40 χιλιάδες 591 άτομα την περασμένη εβδομάδα για να λάβουν νομικά μέτρα δεν πληρούν τους περιορισμούς στην Τουρκία

Υπουργείο Εσωτερικών της Δημοκρατίας της Τουρκίας, οι περιορισμοί της απαγόρευσης της κυκλοφορίας 21-28 δεν πληρούν τους 40 χιλιάδες 591 Δεκεμβρίου για τις δικαστικές / διοικητικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Τουρκία νέος τύπος δήλωσης του Υπουργείου Εσωτερικών Κορωνοϊός Υπενθυμίστηκε ότι στην καταπολέμηση της επιδημίας συνεχίζονται οι περιορισμοί της απαγόρευσης κυκλοφορίας για την προστασία της κοινωνικής και ατομικής υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό; Στη δήλωση, αναφέρεται ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας εφαρμόζεται από τις 21:00 έως τις 05:00 τις καθημερινές και από τις 21:00 την Παρασκευή το απόγευμα έως τις 05:00 τη Δευτέρα, και δηλώθηκε ότι οι πολίτες συμμορφώνονταν κυρίως με την τέταρτη απαγόρευση κυκλοφορίας.

Στη δήλωση, η οποία σημείωσε ότι οι πολίτες που δεν συμμορφώθηκαν με την εντολή περιορισμού υπέστησαν διοικητική ή δικαστική ενέργεια, έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

“Από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, από τις 21:00 έως τις 05:00 τις καθημερινές, από τις 21:00 την Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου έως τις 05:00 τη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, συνολικά 40 χιλιάδες 591 άτομα που δεν συμμορφώνονται με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, ο νόμος περί δημόσιας υγείας αριθ. 1593 και TCK Έχουν αναληφθεί δικαστικές ή διοικητικές ενέργειες στο πλαίσιο των σχετικών άρθρων της.

Η μείωση του αριθμού των περιπτώσεων συνεχίζεται, χάρη στις μεγάλες θυσίες όλων των τμημάτων, ιδίως των επαγγελματιών του τομέα της υγείας, και των αυστηρών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν. Ωστόσο, η καταπολέμηση του ιού δεν έχει τελειώσει ακόμη. Για να έχουμε μια υγιή και ειρηνική Πρωτοχρονιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, πρέπει να συνεχίσουμε να συμμορφωνόμαστε με άλλους κανόνες όπως καθαρισμό, μάσκες και απόσταση. Ευχαριστούμε το αγαπημένο μας έθνος για την υπομονή, τη θυσία και την κατανόηση που έχει δείξει σε αυτήν τη διαδικασία. “

Πηγή: ΑΑ

.Source