6.825 δόσεις εμβολίου Pfizer φτάνουν στην Κύπρο (VIDEO)

Νάσια Ιωάννου

Η δεύτερη παρτίδα εμβολίων pfizer έφτασε στην Κύπρο σήμερα.

6825 δόσεις του εμβολίου μεταφέρθηκαν και αποθηκεύτηκαν σε δύο ειδικά ψυγεία. Άλλες ποσότητες αναμένεται να φτάσουν τις επόμενες ημέρες, καθώς οι χώρες θα λαμβάνουν μια παρτίδα εμβολίων σε εβδομαδιαία βάση.

Ο αρχιεπίσκοπος εμβολιάστηκε

Η πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Chrysostom.

Ενθάρρυνση των πολιτών να κάνουν το ίδιο.

Αρχιεπίσκοπος
“Δεν κατάλαβα ότι είχα το εμβόλιο. Ας μην φοβάται κανείς να το πάρει, κανείς δεν θα υποφέρει. Ο άνθρωπος έχει τον Θεό να ενεργεί, δεν έχει τίποτα να φοβάται. “Συμβουλεύω σε όλους να μην φοβούνται το εμβόλιο, δεν θα μας βλάψουν, θα μας βλάψουν, όλοι θα έρθουν και θα το βάλουν.”

Και έκανε έκκληση, γιατί όλοι ακολουθούν τα μέτρα για να μπορέσουμε να βγούμε από τις δύσκολες συνθήκες που ζούσαμε λόγω της επιδημίας.

Αρχιεπίσκοπος
“Επειδή αν δεν τους παρατηρήσουμε, δεν θα είναι καθόλου καλό για εμάς. Κάλεσα τους ιερείς και τα μέλη της εκκλησίας μας ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, όλοι πρέπει να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον. Και αυτός, ο σύμμαχός του, πιστεύω, “Για χάρη του Θεού, κανένας δεν ρίχτηκε στην εκκλησία, γιατί από την πρώτη στιγμή κάλεσε όλους να καθίσουν ο ένας από τον άλλον, όλοι να φορούν μάσκες.”

Source