28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ TRNC AYM !!! – ALİ GENÇ

αχάριστος, ανέθεσε ό, τι ήταν απαραίτητο για την Τουρκία στον ευεργέτη, ώστε το έθνος μας να μπορεί να συνεχίσει τις ζωές του έξω μπορούν να μεταφέρουν τον αέρα και έφυγαν ενάντια στην πεποίθηση και κατευθύνθηκαν στην ενημέρωση που έδωσαν στην ανώτερη δικαιοσύνη και στις εμπορικές ενώσεις υποστηρικτών με ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης 28 Φεβρουαρίου 1997 με τη συνεργασία πολιτικών και ΜΚΟ Η προσπάθεια να καταστρέψουμε τη θρησκεία μας στη χώρα μας, η οποία ξεκίνησε από τις αρχές του έτους και κάθε ίντσα της ποτίστηκε με το αίμα των μαρτύρων, υποτροπιάστηκε στην πατρίδα του Yavru 26 χρόνια αργότερα .

Στην απόφαση σχετικά με την οριστικοποίηση αίτησης που υποβάλλεται από συνδικαλιστικό σωματείο στην ΤΔΒΚ στο Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας, η αρμόδια υπηρεσία του κράτους δήλωσε ότι δεν μπορεί να ανοίξει μαθήματα Κορανίου και, δυστυχώς, απαγορεύτηκε να ανοίξει το Κοράνι μαθήματα στη χώρα για μικρό χρονικό διάστημα.

Η ADA ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΤΟΜΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΒΕΝΕΤΙΑ !!!

Με αυτήν την απόφαση που ελήφθη στη χώρα όπου αναβίωσε η 28η Φεβρουαρίου, τα κόκαλα δεκάδων χιλιάδων μαρτύρων ήταν πονεμένα.

Εάν είναι γνωστό το αίμα δεκάδων χιλιάδων μουσουλμάνων μαρτύρων που χύθηκαν για την κατάκτηση του τόπου όπου ελήφθη η παράνομη απόφαση, θα γίνει καλύτερα κατανοητό πώς αυτοί που προκάλεσαν αυτήν την απίστευτη ανομία ήταν αντίθετοι με την πίστη και τις εθνικές αξίες το έθνος μας !!!

Με την απόφαση του AYM που ελήφθη, το νησί, που έχει έκταση 10 χιλιάδων km2, όπου η TRNC συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που απαγορεύουν το Κοράνι, την υπέρτατη θρησκεία του Ισλάμ, ελήφθη από τη Δημοκρατία της Βενετίας, όχι από Η Ελλάδα, όπως ισχυρίζονται οι Έλληνες σήμερα.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 5 ΠΟΛΙΕΣ ανά KM2 !!!

Η Λευκή Θάλασσα, η οποία έγινε η ενδοχώρα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά την περίοδο του Σουλτάνου Σελήμ Β ‘το 1570-71, κατά την περίοδο του Μεγάλου Βεζερί του Σοκόλου Μεχμέτ Πασά, βρίσκεται στον πυθμένα της ηπειρωτικής Ανατολίας και είναι η μεγαλύτερη κίνδυνο για τα οθωμανικά πλοία, που προκάλεσαν μεγάλες δυσκολίες ειδικά για τα προσκυνήματα, ήταν το μέρος που αποφασίστηκε να ληφθεί.

Στον πόλεμο που διήρκεσε 2 χρόνια, το νησί της Κύπρου, το οποίο ήταν συνδεδεμένο με την Ενετική Δημοκρατία, το οποίο κυριολεκτικά τρομοκρατούσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία κάτω από τη μύτη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, άρδευσε περισσότερους από 5 Οθωμανούς στρατιώτες με το αίμα του μάρτυρα για κάθε km2 το νησί, με άλλα λόγια, το νησί κατακτήθηκε από το μαρτύριο του οθωμανικού κράτους στον 1ο παγκόσμιο πόλεμο. Ήταν επίσημα υπό την κυριαρχία του μέχρι την είσοδό του.

Πάνω από το νησί της Κύπρου που έφυγε στην εμπλεκόμενη ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ 2 ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΛΟΣΑΝ, ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΟΥ MAYHIT ΥΠΟΥΡΓΟΣ ADNAN MENDERES!

Η Αγγλία tarafnı προς ενοικίαση από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και η 100ή επέτειος από το τέλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία συνέχισε να επιστρέφεται στην Τουρκική Δημοκρατία εισβάλλοντας το νησί της Κύπρου με δύο πράκτορες στη συμφωνία της Λωζάνης, αφέθηκε στην Αγγλία.
Ενώ το νησί της Κύπρου θα συνδεθεί με την Ελλάδα χωρίς την απόφαση των Βρετανών να αποσυρθούν από εδώ, επαναφέραμε με τις προσπάθειες του πρωθυπουργού του μάρτυρα Αντνάν Μεντερές, που το εμπόδισαν και στην ειρηνευτική επιχείρηση της Κύπρου το 1974, τη γη στην οποία Το TRNC εντοπίστηκε σώθηκε με το αίμα 500 μαρτύρων και 1200 βετεράνων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ TRNC ERSİN TATAR “ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ”

Ο Πρόεδρος Ερντογάν, ο Αντιπρόεδρος Oktay, ο Πρόεδρος Εξωτερικών Υποθέσεων Çavuşoğlu και ο Πρόεδρος της ΤΔΒΚ Ersin Tatar επίσης αντέδρασαν στην απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της ΤΔΒΚ να κλείσει τα μαθήματα Κορανίου στη χώρα με το πρόσχημα ότι είναι αντίθετο με την αρχή του κοσμικού.

Στη δήλωσή του, ο Τατάρ είπε, “” Πριν ανακοινωθεί η απόφαση από το Συνταγματικό Δικαστήριο, αλλά αποσαφηνίστηκε η αιτιολογημένη απόφαση, λυπάμαι πραγματικά που έκαναν κάποιες δηλώσεις στην πρόκληση κάποιου.
Αυτό είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα.
Το πρωί, ερεύνησα το ζήτημα διεξοδικά με τους συμβούλους μου. Ήρθαμε σε αυτήν τη γη ως μουσουλμάνοι με πίστη. “Δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει μια κατάσταση όπως το κλείσιμο των μαθημάτων Κορανίου.”

ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, Η 28 ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ TRNC θα τοποθετηθεί!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν από διάφορες πηγές, μετά την ανακοίνωση της αιτιολογημένης απόφασης, θα διεξαχθεί μια νέα νομική μελέτη για την κατάργηση αυτής της απόφασης.
Δηλώνοντας ότι αυτός ο νόμος θα εξαλείψει τη νοοτροπία της 28ης Φεβρουαρίου στο νησί ευχαρίστησε όσους ήταν αφοσιωμένοι στο πνεύμα της κατάκτησης του νησιού και απογοήτευσαν την ελληνική πλευρά και τους Έλληνες υποστηρικτές.

Η προσδοκία της κοινής γνώμης της ΤΔΒΚ είναι να εξαλειφθεί πλήρως η ισοτιμία με τους νομικούς κανονισμούς που πρέπει να γίνουν.
Ελπίζουμε ότι οι νομικές ρυθμίσεις θα γίνουν χωρίς καθυστέρηση από τον Πρόεδρο της ΤΔΒΚ Ersin Tatar και τον πρωθυπουργό της ΤΔΒΚ Ersan Saner.

Είθε ο Λόρδος μου να είναι η βοήθεια και η βοήθειά μας.

Source