40 χιλιάδες δόσεις εμβολίου από την Τουρκία στην Κύπρο – Μια εφημερίδα

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Τουρκίανωρίς το πρωί με ιδιωτικό αεροπλάνο ΤΔΒΚέως 40 χιλιάδες Εμβόλιο περισσότερα ήρθαν. Εισερχόμενος ΕμβόλιοΜαζί με αυτά, η συνολική ποσότητα εμβολίων έφτασε τις 140 χιλιάδες.

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ Μητρική πατρίδα από 40 χιλιάδες δόσεις εμβολίων

TRNC Ο πρωθυπουργός Ersan Saner, στη δήλωσή του για το θέμα, είπε, “40 χιλιάδες δόση Σινάβατς Εμβόλιοπατρίδα στις πρώτες ώρες της ημέρας Τουρκίαέχει έρθει στη χώρα μας από. Τουρκία, ΕμβόλιοΠαρά όλες τις δυσκολίες στη μεταφορά στην τουρκοκυπριακή κοινότητα, μας παρείχε 40 χιλιάδες περισσότερα εμβόλια αποδεικνύοντας την αξία που δίνει στον τουρκοκυπριακό λαό. Έτσι, η ποσότητα εμβολίου που αποστέλλεται στη χώρα μας από την πατρίδα τους, Τουρκία, έχει φτάσει τις 140 χιλιάδες. Η μητέρα πατρίδα της Τουρκίας ευχαριστεί τον κ. Πρόεδρο και τον κ. Αντιπρόεδρο Oktay Erdoğan για άλλη μια φορά το αίτημα για τη θετική προσέγγισή μας σε αυτό το ζήτημα και υποστήριξη για τον λαό μας και για λογαριασμό της κυβέρνησής μου “, είπε. TRNC Ο πρωθυπουργός Saner δήλωσε ότι οι μελέτες εμβολιασμού θα συνεχιστούν σύμφωνα με τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν μετά τη λήψη των εμβολίων.

“Εάν γίνουμε ένα, θα ξεπεράσουμε αυτήν τη δύσκολη διαδικασία με τη λιγότερη ζημιά”

TRNC Ο πρωθυπουργός Σανέρ ολοκλήρωσε τη δήλωσή του ως εξής: «Στόχος μας είναι να πάρουμε το 60-70 τοις εκατό του λαού μας το συντομότερο δυνατό. Εμβόλιογια να διατηρήσετε αυτό το ποσοστό πάντα, ΕμβόλιοΝα προωθήσουμε τις προσπάθειές μας για λάμα και να φέρουμε τις οικονομικές δραστηριότητες σε επίπεδα προ-Covid-19. Πατρίδα ΤουρκίαΕίμαι βέβαιος ότι θα επιτύχουμε αυτούς τους στόχους με την πλήρη υποστήριξη του. Ωστόσο, το αίτημά μου από τους πολίτες μας είναι να συμμορφωθώ αυστηρά με τους κανόνες μάσκας, απόστασης και υγιεινής και άλλα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνησή μας έως ότου επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι. Εάν είμαστε ενωμένοι, θα ξεπεράσουμε αυτήν τη δύσκολη διαδικασία με τη λιγότερη ζημιά. Εμείς, ως Τουρκοκύπριοι, έχουμε έρθει σε αυτές τις μέρες με μεγάλους και επιτυχημένους αγώνες ενότητας. Είμαστε ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στον αγώνα κατά του Covid-19. Θα το κάνουμε ξανά. “

Source