23 Απριλίου λέξεις: 2021 Ποιες είναι οι πιο όμορφες, σημαντικές λέξεις για την Εθνική Κυριαρχία και την Ημέρα του Παιδιού στις 23 Απριλίου; 23 Απριλίου μηνύματα και λέξεις!

Πλησιάζει η Εθνική Κυριαρχία και η Ημέρα του Παιδιού στις 23 Απριλίου. Αναζητούνται όμορφες, σημαντικές, συναισθηματικές, σημαντικές λέξεις και μηνύματα στις 23 Απριλίου. Μπορείτε να στείλετε τα λόγια της 23ης Απριλίου στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τους φίλους σας. Ποια είναι τα λόγια της 23ης Απριλίου; Λέξεις και μηνύματα στις 23 Απριλίου 2021!

Τα πιο όμορφα και σημαντικά μηνύματα για την Εθνική Κυριαρχία και την Ημέρα του Παιδιού στις 23 Απριλίου Νέαέχουμε. Μηνύματα για την Ημέρα του Παιδιού στις 23 Απριλίου! Μηνύματα 23 Απριλίου! Λόγια της 23ης Απριλίου! Ποια είναι τα καλά λόγια της 23ης Απριλίου;

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Η Εθνική Ημέρα Κυριαρχίας και Παιδιού, η Δημοκρατία της Τουρκίας και η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου είναι ένα από τα επίσημα πανηγύρια. Γιορτάζεται η Τουρκία και η ΤΔΒΚ καθώς και η Δημοκρατία του Κοσσυφοπεδίου “23 Απριλίου Εθνική Ημέρα των Τούρκων του Κοσσυφοπεδίου”. Ο ιδρυτής της Δημοκρατίας της Τουρκίας και τα παιδιά του κόσμου είναι ένα δώρο στον πρώτο πρόεδρο, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Αυτή η γιορτή γιορτάστηκε τον πρώτο χρόνο έναρξης της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, και με την κατάργηση του σουλτανάτου την 1η Νοεμβρίου 1922, έγινε αποδεκτή για πρώτη φορά ως 1 Νοεμβρίου και στη συνέχεια συνδυάστηκε με την Εθνική Ημέρα της 23ης Απριλίου το Το 1935 και η Προστασία της Εθνικής Ημέρας. Δημιουργήθηκε από την αυθόρμητη ενοποίηση της 23ης Απριλίου για την Ημέρα του Παιδιού, η οποία ανακηρύχθηκε από την Εταιρεία Etfal το 1927 και η πρώτη οργανώθηκε υπό την αιγίδα του Atatürk. Κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος του 1980, το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας ονόμασε επίσημα αυτή τη γιορτή “23η Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού”.

Κυριαρχία της Εθνικής Ημέρας (πριν από την 1η Νοεμβρίου, μετά τις 23 Απριλίου), η βασιλεία της κατάργησης και του ανοίγματος του Κοινοβουλίου που πραγματοποιεί την ίδρυση της κυριαρχίας της Δημοκρατίας της Τουρκίας έχει σκοπό να γιορτάσει όχι ανθρώπους, όχι σουλτάνους, την Ημέρα του Παιδιού είναι μια ανοιξιάτικη γιορτή φτωχών παιδιών ορφανών και ορφανών κατά τη διάρκεια του πολέμου με σκοπό να κάνει το περιβάλλον ευτυχισμένο. Η Τουρκική Εταιρεία Ραδιοτηλεόρασης, αφού ανακοίνωσε το 1979 ως Έτος του Παιδιού Η ΟΥΝΕΣΚΟ, ξεκίνησε το Διεθνές Φεστιβάλ Παιδιού TRT στις 23 Απριλίου, το φεστιβάλ μεταφέρθηκε σε διεθνές επίπεδο. Σήμερα, παιδιά από πολλές χώρες συμμετέχουν στο φεστιβάλ, προετοιμάζονται διάφορες παραστάσεις, οργανώνονται τελετές και διάφορες δραστηριότητες στα σχολεία. Επιπλέον, η παράδοση της αποδοχής παιδιών στο γραφείο, η οποία ξεκίνησε με το Atatürk το 1933, συνεχίζεται σήμερα καθώς τα παιδιά αντικαθιστούν τους δημόσιους υπαλλήλους στον επικεφαλής των κρατικών θεσμών για μικρό χρονικό διάστημα.

23 ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

– “Ας δούμε τα παιδιά μας, τα οποία είναι η εγγύηση του αύριο, με τα μάτια του αύριο, έτσι ώστε τα αυριανά μας να είναι λαμπερά. 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ευτυχισμένη Ημέρα του Παιδιού.”

– “Πρέπει να ταΐζουμε τις ψυχές των παιδιών μας όσο και την κοιλιά και το μυαλό τους. Καλή 23η Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.”

