωπής και τον τουρκικό εθνικό ύμνο.

Στη δήλωση των διοικητών της περιφέρειας σχετικά με την τελετή, υπενθυμίστηκε επίσης ότι, λόγω της επιδημίας Covid-19, θα πρέπει να υπάρχουν λίγοι εκπρόσωποι στις τελετές και όσοι θα έρθουν στην τελετή πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόνες μάσκας και απόστασης .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ θα συναντηθούν με τα παιδιά στα σκηνικά

Από την άλλη πλευρά, ο Πρόεδρος Ersin Tatar, ο Πρωθυπουργός Ersan Saner και ο Υπουργός Παιδείας Olgun Amcaoğlu θα συναντηθούν με παιδιά σε οθόνες BRT. Το “Headline + Program” που θα δημιουργηθεί με διαδικτυακές συνδέσεις θα ξεκινήσει στις 10:00.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΚΕΛΗΣ

«Δρ. Τα θεμέλια του Κρατικού Δημοτικού Σχολείου Isuat του Suat Günsel θα τεθούν αύριο. Ο υπουργός Παιδείας Amcaoğlu θα παρευρεθεί επίσης στην πρωτοποριακή τελετή στις 14.00 που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό σχολείο Şehit İlker Karter.

Το εν λόγω δημοτικό σχολείο θα είναι το δεύτερο από τα δημοτικά σχολεία που θα χτιστούν στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου που υπεγράφη μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού και του Σχηματισμού Εγγύς Ανατολής για τη μεταφορά έξι δημοτικών σχολείων σε έξι περιοχές.

.Source