50% έκπτωση στο νερό από τον δήμαρχο Şahin στους εμπόρους

Ο δήμαρχος της Bilecik Semih Şahin έδωσε τα καλά νέα ότι οι έμποροι στην πόλη, εκ μέρους της επιχείρησης και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, των οποίων οι δραστηριότητες σταμάτησαν ή σταμάτησαν λόγω της επιδημίας του ιού κορώνας (Covid-19), θα μειώσουν κατά 50 τοις εκατό τα τέλη νερού εάν ισχύουν.

Ο δήμαρχος της Bilecik Semih Şahin έδωσε τα καλά νέα από τους εμπόρους στην πόλη ότι οι δραστηριότητές τους σταμάτησαν λόγω της επιδημίας του ιού της κορώνας (Covid-19), ή για λογαριασμό του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ότι θα μειώσουν κατά 50 τοις εκατό τα τέλη νερού εάν ισχύουν.

Η σύνοδος του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού και Συνεδρίων Şeyh Edebali υπό την προεδρία του Δήμαρχου Semih Şahin. Στη συνεδρία όπου συζητήθηκαν 9 θέματα της ημερήσιας διάταξης, αποφασίστηκε μείωση 50% των τελών νερού για να συμβάλει στους εμπόρους που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.

“Προσπαθούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες ευκαιρίες μας στο πλαίσιο του νόμου”

Ο δήμαρχος Semih Şahin, στην ομιλία του σχετικά με το έργο έκπτωσης, δήλωσε ότι προσπαθούν να προσφέρουν τις ευκαιρίες που μπορούν στο πλαίσιο των νόμων, “Ως δήμος Bilecik, θα θέλαμε να βοηθήσουμε τους εμπόρους μας που περνούν δύσκολους καιρούς περισσότερο και σε διάφορα θέματα. Ωστόσο, με αυτήν την έννοια, υπάρχει ένα πλαίσιο που καταρτίζεται από τους νόμους. “Θέλουμε να κάνουμε μια μείωση κατά 50% των τιμών του νερού, αξιολογώντας την κατάστασή τους σε περίπτωση που οι έμποροι μας που δεν είναι ενεργοί ή των οποίων οι δραστηριότητες μειώνονται”

Το θέμα της ημερήσιας διάταξης έγινε αποδεκτό ομόφωνα και επιλύθηκε. – BİLECİK

50% έκπτωση στο νερό από τον δήμαρχο Şahin στους εμπόρους
50% έκπτωση στο νερό από τον δήμαρχο Şahin στους εμπόρους

Πηγή: Newshlas News Agency

.Source