«30 χιλιάδες 416 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν σε 5 χρόνια»

Εθνική άμυνα ΥπουργόςΑναφέροντας ότι περισσότερες από 200 επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία και πέρα ​​από τα σύνορα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, συνολικά 3.646 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν κατά τη διάρκεια του έτους, “Το σημείο που φτάσαμε είναι πολύ κρίσιμο. Το βλέπουμε στις εκθέσεις πληροφοριών. Η λεγόμενη διοίκηση της τρομοκρατικής οργάνωσης βρίσκεται σε μεγάλο πανικό”, δήλωσε ο Χούλουσι Ακάρ. «Βλέπουμε ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν στο ίδιο μέρος για δύο νύχτες, ο φόβος περιβάλλει τα βουνά και αισθάνονται την ανάσα του TSK στην πλάτη τους».
Εθνική άμυνα ΥπουργόςΟ αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, στρατηγός Yaşar Güler υπό την προεδρία του Akar, με τους διοικητές δυνάμεων. υπουργός Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση αξιολόγησης στο τέλος του έτους με τη μέθοδο τηλεδιάσκεψης με τη συμμετοχή των βοηθών. Στη συνάντηση, ο Διοικητής της Ομάδας Εργασίας της Λιβύης με το Αφγανιστάν, το Κατάρ, τη Σομαλία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και το Κοσσυφοπέδιο, ο επικεφαλής της τουρκικής στρατιωτικής αντιπροσωπείας στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ, ο διοικητής των τουρκοκυπριακών ειρηνευτικών δυνάμεων στην ΤΔΒΚ, καθώς και οι διοικητές της Πολεμικής Αεροπορίας και του Ναυτικού, Έδωσε πληροφορίες σχετικά με την τελευταία κατάσταση στον τομέα και έκανε μια αξιολόγηση των δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν για ένα χρόνο. Αξιολόγηση θεμάτων άμυνας και ασφάλειας στη συνάντηση Υπουργός Ο Akar ανακοίνωσε επίσης την επιτυχία που επιτεύχθηκε καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.
Δηλώνοντας ότι η τρομοκρατική οργάνωση αποτελεί απειλή για 83 εκατομμύρια πολίτες και τα σύνορα της χώρας, ο Akar είπε: «Είμαστε αποφασισμένοι να τερματίσουμε την τρομοκρατική οργάνωση PKK ξεκινώντας από το βόρειο τμήμα του Ιράκ. Θα σώσουμε το έθνος μας από αυτήν τη μάστιγα της τρομοκρατίας συνεχίζοντας το έργο μας με την ίδια αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα».
Ο Akar, ο οποίος θυμήθηκε τους μάρτυρες και τους βετεράνους με ευγνωμοσύνη, είπε: «Κατά τη διάρκεια του έτους, πραγματοποιήσαμε περισσότερες από 200 επιχειρήσεις στην Τουρκία και πέρα ​​από τα σύνορα. Ως αποτέλεσμα επιτυχημένων επιχειρήσεων, συνολικά 3.646 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν εντός και εκτός των συνόρων. Μεταξύ των τρομοκρατών που εξουδετερώθηκαν. Υπάρχουν επικεφαλής από το λεγόμενο προσωπικό ηγετών του οργανισμού. Έτσι, στη νέα διαδικασία που ξεκίνησε στον αγώνα κατά των τρομοκρατών στις 24 Ιουλίου 2015, ο συνολικός αριθμός των τρομοκρατών που έχουν εξουδετερωθεί μέχρι σήμερα έφτασε τις 30 χιλιάδες 416. “
Δηλώνοντας ότι οι θέσεις, τα καταφύγια και τα καταφύγια που χρησιμοποίησε η τρομοκρατική οργάνωση καταστράφηκαν στις εν λόγω επιχειρήσεις, ο Akar είπε, “Πόσα πυκνά και σπήλαια τρομοκρατών στη χώρα και πέρα ​​από τα σύνορα έχουν ακόμη καταστραφεί.”
