7 δυνατότητες που πρέπει να έχουν όλα τα τηλέφωνα Android πριν παρατηρήσετε την τιμή

Το πιο συζητημένο θέμα της αγοράς smartphone είναι αναμφίβολα ο ανταγωνισμός μεταξύ Android και iOS. Ο καθοριστικός παράγοντας του διαγωνισμού είναι, φυσικά, η διαφορετικό το ένα από το άλλο Τα χαρακτηριστικά που προσφέρει. Τόσο η Google όσο και η Apple συνεχίζουν να προσφέρουν διαφορετικές δυνατότητες στους πελάτες τους κάνοντας νέες ενημερώσεις κάθε χρόνο.

Και τα δύο λειτουργικά συστήματα προσφέρουν μια πολύ καλή εμπειρία ως αποτέλεσμα έντονου ανταγωνισμού ετών. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν σημεία όπου και οι δύο πλατφόρμες υστερούν ή παρακάμπτουν η μία την άλλη. Καλά Android μπροστά Ποιες είναι οι δυνατότητες που βρίσκονται πίσω από τα iPhone και πρέπει να προσφέρουν στους καταναλωτές τους το συντομότερο δυνατό; Ας απαντήσουμε μαζί σε αυτήν την ερώτηση.

Android’e Λειτουργίες που θα έρθουν το συντομότερο δυνατό:

  • Μια απλούστερη διεπαφή,
  • Μια ασφαλέστερη εμπειρία,
  • Υποστήριξη τηλεφώνων για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα,
  • Κάθε μοντέλο λαμβάνει ενημερώσεις ταυτόχρονα,
  • Προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με οφέλη iMessage,
  • Μια εφαρμογή συνομιλίας μέσω βίντεο ενσωματωμένη στο τηλέφωνο όπως το FaceTime,
  • Πιο κομψά γραφικά,

Μια απλή διεπαφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους:

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το iOS έχει πολύ απλούστερη και ευκολότερη στη χρήση διεπαφή από το Android. Επιπλέον, από άποψη λειτουργιών, Android χωρίς καθυστέρηση πετυχαίνει. Τόσο πολύ ώστε μια από τις πιο κοινές απαντήσεις όταν ρωτήθηκε γιατί κάποιος που χρησιμοποιεί ένα iPhone δεν μεταβαίνει στο Android είναι ότι πιστεύει ότι δεν μπορεί να συνηθίσει το Android. Επομένως, εάν η Google θέλει να προσελκύσει περισσότερους πελάτες από την Apple, πρέπει να αναπτύξει μια απλούστερη διεπαφή.

Φυσικά, υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν το Android απλούστερο διαθέσιμο. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές, πρέπει να είστε έμπειρος χρήστης smartphone. Αν και η τυπική εμπειρία Android από την Google είναι πιο κοντά στο iOS όσον αφορά την απλότητα, καθιστά το Android το προτιμώμενο Samsung και Xiaomi Δεν είναι δυνατό να πούμε το ίδιο πράγμα για παραλλαγές Android όπου μάρκες όπως φέρνουν τα δικά τους σχόλια.

Android’in Θα πρέπει να παρέχει μια ασφαλέστερη εμπειρία:

Παρόλο που το Android έχει προχωρήσει αρκετά για να προσφέρει μια ασφαλή εμπειρία ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο σφάλματος χρήστη, απέχει πολύ από το να φτάσετε στο επίπεδο iOS. Αυτό το γνωρίζουν και οι χάκερ Συσκευές Android στόχευση. Ειδικά στις αγορές εφαρμογών, ακούτε συχνά τα νέα των εφαρμογών που κατάφεραν να ξεφύγουν από το ραντάρ της Google και βρήκαν μια θέση στο Play Store και προκάλεσαν τη θυματοποίηση.

Παρόλο που το Android έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του iOS με την ελευθερία του να εγκαθιστά εφαρμογές τρίτων και ακόμη και διαφορετικών αγορών εφαρμογών, αυτό αποτελεί επίσης μεγάλες απειλές όσον αφορά την ασφάλεια. Ένας χρήστης Android είναι πολύ περισσότερο πρόσεχε απαιτείται. Μερικές φορές, το να είσαι προσεκτικός δεν είναι αρκετό για να αποφύγεις να είσαι στόχος των χάκερ.

Κάθε μοντέλο λαμβάνει ενημερώσεις ταυτόχρονα:

Μία από τις λειτουργίες που δεν διαθέτει το iOS στο Android είναι ότι η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος μπορεί να έχει πρόσβαση σε κάθε μοντέλο ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει κατά καιρούς όταν κυκλοφορεί μια νέα έκδοση iOS. Κόψτε ταχύτητα Η ένταση μειώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και κάποιος που χρησιμοποιεί ένα iPhone από χρόνια πριν και κάποιος που χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο iPhone μπορεί να αρχίσει να αντιμετωπίζει το νέο λειτουργικό σύστημα ταυτόχρονα.

Ο λόγος για τον οποίο τα τηλέφωνα Android υστερούν σε σχέση με τα iPhone σε αυτό το σημείο είναι ότι περισσότερες από μία μάρκες φορούν το δικό τους λειτουργικό σύστημα στο Android. Ωστόσο, χρειάζεται αρκετός χρόνος για ορισμένες μάρκες να αρχίσουν να διανέμουν νέες εκδόσεις Android ακόμη και σε κορυφαία μοντέλα. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Google Pixel – δυστυχώς στη χώρα μας Δεν υπάρχει επίσημη πώληση– πρέπει να περιμένετε λίγο για κάθε νέα ενημέρωση.

