34 νέες περιπτώσεις Kovid-19 εντοπίστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στην ΤΔΒΚ


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΤουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNCΥπουργός Υγείας Αλί ΠίλιΣτη γραπτή του δήλωση, εξήγησε ότι πραγματοποιήθηκαν 1540 δοκιμές τις τελευταίες 24 ώρες, 34 θετικά περιστατικά, ένα άτομο πέθανε και 14 άτομα απολύθηκαν.

Αναφέροντας ότι ένα από τα θετικά κρούσματα έφτασε στην ΤΔΒΚ αεροπορικώς, ο Πίλι δήλωσε ότι 15 άτομα ήταν σε επαφή με τις περιπτώσεις που είχαν εντοπιστεί πριν και 18 άτομα ζούσαν στο νησί.

Σφυρίζω, Kovid-19 Σημείωσε ότι ο αριθμός των ατόμων που υποβλήθηκαν σε θεραπεία ήταν 234 και ότι υπήρχαν 2 ασθενείς σε εντατική θεραπεία.

8 άτομα πέθαναν στο TRNC λόγω του ιού και ο συνολικός αριθμός των περιπτώσεων αυξήθηκε σε 1640.

529 νέες υποθέσεις στο ελληνικό τμήμα

Στο ελληνικό τμήμα της Κύπρου, εντοπίστηκαν 529 νέες περιπτώσεις Kovid-19 τις τελευταίες 24 ώρες.

Σύμφωνα με τα νέα στον ελληνικό τύπο, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκαν 12 χιλιάδες 51 δοκιμές τις τελευταίες 24 ώρες και 2 άτομα πέθαναν.

Ενώ ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στο ελληνικό τμήμα αυξήθηκε σε 23 χιλιάδες 974, 131 άνθρωποι πέθαναν λόγω του ιού.

Ο μεταλλαγμένος ιός εμφανίζεται στο ελληνικό τμήμα

Από την άλλη πλευρά, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι ο μεταλλαγμένος και ταχύτερα διαδεδομένος τύπος Kovid-19 συναντήθηκε στο ελληνικό τμήμα.

Οι μεταλλαγμένοι ιοί ανιχνεύθηκαν σε 12 άτομα ως αποτέλεσμα της δοκιμής που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής για 19 άτομα που ήρθαν από την Αγγλία και είχαν θετικό τεστ Kovid-19.

Τα νέα που παρουσιάζονται στους συνδρομητές μέσω του AA News Flow System (HAS) δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Anadolu Agency με συνοπτικό τρόπο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για εγγραφή.

.Source