“4 άτομα που έλαβαν εμβόλιο AstraZeneca, πήγαν στο αίμα

Τα θύματα λόγω του εμβολίου AstraZeneca συνεχίζονται. Στη δήλωση του ιταλικού οργανισμού φαρμάκων, Κορωνοϊός 4 άτομα που έλαβαν εμβόλιο AstraZeneca από τις 27 Δεκεμβρίου 2020, την αρχή της εκστρατείας εμβολιασμού, έως τις 26 Μαρτίου 2021, αναφέρθηκαν ότι πέθαναν λόγω “πήξης του αίματος”.

ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΩΣ 4 ΤΩΝ ΕΜΒΑΛΙΩΝ

Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσίευσε η Aifa, περίπου 9 εκατομμύρια 68 χιλιάδες δόσεις στην Ιταλία μεταξύ των προαναφερθεισών ημερομηνιών Κορωνοϊός Αναφέρθηκε ότι το 0,5% των ανεπιθύμητων ενεργειών αναφέρθηκαν μετά την εφαρμογή του εμβολίου.

Μεταξύ αυτών των ημερομηνιών, το 68% των δόσεων που εφαρμόστηκαν ήταν Pfizer-BioNTech, 27% AstraZeneca και 5% εμβόλια Moderna. Στην έκθεση, δηλώθηκε ότι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες καταγράφηκαν στο ποσοστό των 4 στα δέκα χιλιάδες των συνολικών εμβολίων.

Η Aifa εξήγησε ότι 11 άτομα που έλαβαν το εμβόλιο AstraZeneca ανέφεραν δύο διαφορετικούς τύπους προβλημάτων θρόμβου αίματος και 4 από αυτές τις περιπτώσεις πέθαναν.

Αποφασίστηκε να εφαρμοστεί το ASTRAZENECA άνω των 60 ετών

Ο Ιταλός Υπουργός Υγείας Roberto Speranza, σύμφωνα με τη γνώμη του Ανώτατου Συμβουλίου Υγείας της Ιταλίας (ISS), AstraZeneca Κορωνοϊός ανακοίνωσαν ότι συστήνουν τα εμβόλια τους να εφαρμόζονται μόνο στην ομάδα άνω των 60 ετών, παράλληλα με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αναφέρθηκε ότι άτομα κάτω των 60 ετών που εμβολιάστηκαν με το AstraZeneca θα λάβουν τη δεύτερη δόση εμβολίων με το AstraZeneca.

16 ΧΡΟΝΙΑ 974 ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 24 ΩΡΕΣ

Στη δήλωση του ιταλικού Υπουργείου Υγείας, 319 χιλιάδες 633 τις τελευταίες 24 ώρες Κορωνοϊός Αναφέρθηκε ότι η δοκιμή πραγματοποιήθηκε και ανιχνεύθηκαν 16 χιλιάδες 974 νέες περιπτώσεις και ο συνολικός αριθμός περιπτώσεων έφτασε τα 3 εκατομμύρια 826 χιλιάδες 156.

Το Υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι 380 άνθρωποι πέθαναν τις τελευταίες 24 ώρες λόγω της επιδημίας και Κορωνοϊός ανακοίνωσε ότι η συνολική απώλεια ζωής λόγω της αύξησης σε 115 χιλιάδες 937.

.Source