4 άνθρωποι, 1 Τούρκος, πέθαναν

Μια επίθεση αυτοκτονίας πραγματοποιήθηκε από έναν επιτιθέμενο μοτοσικλέτα σε ένα εργοτάξιο που ανήκει σε μια τουρκική εταιρεία που μπαίνει στη Σομαλία.

Πηγές ασφαλείας ανέφεραν: “Υπάρχουν αναφορές στον Τύπο ότι υπάρχει επίθεση εναντίον Τούρκων στρατιωτών στη Σομαλία. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με τη μορφή επίθεσης αυτοκτονίας από επιτιθέμενο μοτοσικλέτα στο εργοτάξιο μιας τουρκικής εταιρείας που κάνει κατασκευή δρόμου. αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Η απόσταση είναι περίπου 15 χιλιόμετρα επίθεση εναντίον της τουρκικής στρατιωτικής βάσης. η βάση δεν ισχύει στην περίπτωση των αρνητικών μας και του προσωπικού μας », είπε ότι εξήγησε από το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Υπουργείο Εξωτερικών, “Έχει μάθει με λύπη ότι 4 άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους πολίτες μας, έχασαν τη ζωή τους στην τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε εναντίον τουρκικής εταιρείας με φορτηγό όχημα σήμερα το πρωί. Η κατάσταση υγείας των 4 πολιτών μας που τραυματίστηκαν στο συμβάν παρακολουθείται στενά. Καταδικάζουμε έντονα αυτήν τη φρικτή επίθεση που απευθύνεται στους υπαλλήλους μιας τουρκικής εταιρείας που συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ευημερία της Τουρκίας, ευχόμαστε επείγουσα θεραπεία στους τραυματίες και υπογραμμίζουμε για άλλη μια φορά ότι υποστηρίζουμε τη φιλική και αδελφική κυβέρνηση της Σομαλίας και τον λαό της Σομαλίας. ” έκανε τη δήλωση.

.Source