4400 γυναίκες από 70 χώρες συγκεντρώθηκαν σε αυτόν τον οργανισμό – Gölcük Gündem

Κάντε κλικ στην εικόνα για το άλμπουμ ειδήσεων

Λόγω της Συνθήκης Πανδημίας που σχεδιάστηκε να πραγματοποιηθεί στο Τζαϊπούρ της Ινδίας, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Διαδίκτυο υπό την ηγεσία της φιλοξενούμενης Ινδίας και της Παγκόσμιας Προέδρου Bina Vyas. 4400 μέλη από 70 χώρες συμμετείχαν στο 18ο Διεθνές Συνέδριο Inner Wheel που διεξήχθη κάθε τρία χρόνια και πραγματοποιήθηκαν online φέτος από το Τζαϊπούρ της Ινδίας.

Ο Üstaş και ο Kadırçalı επέστησαν την προσοχή με τις ομιλίες τους

Ως μέλη του Τουρκικού Εσωτερικού Τροχού, ο Berrin Baldöktü, Πρόεδρος του UIW 242. Περιφερειακή Ομοσπονδία, εκπροσωπήσαμε τη χώρα μας με την ισχυρή συμμετοχή μας. Επιπλέον, εκπροσωπώντας το Συνέδριο στην Τουρκία Διεθνές Η πλατφόρμα μας που εκπροσωπεί την Τουρκική Διεθνή Διευθυντή Nur master και την Εθνική Εκπρόσωπο της Τουρκίας Η Iclal Kardıçal της χώρας μας και οι γυναίκες της χώρας μας με τις ομιλίες τους στη συνάντηση με τον καλύτερο τρόπο που βρήκαμε στην υπερηφάνεια εκφράζουν.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους επέλεξαν να γίνουν μέρος του Inner Wheel

Υπογραμμίζοντας τους στόχους του Inner Wheelin και τα θετικά αποτελέσματα της ύπαρξής τους, ο Berrin Baldöktü είναι ο στόχος μας να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των γυναικών στην κοινωνία, να υποστηρίξουμε την εκπαίδευση των παιδιών, ιδίως των κοριτσιών, να φέρουμε επιτυχημένα άτομα στην κοινωνία, να φροντίσουμε των ηλικιωμένων μας, για να συμπληρώσουμε τις απαραίτητες ελλείψεις στον τομέα της υγείας και να αγγίξουμε τη ζωή τους, ακόμη και αν βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη. Η προώθηση αληθινών ιδεών φιλίας και προσωπικής εξυπηρέτησης και οφέλους στην κοινωνία είναι η ενίσχυση της διεθνούς κατανόησης. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες από όλο τον κόσμο επιλέγουν να γίνουν μέρος του Inner Wheel. Συμμετέχοντας σε αυτόν τον υπέροχο οργανισμό, μπορούμε να απαριθμήσουμε τους λόγους, όπως τα μέλη που βελτιώνουν την ηγετική τους ομαδική εργασία και τις δεξιότητες επικοινωνίας, ως μέρος μιας κοινότητας με βάση τη φιλία, τη φιλία και την αγάπη και την εξυπηρέτηση της κοινότητας, είπε.

Κατασκευάστηκε το 2012. Το 15ο Διεθνές Συνέδριο Inner Wheel, η Τουρκία φιλοξένησε. Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε με τον καλύτερο τρόπο ως Τουρκικές γυναίκες στη Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και έλαβε μεγάλο έπαινο στη διεθνή πλατφόρμα. Το Inner Wheel κατάφερε να γίνει ένας μεγάλος μη κυβερνητικός οργανισμός με 3979 κλαμπ και περίπου 108.614 μέλη σε 104 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το Inner Wheel είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε για πρώτη φορά στο Μάντσεστερ της Αγγλίας το 1924 από τους συζύγους Ροταριανών και είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός παροχής υπηρεσιών γυναικών στον κόσμο, ο οποίος ετοιμάζεται να γιορτάσει την 100ή επέτειό του. Η χώρα μας απέκτησε το δικαίωμα να ιδρύσει μια Περιφέρεια στις 6 Ιουνίου 1996 και έγινε μία από τις χώρες με την Διεθνή Περιφέρεια Inner Wheelde. Πρώτον, πήρε τη θέση του ως 242η Περιφέρεια, η οποία περιλαμβάνει την Κωνσταντινούπολη και τους συγγενείς της, και στη συνέχεια το 2009, ιδρύθηκε η 2η Περιφέρεια, η 244η Περιφέρεια συμπεριλαμβανομένου του Σμύρνης και των συγγενών της. Η Τουρκία στη διεθνή σκηνή ως 242 και 244. Περιφερειακή Ομοσπονδία που περιλαμβάνει 2 περιφέρειες και συνεχίζει να ασκεί τις δραστηριότητές της με συνολικά 16 συλλόγους. Η Turkey Inner Wheel επίσης μη ομοσπονδία της Βόρειας Κύπρου εκτελεί κοινά έργα με 5 συλλόγους και περισσότερα από 200 μέλη της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Source