660 άτομα δοκιμάστηκαν σε 5 ημέρες στην προβλήτα, αυξάνοντας τον αριθμό των καθημερινών δοκιμών

Οι δωρεάν δοκιμές PCR, που ξεκίνησαν στις 5 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με τον Δήμο İskele και το Υπουργείο Υγείας, συνεχίζονται την 5η ημέρα.

Νοσοκόμες της Μονάδας Υγείας του Δήμου Iskele, οι οποίοι έχουν δοκιμάσει τους αστυνομικούς από το Iskele έως το Karpaz, τους πυροσβέστες, τους υπαλλήλους του οργανισμού πολιτικής άμυνας, το Branch Branch, ανοίγουν επιχειρηματικούς υπαλλήλους για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες σε απαγόρευση κυκλοφορίας, υπαλλήλους κυβερνητικών υπηρεσιών, δωρεάν. .

Ο dernder Sennaroğlu, ο Πρόεδρος της Συνέλευσης της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ), ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν σήμερα το τεστ. Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Sennaroğlu μπήκε στην ουρά PCR και έκανε τον έλεγχο μετά τη διαδικασία εγγραφής. Από την άλλη πλευρά, ο αριθμός των ατόμων που είχαν κάνει δοκιμές στην προβλήτα μέχρι τώρα αυξήθηκε σε 660, ενώ ο αριθμός των δοκιμών PCR στην προβλήτα αυξήθηκε από 100 την ημέρα σε 300 για να προσεγγίσει περισσότερους ανθρώπους.

;

ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Οι δοκιμές PCR που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη προσοχή από τις νοσοκόμες της Μονάδας Υγείας του Δήμου İskele συνεχίζονται σήμερα, που είναι η 5η ημέρα.

Οι τρέχουσες δοκιμές PCR στο Hallskele Municipality Indoor Wedding Hall πραγματοποιούνται σε άτομα που εργάζονται σε ανοιχτές επιχειρήσεις προκειμένου να καλύψουν τις βασικές ανάγκες της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Νοσηλευτές της Μονάδας Υγείας του Δήμου Iskele, η οποία άρχισε να δοκιμάζει προσωπικό που εργάζεται σε επιχειρήσεις όπως φαρμακεία, αρτοποιεία, αγορές, πρατήρια καυσίμων, δοκίμασε επίσης ένα σημαντικό άτομο σήμερα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συνέλευσης της ΤΔΒΚ dernder Sennaroğlu, ο οποίος κατοικεί στο Büyükkonuk στην περιφέρεια İskele, περίμενε τη σειρά του για λίγο στην Εσωτερική Αίθουσα Γάμου του Δήμου İskele, όπου ήρθε το πρωί, και όταν ήρθε η σειρά του, είχε το διαδικασία εγγραφής και στη συνέχεια το PCR Test.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ 126 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 4 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ

Την 4η ημέρα των δοκιμών PCR, όλες οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε 126 άτομα που εργάζονταν σε ανοιχτές επιχειρήσεις για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες της απαγόρευσης κυκλοφορίας ήταν αρνητικά.

Οι εξετάσεις PCR, οι οποίες άρχισαν την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Δήμο του İskele και πραγματοποιήθηκαν από τις νοσοκόμες που εργάζονται στη Μονάδα Υγείας του Δήμου İskele, πραγματοποιήθηκαν στις 5, 6 και 7 Φεβρουαρίου στην αστυνομία, πυροσβέστες, εργαζόμενοι πολιτικής άμυνας, επιτόπιο προσωπικό του Δήμου İskele και 17 αρχηγοί χωριών. Ενώ ο συνολικός αριθμός δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν στην προβλήτα για 4 ημέρες έφτασε τους 660, σήμερα ο αριθμός αυτός αναμένεται να φτάσει τους 960.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΟΚΙΜΩΝ PCR ΣΤΟ ΣΚΕΛΑ Αυξήθηκε σε 300

Από την άλλη πλευρά, ο αριθμός των καθημερινών δοκιμών PCR που αποστέλλονται στο Δήμο İskele από το Υπουργείο Υγείας αυξήθηκε. Ο αριθμός των δοκιμών PCR που στάλθηκαν 100 πριν αυξήθηκε σε 300 από σήμερα. Ο σκοπός της αύξησης του αριθμού των δοκιμών είναι η εφαρμογή της δοκιμής PCR σε περισσότερα άτομα.

.Source