429 Παιδιά αγόρασαν παλτά με πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης

Ο Serdinç Maypa, ο οποίος πάντα προσπαθεί να σταθεί δίπλα στους άπορους με τα έργα κοινωνικής ευθύνης του, σήκωσε τα μανίκια του για τα παιδιά αυτή τη φορά.

Ο διευθυντής της σελίδας Haçanabir Serdinç Maypa, ο οποίος ανέβασε τα μανίκια του για να αγοράσει παλτά για 300 παιδιά με τον Ziya Egemen Sencer, αύξησε το έργο που ξεκίνησαν και ζεστάθηκαν λίγο τις καρδιές των 429 παιδιών κατά τη διάρκεια αυτών των κρύων χειμερινών ημερών.

Όταν ρωτάμε πώς προέκυψε ένα τέτοιο έργο, προκύπτει μια θλιβερή ιστορία. Όταν η Maypa είδε ένα παιδί με το όνομα Αχμέτ να περπατάει στη βροχή χωρίς ένα παλτό στη βροχή στο δρόμο και του μίλησε και συνειδητοποίησε ότι δεν είχε παλτό, ξεκίνησε η εκστρατεία “300 Mont 300 για παιδιά” μεταξύ των εθελοντών του Ziya Egemen Sencer και του Haçanabir. μεγάλωσε σαν χιονοστιβάδα. Πραγματοποιήθηκε μια κοινή συμφωνία με τους καθηγητές καθοδήγησης των σχολείων και καταρτίστηκαν κατάλογοι αναγκών. Όταν ο κατάλογος των συμβούλων καθοδήγησης αυξήθηκε, είπαμε ότι 300 δεν θα ήταν αρκετοί και άλλαξαν σε 400.

Με την εκστρατεία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσεγγίσουμε 24 σχολεία και 429 παιδιά από κάθε περιοχή, από το Lefke έως το Kapraz, το Esentege έως το Değirmen. Έχουμε φτάσει παντού από καφέ, καρπάσα, esentepe έως μύλο. Δηλώνοντας την ατελείωτη ευγνωμοσύνη του σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκστρατεία, η Maypa είπε: «Σε αυτόν τον κόσμο, οι όμορφες άνθρωποι δεν θα εξαφανιστούν ποτέ, θα είναι πάντα εκεί».

.Source