Μείνετε ενημερωμένοι περισσότερο, ειδικά σε ναυαρχίδες:

Υπάρχει μια τεράστια διαφορά στο χρονικό διάστημα που ένα τηλέφωνο Android μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενημερωμένο με ένα μοντέλο iPhone. Ανεξάρτητα από το ποια μάρκα μιλάμε, είναι δύσκολο να βρεθεί μια μάρκα που καταφέρνει να αντιστέκεται σταθερά στην πολιτική της Apple όταν πρόκειται για μακροχρόνια τρέχουσα χρήση. Αν κοιτάξετε το περιεχόμενο απαντήσαμε στο ερώτημα πόσα χρόνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα iPhone, με στατιστικά στοιχεία μπορείς να δεις.

Από την πλευρά του Android, υπάρχουν κορυφαίες συσκευές που δεν λαμβάνουν νέες ενημερώσεις μετά από δύο χρόνια τρέχουσας χρήσης. Ειδικά όταν η διαφορά μεταξύ των χρεώσεων των τηλεφώνων λειτουργικού συστήματος iPhone και Android είναι κλειστή διάρκεια χρήσης Μια λεπτομέρεια μεγάλης σημασίας στα μάτια του καταναλωτή. Επομένως, όταν αγοράζεται ένα νέο smartphone, μπορεί να κάνει τον καταναλωτή να μείνει μακριά από το Android.

Μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το iMessage που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Διαδίκτυο και δεν ξοδεύει τα δικαιώματα χρήσης που προσφέρει ο χειριστής:

Αφού εμφανίστηκαν εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων τρίτων όπως το Whatsapp και το Telegram, το iMessage ενδέχεται να έχει χάσει την παλιά του αξία. Ωστόσο, είναι ένα σύστημα που συνεχίζει να χρησιμοποιείται σήμερα. Ο πιο σημαντικός λόγος πίσω από αυτό είναι ότι προσφέρει η Apple αίσθηση της ιδιωτικής ζωής. Λαμβάνονται επίσης διάφορα μέτρα σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων τρίτων, αλλά είναι δύσκολο να προσεγγίσουμε την εμπιστοσύνη που δίνει το όνομα της Apple.

Η Google ανέπτυξε επίσης περιστασιακά εφαρμογές που αναμένεται να είναι αντίστοιχες iMessage. Ωστόσο, κανένα από αυτά Προκαθορισμένο Δεν είχε το ίδιο αποτέλεσμα όπως δεν ήταν εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Αυτή η κατάσταση, η οποία οφείλεται επίσης στην έλλειψη ενότητας κατασκευαστών smartphone που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android, είναι ένας από τους παράγοντες που διευκολύνουν τον ανταγωνισμό μεταξύ Android και iOS για την Apple.

Μια εύχρηστη εφαρμογή συνομιλίας βίντεο όπως το FaceTime:

Το FaceTime είναι μια εφαρμογή αποκλειστικά για χρήστες της Apple όπως το iMessage. Πολύ πριν από εφαρμογές τρίτων όπως το Whatsapp, οι οποίες επιτρέπουν τη συνομιλία μέσω βίντεο, επέτρεψε τη συνομιλία μέσω βίντεο μεταξύ των χρηστών iPhone μέσω του Διαδικτύου. Επιπλέον, το σύνθημα της Apple είναι εύχρηστος Σε κάνει να νιώθεις σαν να κάνεις ένα τηλεφώνημα εκμεταλλευόμενοι την πολιτική του.

Από την πλευρά του Android, η εφαρμογή Duo που αναπτύχθηκε από την Google μπορεί να εμφανιστεί ως παράδειγμα ενός ανταγωνιστή του FaceTime, αλλά δεν μπορεί να προσφέρει την ενσωματωμένη στο τηλέφωνο εμπειρία που υπόσχεται το FaceTime. Το FaceTime είναι γνωστό ακόμη και από χρήστες εκτός iPhone όταν ονομάζεται εφαρμογή συνομιλίας μέσω βίντεο, Google Duo’nun μια ένδειξη ότι δεν κερδίζει αρκετή δημοτικότητα.

Πιο κομψά γραφικά:

Αν και η Apple έφερε τη δυνατότητα widget πολύ αργά, έκανε μια σταθερή εισαγωγή. Σύστημα Widget με το οποίο γνωρίζουν οι χρήστες Android εδώ και πολλά χρόνια iOS 14 Ήρθε επίσης σε iPhone με. Ήρθε ακόμη και με πολύ καλύτερη εμφάνιση από τα widget Android. Η Google μπορεί να προσπαθήσει να ξεπεράσει την Apple κάνοντας σοβαρές βελτιώσεις από την πλευρά του widget στις εκδόσεις Android που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

Φτάνουμε στο τέλος του άρθρου μας όπου ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις δυνατότητες που πρέπει να έρχονται στο Android. Αυτές οι λειτουργίες θα είναι ανταγωνιστικές μεταξύ Android και iOS στο μέλλον. αποφασιστικός στοιχεία περιμένουμε να συμβεί. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να μοιραστείτε τις λειτουργίες που πιστεύετε ότι πρέπει να έρχονται στο Android μαζί μας στην ενότητα σχολίων.

.Source