Υπουργός Ο Akar δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις συνεχίζονται αποτελεσματικά και αδιάκοπα, “Οι τρομοκράτες χτυπήθηκαν και συνεχίζουν να χτυπήθηκαν. Είμαστε αποφασισμένοι σε αυτό το ζήτημα. Η καταπολέμηση της τρομοκρατίας θα συνεχιστεί με αυξανόμενο ρυθμό και ασταμάτητο πνεύμα επίθεσης. Το σημείο που φτάσαμε είναι πολύ κρίσιμο. Το βλέπουμε επίσης στις αναφορές πληροφοριών. “Η λεγόμενη διοίκηση της οργάνωσης βρίσκεται σε μεγάλο πανικό, βλέπουμε ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν στο ίδιο μέρος για δύο νύχτες, ο φόβος τυλίγει τα βουνά, αισθάνεται την ανάσα του TSK στην πλάτη τους. Αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί έως ότου εξουδετερωθεί ο τελευταίος τρομοκράτης.”
Αναφέροντας ότι έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικά έργα για τη διασφάλιση της ασφάλειας των συνόρων, ο Akar είπε, “82 χιλιάδες 229 άτομα συνελήφθησαν προσπαθώντας να διασχίσουν τα σύνορα παράνομα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.”
“ΤΣΚ ΑΡΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑ ΚΡΕΑ ΜΕΡΩΝ”
Δηλώνοντας ότι αφού οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις απομάκρυναν τις περιοχές της βόρειας Συρίας από τρομοκράτες, η ειρήνη, η ασφάλεια και η τάξη έφτασαν στην περιοχή, ο Akar δήλωσε ότι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Σύριοι, 450 χιλιάδες εκ των οποίων βρίσκονταν στο Idlib, επέστρεψαν εθελοντικά στα εδάφη τους με ασφαλή και αξιοπρεπή τρόπο. Υπογραμμίζοντας ότι οι προσπάθειες εξομάλυνσης συνεχίζονται εντατικά σε περιοχές που ελέγχονται από το TSK στο βόρειο τμήμα της Συρίας. Υπουργός Ο Akar είπε, “Δείχνουμε την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή στο περιβάλλον, τους αθώους ανθρώπους και τους καταπιεσμένους. Οι φίλοι μας δείχνουν υποδειγματική συμπεριφορά από αυτήν την άποψη. Η ανακούφιση εκεί εκτιμάται από όλους τους διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς με το έργο μας. Αλλά θέλω να ξέρετε ότι δεν κοινοποιούνται στο παγκόσμιο κοινό για έναν ή τον άλλο λόγο. ” είπε.
Θυμίζονταν από τις Ένοπλες Δυνάμεις του ιδρύματος στους επιθυμητούς τρομοκράτες στην περιοχή Akar, είπε: «Αν δεν υπήρχαν αυτές οι επιχειρήσεις, το TSK δεν είχε παρέμβει εδώ, πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε μέρος της συγκομιδής ενθουσιασμού τη στιγμή που αντιμετωπίζουμε πολύ πιο δύσκολο με διαφορετικό σχηματισμό ομάδων και η κατάσταση θα ήταν αναπόφευκτη. Είναι απλώς η Τουρκία» Πέρα από την απειλή και απειλή των συνόρων και των πολιτών της, αυτό θα σήμαινε επίσης μια μεγάλη απειλή, ένα μεγάλο χτύπημα και διαίρεση για τη Συρία. Αυτό που κάναμε σε αυτά τα θέματα πρέπει να είναι γνωστό σε όλους. Σεβόμαστε την εδαφική ακεραιότητα όλων των γειτόνων μας, ειδικά του Ιράκ και της Συρίας, δεν έχουμε κανένα μάτι στη γη κανενός. Το μόνο μας μέλημα είναι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συνόρων και των πολιτών μας. Ο μόνος μας στόχος είναι οι τρομοκράτες.
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟ FETO
Υπουργός Δηλώνοντας ότι ο αγώνας ενάντια στο FETO συνεχίζεται, ο Akar είπε, “Συνεχίζουμε τον αγώνα με αποφασιστικότητα υπό το φως νέων πληροφοριών, εγγράφων και δεδομένων.”
Δηλώνοντας ότι 20.833 άτομα απολύθηκαν από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου, ο Akar είπε, “Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν προδότη να φορέσει τη στολή TSK.”

.Source