6 άτομα που συνελήφθησαν στη λειτουργία ναρκωτικών μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο

Οι ύποπτοι που αναζητούνται για τα εγκλήματα της δόσης χαπιών και της διάσωσης ναρκωτικών που περιέχουν ναρκωτικά, και ο ύποπτος Hüseyin Tuluk, ο οποίος είχε μια σοβαρή ποσότητα ναρκωτικών στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του με την ειδοποίηση που έλαβε την προηγούμενη ημέρα, και τους υπόπτους που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην εν λόγω κατοικία Sevengül Ece Yılmaz, Deniz Buğday, Benan Kasımoğlu Ο Gökhan Karalıoğlu και ο Abdul Aziz Tleis παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου χθες.

Ο αστυνομικός ahimbrahim Atabek, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο για το θέμα, ανέφερε τα ευρήματα του περιστατικού. Atabek Στην επιδρομή στην κατοικία του ύποπτου Hüseyin Tuluk στην Girne, ο οποίος αναζητείται σε σχέση με το ζήτημα της “χορήγησης χαπιών που περιέχουν παράνομα ναρκωτικά και της διάσωσης” που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2020, 405 γραμμάρια ναρκωτικού τύπου μεθαμφεταμίνης πιστεύεται ότι είναι ναρκωτικό των 3 γραμμαρίων. η ουσία που πιστεύεται ότι είναι · Η ουσία που πιστεύεται ότι είναι ναρκωτικό τύπου κάνναβης βάρους 5 γραμμαρίων, τραπεζογραμμάτιο 200 TL, τραπεζογραμμάτιο 1 20 TL, το οποίο πιστεύεται ότι έχει υπολείμματα ναρκωτικών τύπου κοκαΐνης και τη χρεωστική κάρτα που εκδόθηκε στο όνομα του ύποπτου Sevingül Ece YILMAZ και πιστεύεται ότι χρησιμοποιείται για ναρκωτικά. Είπε ότι 1 πλαστικό ναργιλέ, 2 ζυγαριές ακριβείας και 1480 TL και 100 USD μετρητά, τα οποία πιστεύεται ότι προήλθαν από την πώληση ναρκωτικών, βρέθηκαν και ελήφθησαν ως ένδειξη. Η αστυνομία ανέφερε στο δικαστήριο ότι οι ύποπτοι Hüseyin Tuluk, Sevengül Ece Yılmaz, Deniz Buğday, Benan Kasımoğlu, Gökhan Karalıoğlu και Abdul Aziz Tleis συνελήφθησαν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της επιδρομής στο σπίτι. Οι δηλώσεις της αστυνομίας μετά τη σύλληψη των υπόπτων ερευνήθηκαν και ως αποτέλεσμα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στη διεύθυνση κατοικίας του υπόπτου Benan Kasımoğlu στην Κερύνεια. Είπε ότι 1 γραμμάριο ναρκωτικών τύπου κάνναβης βρέθηκε στην κατοικία και λήφθηκε ως σημάδι. Ο αστυνομικός Atabek δήλωσε ότι το ζήτημα ήταν σοβαρό και ότι οι δηλώσεις των υπόπτων θα έπρεπε να επιβεβαιωθούν και να απορριφθούν και, κατ ‘αρχάς, να απαιτήσει την κράτηση των υπόπτων στην αστυνομία για 3 ημέρες για σκοπούς έρευνας.

Αξιολογώντας την κατάθεση που δόθηκε παρουσία του, ο ανώτερος δικαστής Alev Ulunay διέταξε τους υπόπτους να κρατούνται από την αστυνομία για 3 ημέρες για σκοπούς έρευνας.

.Source