3 άτομα συνελήφθησαν για εξαπάτηση επιχειρηματιών με το πρόσχημα του «βοηθώντας τον σεισμό στη Σμύρνη»

Σύμφωνα με τα νέα που ανέφερε η HA, το «ειδική απάτη εντός του οργανισμού» Σε περίπτωση απάτης που σχετίζεται με την Τουρκία από 12 άτομα από 111 χιλιάδες λίρες στους 16 καταγγέλλοντες, εντοπίστηκαν 11 ύποπτοι και παρείχαν απτά οφέλη.

Μια προγραμματισμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη με έδρα το Samsun, στην περιοχή Tekorlu του Tekirdağ και στην περιοχή Bismil του Diyarbakır. Εντός του πεδίου εφαρμογής της επιχείρησης 13 άτομα, 2 γυναίκες συνελήφθη και συνελήφθη. Από τους υπόπτους που συνελήφθησαν, κατασχέθηκαν 11 χιλιάδες 730 λίρες.

Οι ίδιοι οι απατεώνες λέγοντας ότι είναι ο γενικός γραμματέας των μητροπολιτικών δήμων βοήθεια στον σεισμό της Σμύρνης από επιχειρηματίες που άνοιξαν μέσω τηλεφώνου ή Βοηθώντας τους ασθενείς με SMA Αποδείχθηκε ότι έλαβαν χρήματα για σκοπό.

13 άτομα, 2 εκ των οποίων είναι γυναίκες, των οποίων οι έρευνες στο αστυνομικό τμήμα Samsun ολοκληρώθηκαν, μεταφέρθηκαν σήμερα στο δικαστήριο του Samsun. Υποτίθεται ότι ήταν ο ηγέτης της συμμορίας απάτης, συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη Esenyurt και μεταφέρθηκε στο Samsun. Cengiz Avciζητήθηκε για 24 διαφορετικά εγκλήματα, καταδικάστηκε σε 11,5 χρόνια φυλάκισης και φυγά φυλακή έμαθε.

Cengiz Avci, Yunus Ç. και ο Cebrail A. συνελήφθησαν και στάλθηκαν στη φυλακή Samsun T Type T, ενώ 10 άτομα, 3 εκ των οποίων ήταν γυναίκες, αφέθηκαν ελεύθεροι υπό την προϋπόθεση δικαστικού ελέγχου.

.Source