6 άτομα που συνελήφθησαν κατά την Επιχείρηση Ναρκωτικών μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο

Οι ύποπτοι που αναζητούνται για τα εγκλήματα της δόσης χαπιών και της διάσωσης ναρκωτικών που περιέχουν ναρκωτικά, και ο ύποπτος Hüseyin Tuluk, ο οποίος είχε μια σοβαρή ποσότητα ναρκωτικών στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του με την ειδοποίηση που έλαβε την προηγούμενη ημέρα, και τους υπόπτους που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην εν λόγω κατοικία Sevengül Ece Yılmaz, Deniz Buğday, Benan Kasımoğlu Ο Gökhan Karalıoğlu και ο Abdul Aziz Tleis μεταφέρθηκαν ξανά ενώπιον του δικαστηρίου χθες.

Λεπτομέρεια Special- Evolution Wedge

Ο αστυνομικός ahimbrahim Atabek, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο για το θέμα, ανέφερε τα ευρήματα του περιστατικού. Atabek Στην επιδρομή στην κατοικία του ύποπτου Hüseyin Tuluk στην Girne, ο οποίος αναζητείται σε σχέση με το ζήτημα της “χορήγησης χαπιών που περιέχουν παράνομα ναρκωτικά και της διάσωσης” που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2020, 405 γραμμάρια ναρκωτικού τύπου μεθαμφεταμίνης πιστεύεται ότι είναι ναρκωτικό των 3 γραμμαρίων. η ουσία που πιστεύεται ότι είναι · Η ουσία που πιστεύεται ότι είναι ναρκωτικό τύπου κάνναβης βάρους 5 γραμμαρίων, τραπεζογραμμάτιο 200 TL, τραπεζογραμμάτιο 1 20 TL, το οποίο πιστεύεται ότι έχει υπολείμματα ναρκωτικών τύπου κοκαΐνης και τη χρεωστική κάρτα που εκδόθηκε στο όνομα του ύποπτου Sevingül Ece YILMAZ και πιστεύεται ότι χρησιμοποιείται για ναρκωτικά. Είπε ότι 1 πλαστικό ναργιλέ, 2 ζυγαριές ακριβείας και 1480 TL και 100 USD μετρητά, τα οποία πιστεύεται ότι προήλθαν από την πώληση ναρκωτικών, βρέθηκαν και ελήφθησαν ως ένδειξη. Η αστυνομία ανέφερε στο δικαστήριο ότι οι ύποπτοι Hüseyin Tuluk, Sevengül Ece Yılmaz, Deniz Buğday, Benan Kasımoğlu, Gökhan Karalıoğlu και Abdul Aziz Tleis συνελήφθησαν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της επιδρομής στο σπίτι. Οι δηλώσεις που έκανε η αστυνομία μετά τη σύλληψη των υπόπτων ερευνήθηκαν και ως αποτέλεσμα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στη διεύθυνση κατοικίας του υπόπτου Μπενάν Κασιμόλου στην Κερύνεια. Είπε ότι 1 γραμμάριο ναρκωτικών τύπου κάνναβης βρέθηκε στην κατοικία και λήφθηκε ως σημάδι. Ο αστυνομικός Atabek δήλωσε ότι το ζήτημα είναι ένα σοβαρό ζήτημα και ότι οι δηλώσεις των υπόπτων εξακολουθούν να επιβεβαιώνονται και να απορρίπτονται και ζήτησαν να παραμείνουν υπό κράτηση στην αστυνομία για 8 ακόμη ημέρες, ώστε η έρευνα να μπορεί να διεξαχθεί με ασφάλεια.

Ο δικαστής Özge Uğraşın, ο οποίος αξιολόγησε το μαρτύριο παρουσία της, διέταξε τους υπόπτους να κρατηθούν από την αστυνομία για 8 ακόμη ημέρες για σκοπούς έρευνας.

.Source