3 άτομα συνελήφθησαν σε διαδήλωση κατά του Νετανιάχου στο Ισραήλ

Διαφήμιση

JUDUS (AA) – Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν στις διαδηλώσεις που διοργάνωσαν οι αντίπαλοι του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Μπινιαμίν Νετανιάχου στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με τα νέα της εφημερίδας Maariv με έδρα το Ισραήλ, οι Ισραηλινοί απαιτούν την παραίτηση του Νετανιάχου λόγω της υπόθεσης διαφθοράς και της αποτυχίας του να διαχειριστεί τον νέο τύπο επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19), πραγματοποίησε διαδηλώσεις σε διάφορα μέρη της χώρας, ειδικά στην Ιερουσαλήμ και την πρωτεύουσα Τελ Αβίβ.

Τρεις από τις εκατοντάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν στη διαδήλωση κοντά στην κατοικία του Νετανιάχου στη Δυτική Ιερουσαλήμ συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με τα νέα της τηλεόρασης Channel 12 του Ισραήλ, οι διαδηλωτές προσπάθησαν να κλείσουν την είσοδο στην κατοικία του Netanyahu, άναψαν φωτιά και έβαλαν φωτιά στις αφίσες του Netanyahu.

Στο Ισραήλ πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις για την παραίτηση του Νετανιάχου με το επιχείρημα ότι διαχειρίζεται την υπόθεση διαφθοράς και το ξέσπασμα του Kovid-19 για περισσότερο από 6 μήνες.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source