4 θετικές περιπτώσεις στην περιοχή Mehmetçik!

Ο δήμαρχος Mehmetçik Cemil Sarıçizmeli ανακοίνωσε ότι συναντήθηκαν 4 θετικά περιστατικά στην περιοχή.

Κάνοντας μια δήλωση σχετικά με το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Çizmeli δήλωσε ότι οι επαφές τείνουν να κρύβονται.

Ο Sarıçizmeli κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να μην φύγουν από το σπίτι, εκτός εάν είναι υποχρεωμένοι, “Θα ξεπεράσουμε την επιδημία με κοινή προσπάθεια”, είπε.

Η κοινή χρήση του Sarıçizmeli έχει ως εξής:

“Δυστυχώς, εντοπίστηκαν 4 θετικά θετικά κρούσματα στα σύνορα του δήμου μας. Όλα αυτά βρίσκονται επί του παρόντος υπό τον έλεγχο του Υπουργείου Υγείας.

Οι αναγνωρισμένες επαφές μεταφέρονται επίσης σε κέντρα καραντίνας. Αποδεικνύεται ότι ορισμένες επαφές τείνουν να κρύβονται.

Φίλοι, δεν υπάρχει τίποτα να κρυφτεί σε αυτό. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό για τους φίλους που πιστεύουν ότι έρχονται σε επαφή να απομονωθούν αμέσως και να ενημερώσουν το Υπουργείο Υγείας.

Θα έχουμε προγραμματισμένη σάρωση PCR αύριο. Υπήρξε σημαντικό ποσοστό συμμετοχής στον έλεγχο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ωστόσο, εξετάζουμε αύριο την περιοχή του Φεστιβάλ Mehmetçik από τις 12.30 για όλους τους πολίτες μας που δεν έχουν υποβάλει αίτηση για προβολή.

Οι πρόσφατες εξελίξεις αύξησαν τη σημασία αυτού. Από εδώ είναι η κλήση μου σε όλους τους ανθρώπους της περιοχής. Παρακαλούμε μην φύγετε από το σπίτι σας, εκτός εάν χρειαστεί, δώστε τη μέγιστη προσοχή στους κανόνες κοινωνικής απόστασης, μάσκας και υγιεινής όταν φεύγετε. Ο τρόπος για να ξεπεραστεί αυτή η διαδικασία περνά εδώ. Θα το ξεπεράσουμε με κοινή προσπάθεια. Μείνε υγιείς … “

.Source