– Το πνεύμα της δομής του νέου κράτους της Τουρκίας είναι η εθνική κυριαρχία. Είναι η άνευ όρων κυριαρχία του έθνους. Καλή Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– “Η 23η Απριλίου είναι ένα από τα σημαντικά σημεία καμπής στην τουρκική ιστορία, όπου το τουρκικό έθνος καθορίζει το μέλλον του, η κυριαρχία αφήνεται στη βούληση του έθνους και το έθνος φωνάζει την ανεξαρτησία του σε ολόκληρο τον κόσμο. 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ευτυχισμένη Ημέρα του Παιδιού.”

– Η εθνική κυριαρχία είναι η τιμή, η τιμή και η αξιοπρέπεια του έθνους. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Η προστασία της πατρίδας ξεκινά με την προστασία των παιδιών. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Ένας κόσμος που κυριαρχείται από παιδιά μπορεί να είναι μόνο ένας κόσμος παιχνιδιών. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Πρέπει να θρέψουμε τις ψυχές των παιδιών μας όσο τρέφουμε την κοιλιά και το μυαλό τους. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Τα παιδιά χρειάζονται καλό παράδειγμα παρά συμβουλές. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Το παιδί είναι η μεγαλύτερη ευτυχία στον κόσμο. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Τα παιδιά είναι μηνύματα που στέλνουμε στο μέλλον που δεν θα δούμε ποτέ. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Η εθνική κυριαρχία είναι ένα τέτοιο φως που μπροστά του λειώνουν οι αλυσίδες, η κορώνα και οι θρόνοι εξαφανίζονται.

– Όλος ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καμία εξουσία ή εξουσία στο κεφάλι αυτού του κράτους και αυτού του έθνους. Υπάρχει μόνο μία δύναμη. Αυτή είναι επίσης η εθνική κυριαρχία. Υπάρχει μόνο μία αρχή. Αυτή είναι η καρδιά, η συνείδηση ​​και η παρουσία του έθνους.

– Η εθνική κυριαρχία είναι η τιμή, η τιμή και η αξιοπρέπεια του έθνους.

23 Απριλίου λέξεις: 2021 Ποιες είναι οι πιο όμορφες, σημαντικές λέξεις για την Εθνική Κυριαρχία και την Ημέρα του Παιδιού στις 23 Απριλίου;  23 Απριλίου μηνύματα και λέξεις!

– Είναι το θεμέλιο του παιδικού κοιτώνα. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Ένα άτεκνο σπίτι είναι σαν ένα άκαρδο δέντρο. Η 23 Απριλίου είναι η μέρα που ερχόμαστε στο φως από το σκοτάδι. Καλή Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Η βάση της ελευθερίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης είναι η εθνική κυριαρχία. Καλή 23 Απριλίου.

– Η απουσία και οι δυσκολίες του Αγ. Στον αγώνα ανεξαρτησίας, επιμονή και αποφασιστικότητα του έθνους μας έδειξαν ότι σήμερα είναι η έμπνευση για τις προσπάθειες που έχουμε καταβάλει μια πιο σύγχρονη Τουρκία. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού στα παιδιά μας, ο μεγαλύτερος θησαυρός μας που υπερασπίζεται τη Δημοκρατία, την ανεξαρτησία και την εθνική κυριαρχία.

– χαρούμενα και ισχυρά ιδανικά της Τουρκίας από γενιά σε γενιά, έχουμε έναν ζωντανό φακό ως παιδιά με ειδικές ανάγκες 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ευτυχισμένη ημέρα των παιδιών.

Τα πιο όμορφα μηνύματα 23 Απριλίου και λόγια

– Η εθνική κυριαρχία είναι τόσο φως που μπροστά του λειώνουν οι αλυσίδες, η κορώνα και οι θρόνοι εξαφανίζονται.

– “Η 23η Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού είναι η εθνική μας γιορτή που φέρνει δύο διαφορετικά και σημαντικά στοιχεία μαζί με μια κατανόηση που είναι μοναδική στον κόσμο. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.”

– Η εθνική κυριαρχία είναι η τιμή, η τιμή και η αξιοπρέπεια του έθνους. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

Τα έθνη των οποίων τα παιδιά δεν μεγαλώνονται με καλή υγεία και γνώση καταστρέφονται σαν κτίρια με σάπια θεμέλια.

– Η προστασία της πατρίδας ξεκινά με την προστασία των παιδιών.

– Τα παιδιά είναι το μέλλον μας.

– Η βάση της ελευθερίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης είναι η εθνική κυριαρχία.

– Ας κοιτάξουμε τα παιδιά μας, τα οποία είναι η εγγύηση του αύριο, με τα μάτια του αύριο, ώστε τα αυριανά μας να είναι λαμπερά.

