3 εκπρόσωποι έπιασαν κοροναϊό μετά από επιδρομή στο Κογκρέσο στις ΗΠΑ

3 εκπρόσωποι έπιασαν κοροναϊό μετά από επιδρομή στο Κογκρέσο στις ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ, 3 εκπρόσωποι έπιασαν κοροναϊό μετά την επιδρομή στο κτίριο του Κογκρέσου. Η Pramila Jayapal, η Bonnie Watson Coleman και ο Brad Schnieder, εκπρόσωποι στο Κογκρέσο, ανακοίνωσαν ότι έπιασαν κοροναϊό μετά την επιδρομή.

3 εκπρόσωποι έπιασαν κοροναϊό μετά από επιδρομή στο Κογκρέσο στις ΗΠΑ

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

3 εκπρόσωποι μετά την επιδρομή των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ στο κτίριο του Κογκρέσου στην Ουάσιγκτον, την πρωτεύουσα των ΗΠΑ ΚορωνοϊόςΕξήγησε ότι πιάστηκε.

Pramila Jayapal, Bonnie Watson Coleman και Brad Schnieder από τους εκπροσώπους του Κογκρέσου μετά την επιδρομή Κορωνοϊόςανακοίνωσα ότι συνελήφθησαν.

Δηλώνοντας ότι έμεινε σε κλειστή περιοχή για ώρες με άλλα μέλη του Κογκρέσου λόγω της επιδρομής, είπε ο Schnieder, Κορωνοϊός ανακοίνωσε ότι το τεστ ήταν θετικό.

Ο Σνάιντερ είπε, «Δυστυχώς, αφού δοκιμάσαμε χθες, λάβαμε ένα θετικό Κορωνοϊός Πήρα το τεστ. “Την περασμένη Τετάρτη, αφού δραπέτευσα από ένα βίαιο πλήθος στο Καπιτώλιο που προκλήθηκε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, έπρεπε να περάσω μερικές ώρες σε ένα ασφαλές αλλά κλειστό μέρος με δεκάδες Κογκρέσους”.

Ο Δημοκρατικός Σνάιντερ δήλωσε ότι αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι «αρνήθηκαν πεισματικά να φορούν μάσκες» στην περιοχή όπου κρατήθηκαν κλειστά.

Pramila Jayapal, ένας από τους εκπροσώπους του Κογκρέσου Κορωνοϊός ανακοίνωσε στο Twitter ότι η δοκιμή του ήταν θετική. Ο Jayapal χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις στην ανάρτησή του:

“Αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι όχι μόνο αρνήθηκαν να βάλουν μάσκες βάναυσα, αλλά επίσης κοροϊδεύουν απερίσκεπτα τους συναδέλφους και το προσωπικό που αρνήθηκαν να φορούν μάσκες, μια θετική απάντηση αφού κλειδώθηκαν σε ένα ασφαλές δωμάτιο στο Kongrel. Κορωνοϊός Πήρα ένα αποτέλεσμα δοκιμής. “

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source