– Αυτή η σημαντική ημέρα, που σας έδωσε ο Atatürk ως διακοπές, είναι η ημέρα της υπερηφάνειας και του ενθουσιασμού του έθνους μας. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Αυτή η χώρα ήταν Τουρκική στην ιστορία, είναι ακόμα Τουρκική σήμερα και θα ζήσει για πάντα ως Τούρκος.

– Τα παιδιά είναι τα θεμέλια της πατρίδας μας.

– Τα σημερινά μικρά είναι μεγάλα του αύριο.

– Ας γιορτάσουμε την ημέρα των παιδιών μας με τα λόγια της 23ης Απριλίου. Μην ξεχνάτε ότι είναι το μέλλον μας ..

– Τα σημερινά μικρά είναι μεγάλα του αύριο.

– Συγχαίρω όλα τα παιδιά μας στις 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού με την επιθυμία να γιορτάσουμε τις 23 Απριλίου σε ένα χαρούμενο, ζωντανό, χαρούμενο και πολύχρωμο περιβάλλον.

– Η προστασία της πατρίδας ξεκινά με την προστασία των παιδιών. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Ένας κόσμος που κυριαρχείται από παιδιά μπορεί να είναι μόνο ένας κόσμος παιχνιδιών. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Πρέπει να θρέψουμε τις ψυχές των παιδιών μας όσο τρέφουμε την κοιλιά και το μυαλό τους. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Το πνεύμα των νέων δομών του κράτους της Τουρκίας είναι η εθνική κυριαρχία. Είναι η άνευ όρων κυριαρχία του έθνους.

– Η εκπαίδευση ενός παιδιού καθορίζει τη μοίρα αυτής της χώρας! Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα παιδί, που σηκώνει το κεφάλι του προς τον ουρανό. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

23 Απριλίου λέξεις: 2021 Ποιες είναι οι πιο όμορφες, σημαντικές λέξεις για την εθνική κυριαρχία και την ημέρα των παιδιών στις 23 Απριλίου;  23 Απριλίου μηνύματα και λέξεις!

– Σας συγχαίρω για την 23η Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού, σας αγκαλιάζω με αγάπη και σας φιλάω στα μάτια σας.

– “Η κυριαρχία είναι το έθνος άνευ όρων. Καλή Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.”

– Αυτή η χώρα ήταν Τουρκική στην ιστορία, είναι ακόμα Τουρκική σήμερα και θα ζήσει για πάντα ως Τούρκος.

– Τα παιδιά είναι τα θεμέλια της πατρίδας μας.

– Τα παιδιά είναι μηνύματα που στέλνουμε στο μέλλον που δεν θα δούμε ποτέ. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

Αυτός ο κόσμος είναι παιδιά, το σημερινό αύριο είναι παιδιά. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Τα παιδιά είναι τόσο αθώα που μπορούν να τερματίσουν τον πόλεμο ενός έθνους. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– 23 Απριλίου είναι το πιο προφανές σημάδι της δημοκρατίας, της εθνικής θέλησης και της εθνικής κυριαρχίας. Καλή Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Τα παιδιά χρειάζονται καλό παράδειγμα παρά συμβουλές. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Το παιδί είναι η μεγαλύτερη ευτυχία στον κόσμο. Καλή 23 Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

– Ημερομηνία 23 Απριλίου 1920, ζούμε ως ελεύθεροι και ανεξάρτητοι στα θεμέλια της Δημοκρατίας της Τουρκίας σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα της διακήρυξης της εθνικής κυριαρχίας. Καλή Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού σε όλο το έθνος μας.

– ο πρώτος πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας Γκάζι Μουσταφά Κεμάλ, ο οποίος έχει δώσει σε όλους μας σε αυτήν τη χώρα και πάλι αποτίει φόρο τιμής στους μάρτυρες και τους βετεράνους του ελέους μας, όλα τα παιδιά μας, γιορτάζω τη γιορτή όλων των παιδιών του κόσμου.

– Η εμφάνιση της απαραίτητης φροντίδας για τα παιδιά μας, η προετοιμασία τους για ένα καλό αύριο σημαίνει στην πραγματικότητα να χτίσουμε το μέλλον μας σε σταθερά θεμέλια. Καλές διακοπές.

– Η Μεγάλη Εθνοσυνέλευση του πρώτου προέδρου της Τουρκίας, Γκάζι Μουσταφά Κεμάλ, που έχει δώσει σε όλους μας σε αυτήν τη χώρα για άλλη μια φορά αποτίει φόρο τιμής στους μάρτυρες και τους βετεράνους του ελέους μας, όλα τα παιδιά μας, γιορτάζω τη γιορτή όλων των παιδιών του κόσμου.

.Source